36

Sichtpunkt

преди 4 години

Да не стане пак да подава молба за членство отново.Това е безспорно! Но този път ще "влезе" без множеството си превилегии!

35

Анонимен

преди 4 години

Прав си Shark, на този му хлопа дъската и има нещо турско в него.Лошото е, че сега го слушат, а после ще си скубят... косите.

34

Sichtpunkt

преди 4 години

Давай Джони шотландците без Англия и Уелс не могат да припарят географски до ЕС.Нищо не могат да направят.Решаваща е Англия.*** ти да не мислиш, че сега шотландците пътуват през цяла Англия за да отидат до ЕС? Има си самолети и воден транспорт, това не е проблем!

33

Shark

преди 4 години

На тоя само като му видиш погледа и прическата и става ясно че не е нормален.

32

Анонимен

преди 4 години

Ако Англия излезе очаквайте конфронтация с ЕС, естествено с помощта на САЩ и конфликт, може и дори и военен

31

Анонимен

преди 4 години

Тя Англия може и да излезе, но въпросът е на каква цена и какво от там нататък.Да не стане пак да подава молба за членство отново.Сметки много, но кръчмарят е само един.

30

Дочо Булгуров

преди 4 години

До АретиА българите до последно ще останат вътре, като най-верни на еврогосподарите си!

29

Анонимен

преди 4 години

Рано подложи тигана перчема. Рибата му още в морето, а той маслото подгрява.Виждам го как ще яде на пържен вятър.

28

Анонимен

преди 4 години

Скоростите медии, в това число у българските такива, не могат да преживеят факта, че англичаните избраха да бият шута на ЕС.

27

Арети

преди 4 години

Факт е, че британците се иэплюха на евролиберастите в ЕС!!!:-))) Сигурно и други държави ще последват примера им!!!

26

човек

преди 4 години

До: номер 21 (Факт!)Бе ти си бил голям фактолог бе? Всичките коментари ги представяш за факти?По-скоро смесваш фактите с измислици.Вярно е, че Франция е приела един официален език и той е френският. Френският език е задължителен за всички.Освен него обаче, има много езици (много повече отколкото в България), които са приети със статут на езици на малцинствата.Такъв е окситанският (Langue d'oc), който е гало-романски.Даже има хубаво френско вино Лангедок от този регион.

25

Анонимен

преди 4 години

Тука има ,тука нема= Брекзит.

24

ха ха

преди 4 години

Дяволът с трите рога.

23

Скарлет

преди 4 години

Само да не иэлеэе сметка беэ кръчмар!!!:-)))???

22

Анонимен

преди 4 години

Браво на британците, и пореден удар над извеяния глобализъм XD

21

Факт!

преди 4 години

Номера с езика е класически повод да се създава разединение.Има единнофициален език заложен в конституция и контролиран от съответните институции.Франция е постъпила съвършено правилно като е забранила регионалните езици и всякакво тяхно изучаване.

20

Анонимен

преди 4 години

Този е на заплата при Тръмп, не случайно още на другия ден Рижко каза , че ще предложи търговско споразумение м/у острова и сащ,

19

Няма еднакви

преди 4 години

Скоро очаквам икономическото напрежение между Германия Франция и Италия да ескалира и да се връщат вишките че много стана както и противотанковите заграждения.

18

човек

преди 4 години

До: номер 4 (Ф 16)Шотландия и Англия имат същия проблем като България и (Северна) Македония.Тоест, има ли или няма шотландски език.Шотландците смятат, че има. Англичаните смятат, че няма, а че е диалект на английския.Нарича се скотс.Та, може или не може Шотландия да се отдели от Англия?Извинявай, ама аз много държа на Стоте Гайдаря (100 Pipers) да си останат и занапред у нас!Много близки ги чувствам някак си, и ние си имаме наши си, родни 100 каба гайди!

17

MY DICK YANKO

преди 4 години

Абе да излизат, да се махат. Да им въведат визи за всички държави от ЕС, както и мита и акцизи за всички стоки. Да се самоизолират на острова, да ги видя как ще оцелеят. А аз си мислех, че само нашата нация и нашите политици са прoсти