56

ikar

преди 4 години

Тези учени са доказателството за тезата им.

55

Анонимен

преди 4 години

Аз пък мога да кажа, че повишавенето на нивата на СО2 водят до повишаване на интелекта, хайде оборете ме. Какви са тези експерименти? От къде ги извадиха тези проценти? Какво е пресен въздух?

54

Анонимен

преди 4 години

Всичко си е наред.Когато човек вместо да събира уважение и възхищение с умения,интелект и труд, а трупа лайкове в Интернет с надути джуки,еволюцията започва да се връща назад...към първичното!

53

Анонимен

преди 4 години

по-скоро заради социалните медии, ми се струва

52

Анонимен

преди 4 години

А на язовир "Студена" водата изчезна оти имаше земледрус! И още, у наше село едентичен случай: на нане Вуте най-малото натегли пръчо и му изпраи рогите!

51

Fallschirmspringer

преди 4 години

Пътувайки из страната или разговаряйки с български граждани в чужбина,почвам да се убеждавам,че има истина в тяхното изследване.Ако към интелекта и когнитивните възможности се прибави и възпитанието,както и неговата съставна част ,относно държането на публично място,то хипотезата на американците се превръща в аксиома.Сигурно много са се отоплявали на въглища

50

Анонимен

преди 4 години

По-голяма простотия не бях чел... явно на тези учени вече им е спандла катастрафално интелекта. На писачите от днес.бг - отдавна.

49

Анонимен

преди 4 години

Наистина е така , учените които са били камбаната са пример за това !

48

до 44

преди 4 години

Твоята работа е присмял се хърбел на щърбел.

47

Анонимен

преди 4 години

Toзи вирус в България се развива с бързи темпове начело с чалгата Андреа,Азис,Софито и др.Тази ориенталска музика оглупява още повече.

46

Анонимен

преди 4 години

Знае се че оловото влияе на мозъчната дейност, при излагане на висока концентрация, се работата на невроните и буквално някои хора полудяват. Но да се твърди, че СО2 е токсично за мозъка е просто е смешно, това е псевдонаука - та ние издишаме СО2.

45

Анонимен

преди 4 години

Англичаните изнамериха един вирус от който се оглупява. Явно се пренася чрез колорадски бръмбари.

44

Бате Гойко

преди 4 години

"От магаре, кон не става."Индийците са едни от най-добрите математици, обаче техните генетични роднини, живеещи у нас, не могат две и две да сметнат.

43

ПроСоТо

преди 4 години

това не е вярно!..Я вижте "интелекта" на Боко и държанките от Харема му!..Има ли некоя с "АЙ-КЮ" под неколкостотин милиона?..Да не давам за пример "айкюто" на Пожарникаря,което сигурно вече гони милиард..

42

отговор

преди 4 години

абе фейсо да работи, другото не е важно!

41

Анонимен

преди 4 години

Е няма такава глупост! Много забавно наистина, СО2 влияел на интелекта, обаче как не е ясно - поредните екоталибански сободни съчинения, обаче този път надминаха себе си. Как е възможно СО2 да влияе на мозъчната дейност искам да знам? И за какви точно концентрации на СО2 става въпрос, защото в момента те са под 0.04% в земната атмосфера и дори да масивни вулканични изригвания, най-много да стане 0.5%, просто няма от къде да вземете повече. Смешна история, еко сектата ви изяжда мозъка.

40

Анонимен

преди 4 години

20,Ми тя значи не е интелигентна бе. Ти по дипломите ли ги мериш ? ХАХАХАХАХА

39

До 20

преди 4 години

Пък сексът със интелигентна жена е толкова скучен, че по-добре да обърнеш резбата.

38

Анонимен

преди 4 години

А пропо :пада катастрофално интелектЪТ ни.Кой ти гледа обаче, 80 процента са това. Засега.

37

До 35

преди 4 години

От магаре, кон не става. При положение, че всеки учен ще ти каже, че IQто е генетично. Ти пак глупости говориш. Слушай внимателно, ако Айнщайн е имал 150 IQ и се роди в ромска махала. Той пак ще го има това IQ, пак ще е умен, просто няма да се реализира и ще го учат да краде. Това е. Айнщайн никога не е бил тества за IQ. Ако ти мислиш друго, вземи един бавно развиващ се и го учи да става физик. Няма да стане тая работа.