12

TROY

преди 4 години

До ПолиграфистДе да знам? Със всички българи се разбирам. Точките и запетаите си ги сложи на задното стъкло. ,,,,, : )

11

Терсенето

преди 4 години

До JonХайде ходи да ровиш по казаните джентлеменино. Гледай да не те бият естествено маскираните англичани. : ))))))))

10

Полиграфист

преди 4 години

В българският език има правила за писане. Много Ви моля спазвайте ги , оставяйте разстояние между думите това е елементарно!

9

Unufri

преди 4 години

2014-та година не беше ли БСП и Пламбата Орешарски на власт? За един прЕател питам?

8

Анонимен

преди 4 години

Заради некадърни и прости индивиди като Нинова държавата е пред колапс.

7

Анонимен

преди 4 години

Ако истината за хилядите тонове отпадъци за горене в България я казва Корнелия, това прави ли я по-малко истина? След като дори италианската полиция твърди, че мафията изнася отпадъци за България, трябва да ни светне червената лампичка.

6

Анонимен

преди 4 години

Това за 700-те хиляди тона отпадъци е изключително тревожно. Като че ли обяснява въздуха, който дишаме. Вероятно ги изгарят в тец-овете. Това обяснение, че в ромските махали горяли твърдо гориво някак си не издържа. Минете покрай махалите - там димят десетина комина. Съмнявам се, че те са способни да замърсят въздуха над столицата. По-скоро използват естествената неприязън към ромите, за да канализират гнева на хората в тази посока и да прикрият истинските източници на замърсяване.

5

Ха

преди 4 години

Редактирайте си статията,че е пълна с правописни грешки.Имайте уважение към правописа в БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК.

4

Анонимен

преди 4 години

Другарите Радев и Нинова за пореден път доказаха , че БКП-БСП е вредна за България. Там са повечето крадци на Държавата начело с тях. Срам и позор.

3

Бунгар

преди 4 години

Голям гйонсурат трябва да си ,след като си участвал в ограбването на държавата и след това да говориш за справедливост...

2

Анонимен

преди 4 години

*** успя да измами цялото БКП с долнопробни хитрини за предстоящиь си избор на вечен гаулайтер на болшевиките - "всенароден" вот. всеки болшевик е длъжен да гласува, и тук идва най-голямото мазало - първо, отдавна никой не знае колко са комуноидит, нито пък дали не са зарязали членския внос от години, ама на - макар и напук, водят се такива на книги. Сега *** ще ни покаже на практика какво са "честни и прозрачни" избори - ще изроявят хиляди мъртви души и всички единодушно ще гласуват за нея.

1

Анонимен

преди 4 години

Време е да си ходиш ***, това което предлагаш е само изтъркани лозунги.