169

За 179

преди 4 години

Няма, а трябва да има!Интересно кога ще уврат евро зелките в БрюкселДобре че е чичо Дончо!

168

Анонимен

преди 4 години

Санкции срещу Просия няма.Има забрана за продажба на високи технологии на руски фирми.

167

Сата НАТО

преди 4 години

СП 2 е проект между Газпром и страни от ЕС, най-вече Германия. Проект от взаимна полза, какво лошо има в това------ Ами лошото е, че няма никаква изгода в него.Някви полуидьоти се събират и решават да играят играта на Путин, с надеждата да изкярат едни кинти. Само че играта на Путин е дълбоко вредна и губеща и никви кинти няма да изкярат, а само ще си загубят вложенията.

166

Хан Крум

преди 4 години

До :):)То тази "котка в ъгъла" ако можеше до сега да го е направила ама със допотопната техника дето има, разкапаната икономика, корумпираните си ръководители - просто си умират от шубе да не се разбере какво в действителност им е дереджето. Щото ще им лъсне голият за.д.ник и светът ще разбере най после, че са колос на глинени крака.Пък вие ду.***.дав.ците си им пейте дитирамби и си им целувайте чизмите дето са ни тъпкали 50 години. Такива сте си комунистите - нееволюирали ***.

165

До 175

преди 4 години

С изрязани нокти, трудно се дере!

164

:):)

преди 4 години

аде ся сите амерички блюдолизци да помислят от една ядрена война за където драпат янкиите кой ще загуби повече. Сащ и Европа са обречени на ледена епоха, тотално унищожение, що годе място годно за живеене ще е австралия и Ю Америка с Антакктида...плюйте по рашките накрая ще се случи ефекта на притиснатата котка в ъгъла, напада и дере до кръв пък каквото стане...

163

Хан Крум

преди 4 години

Руснаците са много пр.ос.ти - ами наложете и вие санкции срещу Америка - спрете да изнасяте стратегически важни за американската икономика стоки като Москвичи, Лади, руска електроника, тежка руска техника, руски технологии, спрете инвестициите в икономиката на САЩ и току виж Америка се е срутила.Нали пищите колко сте велики - наложете и вие санкции на Щатите. Ще наложите и кво - нищо. Ще им пръ.д.нете на - сещате се. Повечето американци даже и не са чували, че съществувате. За тях сте нищо.

162

да не им паднеш

преди 4 години

Руснаците са същите жестоки егоисти като краварите!

161

Стар набор

преди 4 години

АБЕ 170, ПЕШЛИМЕ, ТИ НЕ СИ БИЛ РОДЕН, КОГАТО АЗ СЪМ СЛУЖИЛ В РАКЕТНИ ВОЙСКИ ( сс23). Тогава съседи и НАТО ни респектираха, а сега сме ВАСАЛИ ! Аман от долараджии като тебе. Не сравнявай СССР с днешна Русия. И да знаеш, не съм бил комунист никога, а обичам Родината си България и близките до нас славянски народи. Сега няма и патриотично възпитание - нито в училище, нито в казармата, затова се народиха нихилисти и *** като теб.

160

Истината

преди 4 години

Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани чудовищни морални *** при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в ***, в които иска да потопи целия свят.

159

Анонимен

преди 4 години

Сигурно нашия мушморок са го изкомандвали във Вашингтон да спре строежа на Балкански Поток (т.е. българската част на Турски Поток), сега става ясно !

158

до 160

преди 4 години

СП 2 е проект между Газпром и страни от ЕС, най-вече Германия. Проект от взаимна полза, какво лошо има в това, освен, че засяга американските интереси за износ на скъпия шистов газ. Германия не е ГДР, че да намесваш 45 години съветско господство, няма никаква логика.

157

до 160

преди 4 години

Объркал си се: не Русия, А САЩ си мислят, че вечно ще командват света !!!

156

Стар набор

преди 4 години

Браво на Захарова ! Давайте напред със развитието на страгическите оръжия, краварите само от сила разбират и само тогава респектират някого.

155

да,ама не

преди 4 години

Било имало санкции срещу Русия.Ама само баварските фирми в Русия били над 1600.А Фолксваген предпочете Турция пред България!А и в Русия има заводи на VW,BMW,и още много други!Преди няколко години си купих Bosch GSB 19-2 RE и се оказа произведена в Русия.И до днес работи без забележки.Тези приказки за санкциите ги говорете на някой друг.Нито една западна или щатска фирма не би изпуснала руският пазар.Затова там е пълно с техни заводи.Приказките за санкции са чисто лицемерие!

154

Реалист

преди 4 години

Абе тези американчета докога ще си мислят, че могат да командват целия свят ? В 21 век светът е МНОГОПОЛЮСЕН, все повече държави стават независими от САЩ и доларът. С политиката си американците само си намират все повече врагове. Как може да спират проекти на страни от ЕС и Русия ? Вярват ли си наистина, че Русия се страхува и ще им падне на колене - НИКОГА !

153

Генерал де Гол   

преди 4 години

"Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние."

152

Даа

преди 4 години

Сащ се разпадат бастуни.

151

seira

преди 4 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА:ТОТАЛНА ДЕАМЕРИКАНИЗАЦИЯ, ДЕТУРЦИЗАЦИЯ И ДЕМЮСЮЛМАНИЗАЦИЯ НА ЕС!ЗА НОВ ЕС - СЪЮЗ НА СУВЕРЕННИТЕ ДЪРЖАВИ!

150

Анонимен

преди 4 години

Русия си мисли, че може да се разпорежда със света както се разпореждаше с Източна Европа 45 години.Да ама не - трябва да свикват.