11

Валентин Тодоров

преди 4 години

Когато Шпангерг нанася островите на картата като част от Руската империя през 1745 г на тях не живее нито един японец.Същата е картината и днес,въпреки,че през 1875 Русия ги предава на Япония,за да си ги върне през 1945.Земята е на този който живее на нея.

10

Анонимен

преди 4 години

На малко хора е известно,че след разгрома на Германия през 1945г. Япония прави на СССР 10 предложения за подобряване отношенията между тях с цел СССР да не напада завзетия от тях Китай. Точка 8 от тези предложения е предаването на СССР на курилските острови.

9

Анонимен

преди 4 години

До 8Русия е 147млн. с Крим,а чукчите са 15-20хил.,колкото малък бг град!

8

Анонимен

преди 4 години

е те такъв звер, като японски комунист не знаех, че съществува, какво ли представлява?

7

AMWF bukkake

преди 4 години

*** имат ли още 140 млн или имат ама ако броят и дръпнатите у чукотка които са си японци.Ахаха

6

Щом като саКомунисти

преди 4 години

би трябвало да са интернационалисти и глобалисти. И от такава гледна точка, да се радват, че националистическите претенции няма да бъдат удовлетворени.

5

Анонимен

преди 4 години

Те японците видяха 3 острова за които ревът от 70години,комуниста пък поиска целият Архипелаг!Ха,ха,ха,ха!

4

До 2

преди 4 години

Нищо подобно. Вземи прочети кога руската империя изобщо стига до Тихия океан. Не са били присъединявани никога. Но не са били и японски де.Островите са били населени от местната група Айну, които са държали и Хокайдо и към средата на 19 в и с които японците са воювали

3

Не проверявате ли?

преди 4 години

"Йомиури", не е "Емиури" - в руския Е с две точки е "йо". Кога ще се стегнете да заприличате поне малко на новинарски сайт...А японските т.нар. комунисти са колкото циркова трупа и много ги е страх да не бъдат забравени окончателно. Затова се обаждат понякога. Япония ще гепи всички Курилски острови, когато Нобеловата награда за мир я присъдят на мен вместо на обиденото от природата шведче.

2

Анонимен

преди 4 години

Преди да бъде японски е бил част от Руската империя няколко века. Въобще японски е бил по-малко от 50 години ?!

1

AMWF

преди 4 години

Затова ли зачестоха пронофилмите в които азиатци чуат рускини.целят явно да покажать на руските пияни геове кво чаканжените им а и тях.Ахаха