36

УМЕН

преди 4 години

Значи всеки нормален мъж на човек трябва да направи точно обратното на това което казва тоя мухъъл Гледачев.

35

Ами

преди 4 години

До: Да му мислят тия с кредитите и ипотеките, дето са хванали господ за шлифера.Пак ще купувам имотчета на себестойност и после ще им ги давам да живеят под наем в тях. Като миналия път - 2008

34

Канадец

преди 4 години

Дааа1625 канадски долара е минималната заплата на месец. Но ....Заплатата в Канада е на час.И минималната е 12.50Пълната работна седмица е от 40 часа, а в годината има 52 седмици и като разделиш на 12 се получава месечна заплата.Младши университетски преподавател взима около 80 на час, но му плащат 10 часа в седмицата.

33

Пешо бухалката

преди 4 години

До 37Къде живееш приятелю? Да минем с 1 колега да почерпиш за пенсионирането

32

Анонимен

преди 4 години

Не се отделят пари а се заделят и се вкарват в бурканбанк. Така правя от 18 годишен сега съм на 50 г. Не съм ги броил но по груби сметки трябва да са над 90 000 лв. С тези спестявания няма да съм зависим от пенсията която като гледам ще е мизерна. На комунисти и на мутри вера немам Докато ми дойде време за пенсиониране пенсионата възраст ще я направят 70 години. Да ама ше ме гепят за чвора да ме поразведат да бачкам до 70 години. След 10 г. спирам работа и последните 20 г. Ще живея и пея.

31

Анонимен

преди 4 години

Събирайте кинти и ги сложете в банката на Пеевски.Той ЗНАЕ как ................

30

Анонимен

преди 4 години

Да му мислят тия с кредитите и ипотеките, дето са хванали господ за шлифера.

29

Анонимен

преди 4 години

До Ицо 22"крадците" са умни и нямат проблеми с кризи-мизи-визи !!

28

Анонимен

преди 4 години

България е в тежка криза от 2009та нсам.Това че не ви лъжат Тиквата и Ко не променя фактите.Но ........вие сте прости и боко е *** та всичко си е точно.Гответе се за фронтална катастрофа.

27

Ха ха

преди 4 години

Финансов анализатор с фамилно име Гледачев!Този на кафе ли гледа, боб ли хвърля, за да познае кога каква криза ще има?!Или гледа на карти, като реди пасианс?

26

Анонимен

преди 4 години

Трупайте пари да може някой не наял се да се напапа като фалира някоя банка

25

Анонимен

преди 4 години

Абе не е важно в кво инвестираш, а колко пари имаш.

24

Анонимен

преди 4 години

А такива съвети ми изглеждат малко ...ъъъ... неадекватни. Щото, който в България, може да задели някой лев, го слага в банката, основно буркан банк.Дребните инвеститори имат евро и долари.А едрите инвеститори няма да слушат тез лакърдии.Та тоя само тревожи народа и се изкарва кадърен.

23

Анонимен

преди 4 години

Този финансист открил топлата вода. Разбира се, че при криза сухата пара (за предпочитане в кеш, заради възможността да няма посредник при разплащанията бил той банка или държава) е най-ликвидното средство защото всеки се е набълбукал със слабо ликвидни пасиви и му трябва твоя кеш, а ти в замяна получаваш неща с много добро съотношение цена/стойност.

22

Анонимен

преди 4 години

Аз в момента съм в Канада и тук един хляб е 3.20 канадски пари или 4.27 лв.Туй е от поне 10 годин така.Ся ... на всеки 5-7 години фирмите почват да крещят, че е криза и изгонват едни 5-7% от личния състав, които изобщо не са за взимане на работа.До година, година и половина ги назначават пак.

21

Ицо

преди 4 години

Нямам пари и не ме е страх.Да му мислят крадците.

20

Праведен

преди 4 години

Пълен ***, сбъркан !

19

Анонимен

преди 4 години

Криза се оправя с харчене не с пестене, иначе става верижна реакция.

18

Анонимен

преди 4 години

Мой познат днес се върна от Германия и вика:"Един еко хляб 3,50?, я вика да си взема един от 1, 4?.... Криза ли ква ти криза, щом в Германия един обикновен хляб 3 лв., значи няма криза.

17

Черни дни

преди 4 години

Съвет към "финансистите" - идва криза, а заплатите на охранителите, които пренасят големи количества пари в брой, са мизерни, освен това, ако имате неуредени финансови взаимоотношения, в сезона на пиратките могат да ви изгърмят брутално, без заглушител, и на никой няма да му направи впечатление.