20

Краят? Едва ли...

преди 4 години

Сега Дисни ще продадат правата на някой Боливудски продуцент, който ще избаца още 10 филма по три часа с танци и песни на народите.

19

Анонимен

преди 4 години

Star wars винаги си е била детинска пoмия. Не мога да разбера как някой с iq повече от 50 би се радвал на тая поредица.

18

Абе, калитко

преди 4 години

До До Съгласен съм 13Я напиши в Гогол: Ал Пачино и Междузвезди войни.Какво ти излезе? Интервю с Ал Пачино? И какво кава той? "Междузвездни войни бяха първата ми сериозна грешка?". Така ли казва? Така, казва, а?Като не знаеш нещо що не си траеш и не си гледаш турските сериали?

17

Русия

преди 4 години

На туй нещо и една серия не съм изгледал до край!

16

Qze

преди 4 години

За 99% от аудиторията краят дойде след епизод 3 (4,5,6,1,2,3 - щото учителя Йода ги е подреждал) и след като Лукас вече не беше част от сагата. Бранда беше продаден и новите собственици съсипаха нещата по възможно най-бруталния начин, който поне според мен изисква строг тъмничен затвор за сценаристи, режисьори и повечето актьори.

15

Old School

преди 4 години

Сагата приключи в момента в който Лукас Филмс продадоха правата на студиото за детски филмчета Дисни . От тогава е само АГОНИЯ .

14

Анонимен

преди 4 години

хммм....нали уж бяха поне 12 части???

13

Доста хора направиха

преди 4 години

бая пари с тази поредица. Прекалено много хора и прекалено много пари.Заради това и никой сериозен актьор не желае да участва в нея. Още от първите едизоди в края на 70-те.Да, да... Лиам Нийсън, Самюъл Джаксън и Юн МакГрегър - ама те играят навсякъде, където им предложат. Имат и добри филми, но имат и два пъти повече недоразумения.

12

Ми провери, бе...

преди 4 години

До До Съгласен съмСядай, търси, чети...

11

До Съгласен съм

преди 4 години

Хахаха, в Междузвездни войни от оператор до главна роля са все евреи бре. Къв Ал Пачино, кви 5лв.

10

АНАТЕМА

преди 4 години

Междузвездните войни са правени като антисъветска пропаганда. Холивуд бая народ е манипулирал през годините. Да не говорим, че този филм вкарва в заблуждение народа ***, че има извънземни и други подомни глупости и отрича Бог по презумция.

9

Съгласен съм

преди 4 години

До Той свърши отдавнаИ нещо друго .В тази поредица от едно време не се снимат сериозни актьори. Традицията продължава. Тя създава актьори, а не разчита на известни лица. Заради това и е явление.Харисън Форд изгрява с нея. Мисля, че ролята му е предложена първо на Ал Пачино, но той отказва. После го отчита като груба грешка. А Харисън Форд, който си играе навсякъде себе си, направи десетки хубави филми. Старият Ал Пачино от своя страна беше принуден да играе в доста резливи бози.

8

дело на кривоглав

преди 4 години

Най-голямата фантасмагория изяла БВП на Африка за 7 години.

7

Немеца

преди 4 години

Няма "Край на междузвездни войни" сега, просто защото той беше сложен мнооооого отдавна, когато не беше нужно да има задължително представители на всички раси, жена да трепе мъже наред, всякакви *** да ми се разхождат, да се вкарва либерална политическа идеология и т.н. Истинсите филми си остават тези, които всички фенове така или иначе знаят, където фантастиката беше на първо място и където желанието да гледаш в дугите галактики беше основна цел.

6

Той свърши отдавна

преди 4 години

Имаше три филма от поредицата: "Нова надежда", "Империята отвръща на удара" и "Завръщането на джедаите". За времето си бяха върхът на сладоледа окъм специални ефекти. Дигитално "подобрените" версии са прекалено "реалистични", по-реалистични от живия живот. Само звукът им наистина се подобри.Всичко друго си беше преливане от пусто в празно и изтръскване на брашнения чувал за още няколко стотин милиона долара.

5

Star Craps

преди 4 години

" Това обаче не попречи на някои фенове на "Междузвездни войни" от ЛГБТ общността да отправят критики за липсата на хомосексуални или трансджендър персонажи в любимата им вселена"Впрочем по време на снимките на новата трилогия е било обсъждано дали Люк Скайуокър да не се превърне в хомосексуален персонаж. За това говори Марк Хамил, превъплътил се в джедая.

4

избирател

преди 4 години

Поредния край,или КРАЯ?!

3

политкоректен

преди 4 години

На тази сага определено и липсва един ***,загрижен за глобалното затопляне!

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен1 до 6 извинете

1

Анонимен

преди 4 години

Никакъв край не е дошъл.Тъпизмите на Дисни нямат отношение към Star Wars.За мен историята се състои във филмите от 1 до 7.