68

До 70

преди 4 години

Абе едно време, нямаше ли някакъв алжирецът, дет изнасили цена от Бургас? Какво стана със него? Май го върнаха ъ Алжир без нищо да му направят.Всичко дето говориш е пропаганда.

67

bnb

преди 4 години

В Чили за едно билетче повишено с 2 ст. разказаха играта на правителството.Тук е снежното кралство на Баце. Народа спинка зимен сън!Докога, не се знае!?

66

до 67

преди 4 години

Партията не питаше народа защото беше категорично и ясно всичко, самата тя съблюдаваше за това. Всичко бе НАРОДНО на всички хора. Нямаше никъде частници. Нямаше заграбени плажове, заграбени обработваеми земи, фабриките бяха на всички, имаше работа за всички, морето бе на всички, гората бе на всички, златото бе на всички. За това левът бе по скъп от долара. Всичко беше на хората. Милицията работеше за хората, съда, лекарите, всички бяха подчинени на хората. Не на парите и личните си цели.

65

Анонимен

преди 4 години

Явно не е скъпо, щом днес, в работен ден, народа се е запилял по вили и курорти, и яде и пие като разпран. Сутринта, като отивах на работа, имах чувството, че е неделя, а не понеделник.-От петък вечер са седнали, Днес не мога да намеря трезвен за по една бира. Всичко е лом пияно и празнува.

64

Чиновник

преди 4 години

Явно не е скъпо, щом днес, в работен ден, народа се е запилял по вили и курорти, и яде и пие като разпран. Сутринта, като отивах на работа, имах чувството, че е неделя, а не понеделник.

63

Анонимен

преди 4 години

До до 62Когато партията се разпореждаше и ресурсите бяха на народа--Това с народа са комунистически лозунги. Никога партията не е питала народа какво да се случва с природните ресурси. И да бяхме 9 милиона, защото ни държаха тук на сила.

62

Анонимен

преди 4 години

57, на теб може да не ти харесва, но на мен ми харесва, в сравнение с катъка в Била и Кауфланд. Всеки има право на мнение.

61

Василев

преди 4 години

Когато се умъртвяват и заравят прасетата, не са ли направили разчети в министерството на земеделието, че ще се вдигне с 40% цената!Лятото говореха друго ,а реалността е съвсем друга!!!Кой носи отговорност и трябва ли някой да понесе тази отговорност!!!Агент Коуди Симпсън!ЦРУ!!!

60

до 62

преди 4 години

Когато партията се разпореждаше и ресурсите бяха на народа, не бяха частни, заграбени от у.ро.дите, когато бяха на всички ! Бяхмве над 9 000 000 зздрави българи и на светлинни години от сега. Частника, грабителя, никога няма да даде на останалите от заграбеното. Те трябва да си го върнает отново. Нов 9ти сиптември и нов народен съд, много по всеобхватен от предишния. До 9то коляно ...

59

БАНАНОЯД

преди 4 години

По-важно е че редовно има банани по магазините.

58

АНТИ

преди 4 години

Ние сме за Военен режм Пиночет !Че станаха крадците ни безчет !!

57

Анонимен

преди 4 години

До !!!!!!!!!!!!!!ЗАГРАБВАНЕТО НА ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ, ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА, ЗЕМЯТА, ВОДАТА, ГОРАТА И ВСИЧКИ БЛАГА ПРОИЗЛИЗАЩИ ОТ ТЯХ ЗАЕДНО С КАПИТАЛА ОТ ЕДНА МАЛКА ГРУПА ОТ ХОРА И ВОДЕНИЯ ГЕНОЦИД НАД ОСТАНАЛИТЕ ОТ ТЯХ---Дручко си е викаш, партията да се разпорежда и да прави с ресурсите каквото намери за добре.

56

Анонимен

преди 4 години

До лъжата ЕСИскахте да живеете добре,под банкерско рoбство ?ДА ... ама НЕ !---Искахме и го постигнахме. България за 10 години управление на ГЕРБ стана нормална европейска държава.

55

House M.D.

преди 4 години

А цената на комодското вараново каква е?

54

!!!!!!!!!!!!!!

преди 4 години

ЗАГРАБВАНЕТО НА ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ, ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА, ЗЕМЯТА, ВОДАТА, ГОРАТА И ВСИЧКИ БЛАГА ПРОИЗЛИЗАЩИ ОТ ТЯХ ЗАЕДНО С КАПИТАЛА ОТ ЕДНА МАЛКА ГРУПА ОТ ХОРА И ВОДЕНИЯ ГЕНОЦИД НАД ОСТАНАЛИТЕ ОТ ТЯХ, СЕ НАРИЧА КАПИТАЛИЗЪМ ! ТОВА Е ОСНОВНАТА ПРИЧИНА НА ВСИЧКИТЕ ПРОБЛЕМИ КОИТО ИМАМЕ. АКО ТОВА НЕ ПРОУМЕЕТЕ СТЕ ПЪЛНИ ОЛ.И.Г.ОФРЕНИ И ЩЕ СИ ИЗМРЕТЕ КАТО ТАКИВА МНОГО СКОРО

53

лъжата ЕС

преди 4 години

Искахте да живеете добре,под банкерско рoбство ?ДА ... ама НЕ !

52

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз нямам пари за катък "Веселина"(Фантастико)-6,99лв./кг., а пък за вас - не знам.-Стига си правил реклама на тая щуротия бе. Не си струва парите, пробвал съм го.

51

Анонимен

преди 4 години

Яжте сега на пожарникаря суджука, сами си го избрахте - заслужавате още много, щом търпите ... не ми се оплаквайте. Никой не Ви е виновен за състоянието на вашите мозъчни клетки.

50

!!!!!!!!!!!!!!

преди 4 години

Не само Герб са виновни, виновни сте всички които все още нищо не сте схванали. Виновна е тъпотията ви. Вие си избрахте ЕС, имено той ви еб.. мам... на държавата като ви унищожи всякакво производство, чрез неговите *** в парламента. Колонизаторите ви ви заграбиха всичко, те диктуват, цени, какви отрови ще ядете и дали да ядете въобще. Те диктуват цената на житото, парното, тока, всичко. Те ви избиват и пръскат по света като роби

49

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

КПП-тата изнемогват, хипермаркетите също... - а позитанци злобеят...