56

Франкофонь

преди 4 години

След като германското дере се разпадне на ландове а немският език бъде заличен мижавата им териториика ще бъде разделена между новосформираната Френска империя и новообразуваното полско-литовско княжество.

55

Анонимен

преди 4 години

Америка, Полша и УкраIна са 500 милионен пазар ( колкото ЕС) ние имаме 20 годишни договор с Америка за доставка на Щатска газ през Полша! В калта русия, там принадлежи! Слава США СЛАВА!

54

НЯКОЙ

преди 4 години

Държавата терорист 1 в света се е нацелила в Европа, сега авторитета на Путин ще се повиши. САЩ след като " победиха " Сирия, Либия и Китай се сетиха за Европа.

53

Нейпълм Дед

преди 4 години

Удрии!

52

Анонимен

преди 4 години

Европа да му мисли... Санкциите са срещу Германия предимно--------Санкциите са срещу компании, които си продават Г3 на руснаците. Германия от нищо не е лишена, газ ще си доставя както досега.

51

Голям майтап

преди 4 години

Русия все плашеше, че ще спре Газа за ЕС, а сега тя се моли да не им го спират.......

50

Българин

преди 4 години

Както са го спрели, така ще продължат пак след някой ден. Съвсем нормален ход е да оцениш риска, когато някой те заплаши, че ще ти блокира кораби. В случая този някой отдавна няма същата тежест на думите като преди.

49

Анонимен

преди 4 години

Чакаме импийсмента.

48

Не е временно

преди 4 години

Тръм Велик ошамари Вовката за да му покаже кой е годподарят на светаМдааа

47

Victimized

преди 4 години

Тиранина си показа лицето, иска ЕС да ползва транзитен газ през най верните им сатрапи Полша и Украйна, че да могат да спират кранчето когато решат в стил Майдан. Не им е толкова дори те да си продават газта, не искат ЕС да се развива самостоятелно или пък да вземат да поддържат добри икономически отношения с Русия или Китай.... И Израел и СА купуват и търгуват с Русия и Китай, но ЕС са васали не партньори...

46

Анонимен

преди 4 години

Немците да благодарят на господаря на света.

45

Анонимен

преди 4 години

Всички санкции са насочени срещу Германия: VW, Bayer, СП2.... Тръмп иска да накаже Меркел.

44

Анонимен

преди 4 години

Коя е па таз Мерел?

43

haha

преди 4 години

Европа да му мисли... Санкциите са срещу Германия предимно, само Германия има реална икономика която е на световно ниво. Но Китай се превръща в конкурент на Германия. САЩ отдавна нямат нищо общо с "реалната" икономика. Те се крепят на "виртуалната" икономика като финанси и борси предимно. Така че тия санкции са за европейците ... като ви накарат да си повишите разходите за промишлеността първо с поне едно 20%.

42

Анонимен

преди 4 години

Мерел зарадва избирателите на АЗГ.

41

ПроСоТо

преди 4 години

та:-Намесиха се определено интелигентни люде-така наречените "Бащи-основатели"..С ИДЕАЛНИ цели и визия....Но:-"ШИЛО В ТОРБА НЕ СТОИ"../българска народна поговорка/..така и ДЕФЕКТНИТЕ В ГЕНИТЕ си същества ЗАГЪРБИХА "Прокламацията" !!Загърбиха понятия като "Човека е свободен по рождение" и ги замениха с..:-"Стадото е подчинено на нас по презумпция"...Или на кратко:-ДЕФЕКТНИ СЪЩЕСТВА ОТ Вашингтон и Околностите /не мога да ги нарека "хора"/,дърпат конците на добродушното човечество.До кога?

40

Анонимен

преди 4 години

Нали ни разрешиха да строим АЕЦ Белене, дреме ми за СП2.

39

Sichtpunkt

преди 4 години

България я заплашиха че ще я бомбардират ако не спре Южен Поток !!!Верно ли! И ние да не знаем. Това е, сега вече всички разбрахме, че санкциите не действат и само бАмбАндировки му е майката. Брей ти нЕкъв много голям диверсант си бил!

38

Наблюдател

преди 4 години

Хубаво ще е повечето страни да се обединят и да наложат санкции на САЩ. Точно САЩ спряха Южен поток, а не толкова ЕС.

37

Totenkopf

преди 4 години

А ушанките нямат ли си кораби да си ги полагат сами, ми са наели фирма от Великата морска държава Швейцария? Явно и там имат комисионни, както тук при магистралите.