10

Анонимен

преди 4 години

Това не е карикатура, а отражение на истината. Затова толкова бурни реакции.

9

men

преди 4 години

в аушвиц е имало театър, оркъстър и басейн. в камерите са им махали въшките на нечистоплътните . това да накараш кривоносия да работи, никога нема да ти го прости. пример днешна германия и ужасите изживяни от германцоите след приключването на войната. истинските концлагери където милиони немци умират оставени на произвола на глада и зимата и милионите германки изнасилени от суко американската пасмина и принудени да проституират за една *** лебец за деьата си. милионите германци от полша, чехия че и от русия нема да питам къде са сега.

8

klima macht frei

преди 4 години

проблемът е че не останаха места за бягане. западна европа хвани единия удари другия. искат да върнат хората към крепостничеството. САЩ и Канадистан същата работа. Австралия и те не са китка. Нова Зеландия не взимат. Остават Русия и централно азиатските републики а там е кат в бъглария през 90те години, ако накривиш шапката на некой велможа те правят див и щастлив. време е за револуция.

7

руски псета

преди 4 години

Пак грутят руските ***. Добре ,че е ЕС. Аз добре помня, как говорих по GSM за 5 лв на минута, как се молех зца да ме пуснат в цивилизованият свят-Западна Европа, а не Русия, как управляващите нямаха дори и сянка на свян , когато нарушаваха законите илинеспазваха никакви екологични и морални норми. Тези същите руски прадсета--никой от тях няма да изпрати сина си в Русия, никой не иска да живее там......***...

6

Анонимен

преди 4 години

До мразят истинатаТова, че властниците мразят истината, е безспорно. По-лошото е, че обличат неистините в законни рамки и утре рискуваме щом кажем истината да ни вкарат в затвора за клевета.

5

Анонимен

преди 4 години

цензура - може само "Слава БКП", "Вечна Дружба", "Слава КПСС", другото е забранено... Кво стана със свободата на словото? Кво стана със свободна Европа, където всеки може да изразява мнение? ...

4

Анонимен

преди 4 години

Борко често се зарича. Преди крайният му срок беше не 31 януари, а друг.

3

мразят истината

преди 4 години

Диктаторите винаги се страхуват от нея. В изключително гадни времена живеем. Истината е зло, измамата е кашер.

2

Анонимен

преди 4 години

Идеята не е нова. Още преди 15 г. пееха песни "Зона! ЕС зона".

1

Анонимен

преди 4 години

Като свалиха руския самолет в Египет - гаврата с карикатури беше позволена, като се подиграват с Мохамед всички се подхилкват, да не говорим за систематичното принизяване на християнството... Обаче пипне ли се свещената раса, воят се чува отвъд Юпитер.Но така е правилно, толерантно и политкоректно.