39

Анонимен

преди 4 години

"И попита хан Крум аварските пленници след като унищожи Аварската империя: От какво, мислите, че загина вашата държава? А те отговорили: От това, че съдиите се съюзиха с престъпниците и крадците; от взаимните клевети, които погубиха по-храбрите и умните; освен това от подкупничеството - всички станаха рушветчии; също и от Търговията, понеже всички станаха Търговци и се мамеха помежду си; От всичко това произлезе нашата гибел." Историята първо се повтаря, като трагедия, после като фарс.

38

Анонимен

преди 4 години

Според червения фашист Евгений Дайнов ,Бойко който вчера беше за него бламиран сега взел че завладял Корнелия ???Мислене на червен комунист ,Европа трябвало да свали със сила Борисов !!!Ето ви типичния комунист !

37

Анонимен

преди 4 години

Петър Москов е фашист .

36

:))

преди 4 години

До Петров"...превърнахме се в индустриален тигър по производство на лютеница..."Оправи ми деня,да си жив и здрав!:))))

35

Риба меч

преди 4 години

Първо в Перник, скоро и в други градове. Десетилетия на партийни назначения на правоверни калинки, които само са стискали палци да няма проблеми до края на мандата. Както пише Маркс, количествените натрупвания водят до качествени изменения. В повечето градове на България се губят над 50% от подаваната вода. Не се прави нищо, освен да се увеличава цената, за да излиза счетоводно сметката и да има заплати.

34

Анонимен

преди 4 години

Когато един клоун разсмива народа - това е комедия.Когато един клоун управлява народа - това е трагедия.Йохан Волфганг Гьоте

33

Анонимен

преди 4 години

Добре, че перничани избраха нормален кмет, поне на мен така ми изглежда момчето, че да лъснат кирливите ризи на ГЕРБ.

32

Хаха

преди 4 години

каква комедия

31

Анонимен

преди 4 години

Има две Българии - тази на политиците, олигарсите и протежетата им и другата - на почтените страдащи българи.

30

Анонимен

преди 4 години

Да спечелиш изборите, без да са гласували за партията ти, си е направо за хвалене. И да свършиш цялата работа без да те хванат, това не всеки го умее.

29

Анонимен

преди 4 години

Големи постижения: горене на токсичните отпадъци на Европа и отровен въздух, отровни и заразени води, храни, напитки, най-бедни, болни, умиращи и самоубиващи се, най-голяма инфлация, най-недостъпно и платено здравеопазване, най-обезлюдени села и градове и така до безкрай подобни.

28

Анонимен

преди 4 години

Банов какво е отчел? Нарастване на телефонните разговори, започващи със "Ало, Банов съм" ли?

27

Анонимен

преди 4 години

Всичкото време, което имат като министри, е време за реклама и хвалби. Те с друго не се занимават, нито могат друго да правят.

26

Анонимен

преди 4 години

При толкоз положителни новини и резултати, защо сме на последно място по стандарт в Европа? Кога ще ги стигнем румънците? За гърците изобщо да не говорим, че те са на светлинни години пред нас!

25

ЕС форевър

преди 4 години

Не е по темата, но искам да го постна, да се посмеем заедно. Коментар от вчера: "Много е рано още да се каже кой кого ще победи. Братушките засега убедително водят в киберпространството, САЩ и Англия са догонващи."Братушките водели...в...киберпространството....хахахахахахахахахахаха....водели....киберпространството...хахаххааххххахахха

24

до 26

преди 4 години

За ГЕРБ никога не са гласували повече от 9-11 % - останалото са филшификации и подмяна на протоколи.

23

Анонимен

преди 4 години

Много сте ми забавни - на избори гласувате за Герб, сега ми се жалвате - Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА БЕ ЧОВЕЧЕ ЛОЛ

22

Анонимен

преди 4 години

Какво стана от министерството на водните работи-МВР до къде стигнаха с разкритията за виновни или сега си пишат съчинението???

21

Петров

преди 4 години

Успехи в икономиката очерта вицепремиерът Марияна Николова.=============================================Производството на компютри се е увеличило?. попита БокУ. Не на кмпютри а на компоти, изчурулурика Николова, на тикви също.

20

!!!

преди 4 години

Ами то при тях всичко си е наред , даваме им големи заплати, боноси 3 пъти по-големи от годишния доход на пенсионера.Те си правят отчетите според собственото си положение.