140

Az

преди 4 години

Личен приятел беше в казармата тогава, танкист. Тръгнали са с танковете към София и са чакали на 20-30км от нея. Минаха повече от 20г откакто ми е разказвал и съм забравил подробности. Но с танковете са били на път към София.

139

Анонимен

преди 4 години

Нешке,срамота е да продължаваш с лъжите!

138

Анонимен

преди 4 години

Продажница,като Данаилов и още няколко галеници на тогавашните власти! Истинските артисти,музиканти и спортисти бяха на страната на народа!

137

Анонимен

преди 4 години

Червените брътвежи на Робева! На кой са необходими комунистическите и спомени!

136

Важно че us дойде

преди 4 години

Кефете се бе

135

hk

преди 4 години

нешке,*** *** ти наистина ли мислиш, че танкистите щяха да тръгнат да мачкат....

134

Анонимен

преди 4 години

Истината е че за да има многохиляден митинг на бул.Цариградско шосе, ръководните кадри въведоха режим на тока 2 към едно и режим на водата3 към 2, от което народа се беше изнервил и излезна да протестира! По късно този чисто битов протест, беше подменен със сини знамена и яхнат от СДС! Не, случайно, СДС друг подобен митинг не можа да организира, защото нямаше силите за това и необходимата подкрепа? СДС си развя знамената на чужд протест, който представи после за свой! Протестите бяха изключително битови, и на никой тогава не му минаваше през умът че може да свали съществуващото управление! М

133

Анонимен

преди 4 години

Омръзна ми от *** разбирачи и коментатори на статии от вестниците!!! Истината беше че, МВР и МНО кадрите бяха готови да потушът така наречените безредици и чакаха само сигнал да си свършат работата! Никой не желаеше революция...Жалко че Жельо вече го няма, можеше да разкаже как ходеше по факултети при офицеритевъв Военна академия и Школата в Симеоново да успокоява хората, като им говореше за перестройка и мирно развитие на демокрацията! Кадрите и народа по места беше настръхнал след палежите и чакаше команда за разправа с така наречените демократи .! Но нито комонда нито заповед се идава

132

до 134

преди 4 години

Банкянският малограмотник е назначен от Сарите и докато Доган е жив, а Пеевски инжектира финанси, няма кой да ви спаси.После не се знае - я камилата, я камиларя.

131

Анонимен

преди 4 години

Само 2 от 27 марки на българския пазар са наистина шоколад. Боко кажа да ручате Фафли с палмово масло и да не се оплаквате.

130

Анонимен

преди 4 години

Като стана дума за Русия, как е положението в САЩ? Има ли достатъчно купони за гладуващите американци?

129

Анонимен

преди 4 години

Джа , джа джаа, русофиличеата застъпиха на смяна. 5 минуса наведнаж.Русофилчета, каквито и възможности да ви дава съвременната технология,като интернет и всичко друго, между другото, постижения на западният свят, не на Попов, който измислил радиото, както ви лъжеха,та казвах, не можете да смените истината.Линкълн?Всички хора през цялото време?Не!

128

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА кой ще ни спаси от Режима на Банкяския малограмотник.Или и той е по сценарий на вездесъщото ДС, което никога не си е отивало....Ми що да ви спасява бе, вие все чакате някой да дойде да ви спасява. Между другото да ви светна, може а изборите да гласувате за други и да изберете друг вместо ГЕРБ и Борисов - вие това не го ли знаехте. Изберате си БСП или някой друг на мястото на ГЕРБ и моменталически всичко ще ви се оправи.

127

Анонимен

преди 4 години

Русия, която 90те години на миналия век беше смазана и поставене на колене, днес е новият световен лидер.

126

Анонимен

преди 4 години

Горбачов продаде империята със 100% отсъпка.

125

вЕтъра на ПОДмяната

преди 4 години

Какво казал Младенов преди тридесет години? На кой му пука? Цялата "промяна" беше си като поговорката стани да седна. Тато не обичаше тайните общества и ги забрани ,само че се оказа че в БКП-то имало много просветени братя недоволни и го свалиха с външна помощ!От там на сетне бившите ченгета от ДС пренаредиха пиесата ."Времето е наше" нагло и нахално се размахваше във вашите лица и не разбрахте какво значи. След тридесет години вече го знаете , ама е късно . Отрицателен прираст на млади хора, предимно застаряващо население в страната , емиграция .

124

Анонимен

преди 4 години

Горбачов по дипломатичен начин спаси света от потенциална ядрена война. После дойде свършека на историята по Фукуяма и за кратко изглеждаше, че целия свят ще върви към западната либерална демокрация, но простотията надделя.

123

Анонимен

преди 4 години

Горбачов е последният Христос. Постави се в положение да го плюят, но той ви спаси от какво?Вие ми отговорете. Трета световна, поредна манифестация пред Мавзолея, или надмощие на Източния Комунистически блок срещу Запада? Е, не се случи!Случи се това, което се случи!Сега Плашипутин пърди жълто, но не е прочел, че който нож вади от нож умира!

122

Анонимен

преди 4 години

Вечерах мандарини. Боко и сие повеке да ядат.

121

Анонимен

преди 4 години

Има ли някой от Шумен?