21

АнонимеН

преди 4 години

ПРИ ГЕРБ Е ТАКА !!!БОЛНИЦИТЕ СА ПРЕТЪПКАНИ НО БИЛИ ИЗЛИШНИ!!!А ТОВА, ЧЕ БОРИСОВ ХАРЧИ ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ ЗА КАКВОТО МУ СКИМНЕ КАТО ГИ ВЛИВА В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ НЕ БИЛО ВАЖНО!!!НО КОЛКОТО И ДА СТРАДА НАСЕЛЕНИЕТО МУ Е МНОГО МАЛКО ЩОМ ПРЕИЗБРА БОРИСОВ ОТНОВО!

20

Другаре,

преди 4 години

нЕма да боледувате!Така нареди професоро!Кой иска да боледува, да оди у София. Там здравни заведения има бол.

19

тя

преди 4 години

Правилно , отвориха се много частни болници наред със старите , а населението намаля от 9 мил на 6 мил !

18

Анонимен

преди 4 години

Подмятанията, карикатурите и вицовете ни писнаха ,но продължавате да сте на върха колкото си искате едни и същи подвеждащи съветници- лекари( професори)

17

анонимен

преди 4 години

Генчо, Генчооо.... какъв лекар беше, а какъв търговец стана!

16

Съвет

преди 4 години

Ина мен ми се струва че болниците са прекалено много. Във всеки бивш околийски град трябва да има смешна помощ и линейки веднага да транспортират спешните болни в най близката областно болница.Частните болници без договор със ЗДК.Да ги видим тогава.

15

Totenkopf

преди 4 години

Егати професора тоя призовава за истински геноцид над населението. Трябва да бъде осъден, ама прокуратурата, както винаги спи. Член 416...наказанието е до 8 г. затвор

14

до 17

преди 4 години

До АнонименПравилно! Като им резнат парите от касата по пътеките, ще видим колко са конкурентни частните болници.... те са направени основно да се точат пари от касата....

13

мнение

преди 4 години

Съгласен съм, да се затворят! Но да се затворят частните болници, собственици на които са творците на реформата в здравеопазването. Така го реформираха, че създадоха паралелни структури и сега окончателно да се реши въпроса, искат да се закрият държавните болници... това ни чака и това ще е продължението на "реформата".....

12

Анонимен

преди 4 години

А аз бих предложил да се резнат частните болници от пътеките на НЗОК.Така пак ще останат 120 държавни и общински, ама парите от осигуровки ще отиват в тях.

11

Компетентен

преди 4 години

Хайде още един откривател! Спрете да крадете и готово, е не е лесно но това си е рецептата. Иначе да правиш нови геноциди със затваряне на болници е пряко интереса и на вече болното ни общество.

10

Анонимен

преди 4 години

Гражданска и професионална тайна е ,че ако правителството се вслуша в съветите на този ще спечелят само търговците на здраве и собствениците на частните болници.

9

Анонимен

преди 4 години

А иначе, браво на бойко борисов, за 10 години управление всичко се закрива, села, градове, болници....

8

Христо

преди 4 години

Аз съм съгласен! Има наистина много малки и ненужни болници! По добре да се вложат парите в по малко но модерни!

7

Анонимен

преди 4 години

Супер, поне по 130 човека на месец няма да бъдат убити от болниците! Ако закрият и останалите, може да направим и приръст на населението!

6

Анонимен

преди 4 години

Тоя не беше ли крадливия гербераст от Дупница с 56 хил лв месечна заплата от Държавна болница ?

5

Анонимен

преди 4 години

Ам сега да не вземат да затворят частните болници. Само общинските, че простолюдието кучета го яли.

4

Анонимен

преди 4 години

Частните болници без финансиране от касата. Капитализъм е. Да си правят сметката.

3

123

преди 4 години

Абе,що не ги закриете всичките,тъкмо няма да лекуват здравно неосигурени о,рк,и ,да източват здравната каса?Ще ходим в Турция ,Румъния,Сърбия на доктор.Всекк да си направи здравна застраховка.По една болница в областен град,за спешни случаи и даже ще сме решили проблема и с ниските пенсии.

2

Наблюдател

преди 4 години

Направо да се закрива държавата и да се дава на концесия.