34

Анонимен

преди 4 години

До ПравославенАма баща й е иранец - мюсулманин и имигрант. Как така поклон и бог да е с нея? Такива не ги ли гонехме и връзвахме със свински опашки по границите?

33

Анонимен

преди 4 години

И децата вкараха в тия гнусни игри.....

32

Анонимен

преди 4 години

Toва е пародията в Европа. Външни са по-европейци от самите европейци. Когато загубят всичко което са имали като ценности, може и да се осъзнаят някои на кой свят са.

31

Анонимен

преди 4 години

Малко е закъсняла, европа си почерня вече

30

Анонимен

преди 4 години

С баща иранец за каква се мисли?! Чистокръвна? И тя е мишмаш, да напуска и тя!

29

Korean soup

преди 4 години

Тезите, които двете защитават са коренно различни и няма как да има сблъсък. Едната се е отдала на екоактивизъм, а другата е антиимиграционно и антилиберално ангажирана. Къде го видяхте конфликта между двете?

28

Анонимен

преди 4 години

И е по-симпатична тази. Онази изглежда по-злобна. Малко наподобява социопат от тоя тип дето би си задушила кучето, за да не хаби кислород.

27

Lan

преди 4 години

Ами не е лошо и на двете да им се чуе гласа - замърсяването е страшно, миграцията и обезличаването - също! Трябва да се спре материалистичното мислене.

26

Аспарух

преди 4 години

Светъл лъч!Дай Боже много последователи на това момиче!Относно климатичните промени,има доста съмнения,че човешката дейност е най-силният фактор в промяната на климата,преди това има слънчева активност,движението на самата слънчева система и др. Докато с мигрантите,там е еднозначно:приемаш и унищожаваш държавата.ИНТЕГРАЦИЯ НЯМА!!!

25

Православен

преди 4 години

Истински морален и отговорен млад лидер.Поклон, Изабела Ярванди и нека Бог да е с теб!

24

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Абе, аз ли нещо не прочетох правилно или има някаква алогичност в написаното ?Изабела била от смесен произход - баща и бил иранец, а майка и шведка.Изабела обаче била върл противник на либералната емиграционна политика на Швеция и приемането на бежанци.Аджеба, ами нали, ако не е тая политика, бащата и майката на Изабела никогиш нямаше да се срещнат и Изабела нямаше да се роди ? ...

23

Батето

преди 4 години

Не НИ занимавайте с глупости, бе!

22

Пази боже сляпо да п

преди 4 години

Абе какво ми ги хвалите тия двете?!? Едната постоянно пиши против климатичните промени и индустриализацията без да осъзнава жестоката истина - ЧЕ БЕЗ ИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯТА ШВЕЦИЯ (ПЪК И ЦЯЛА ЕВРОПА) ЩЯХА ДА НА РАВНИЩЕТО НА СТРАНИТЕ ОТ ТРЕТИЯТ СВЯТ! Другата пък идва от смесен брак (баща и' бил иранец) пък пиши ПРОТИВ МИГРАНТИТЕ И МИГРАЦИОННАТА ПОЛИТИКА! ХВАНИ ЕДНАТА, УДАРИ ДРУГАТА! Както е написал едно време Алеко Константинов: "ПАЖИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!"

21

Анонимен

преди 4 години

женски бой в калта по бикини

20

Ха-ха

преди 4 години

Искаме бой,бой,бой-Грета VS Изабела!Словесен,разбирасе...

19

Ицо

преди 4 години

Ама аз не разбирам, едната говори за климат и опазване на природата а другата за социални въпроси, защо ги противопоставят : 0

18

Това е пародия.

преди 4 години

Едно време за такива неща идваха на трибуните ветерани, учени, философи. Големи хора с опит, трудности в живота. Сега някакви смотани фитки, дет не знаят от кой край да "фанат" пушката знаят всичко. Не на празно цивилизациите се разпадат, жалка картинка.Още училище не са завършили, ще ми се правят на голямата работа.

17

Snorky

преди 4 години

Браво на момичето!

16

Мнение

преди 4 години

И двете са кутливирана теза и контра теза и всичко идва от престъпните елити.... Пикли на 16г освен мама и тати които се грижат за тях какво друго са направили.

15

Хаха

преди 4 години

Грета - човек на годината. Изабела Who?