18

Анонимен

преди 4 години

Като гледам срещу нашия елит няма бунтове предпочитат да бягат навън вместо да се хванем за брадвите и да ги изгоним *** като гледам след още някоя година ще сме шепа хора както бързо се обезлюдява държавата

17

Един от Северозапада

преди 4 години

До Ivan Иване, това го знаем всичките, по-добре кажи, какъв е изхода.С протести-не става-винаги има или предател, или продажник, или таен агент, както едно време, когато хвърляхме домати по Енергото, или когато Такева влезе на преговори, предаде учителската стачка и разтуриха седянката.Видя, как избраха Гешев, и никакви протести не помогнаха.Видя, и как се печелят избори, без нито един твой познат да е гласувал за управляващите.Какво предлагаш? Народа е обезкървен, обезоръжен и на колене...

16

Анонимен

преди 4 години

Българското робско племе е проспало и Магна Харта, и Френската революция, и референдума за Брекзит, та някакъв обикновен бунт срещу елитите ли няма да проспи?

15

Един от Северозапада

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Не подозираш сам, колко си прав! Само не знам, в бъдещата война кой ще се бие за България. Тези, от махалите ли, дето държавата ги развъжда сега, като застрашен вид от червената книга, тези, дето излязоха навън и купиха имоти на запад, а децата им вече не знаят български, Тези, от третия пол ли, или може би синчетата на депутатите и самите депутати? България е предадена и продадена.Обречена.Въпрос на време е . Национални предатели управляват от 30 години.

14

Ivan

преди 4 години

Добре, че в България няма опасност от такива неща. 2 милиона избягаха в чужбина, а останалите си живуркаме със заплати по 800лв в провинцията и никой не смее да ходи по такива протести, че да не изгуби и малкото, което му дават. Друг е въпроса, че в България тези мирни протести са обречени на провал още в началото, защото винаги техни лидери стават компрометирани лица, които предават каузата за някакви свои лични изгоди. Истината е, че българите си заслужаваме положението, в което се намираме!

13

Анонимен

преди 4 години

"БГ съдии продължават да екстрадират българи в държава изпълняваща смъртни присъди!!!"Лото да ви ов и, господинчооооуу, аз ся, да ти кажа на те еее, аааа!

12

Един от Северозапада

преди 4 години

Стар виц:Рейгън, Брежнев и Бай Тошо се събрали и решили да представят страната си с един предмет само:Рейгън извадил свокиня. -Това сме ние! Загниваме, и колкото повече-толкова по-сладки ставаме!Брежнев извадил снимка на крилат Амур с лък и стрели.-Това сме ние! Голи и боси, но въоръжени!Бай Тошо извадил снимка на хипопотам в блато, зинал, че чак сливиците му се виждат.-Това сме ние! До гуша сме във фекалии, но каква уста само сме отворили!...Аналогията със сега е случайна.

11

Анонимен

преди 4 години

До хахахаМаалчииии уеееее...

10

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Никакви сериозни протести и никакви революции няма да има !Глобализмът умишлено смеси раси, религии и етноси. Родиха се ***. Мелезът не е в състояние да протестира никога и срещу нищо.Няма вече чисти нации. Няма общества. В България няма и народ. Има една разнородна аморфна маса, неспособна да се организира и да се бори.Мозъцит са тежко промити. Системата е силна истава все по-силнаЧовечеството ще тъне дълги години в тъмнина и тирания.Само нова световна война може да промени статуквото.

9

днес

преди 4 години

Протестите обикновенно започват от София,но няма да има защото ГЕРБ там дава пари,всичко е добре заплати,метро,работи се за инфраструктура.Парламента е в София всичко е там и министерства и вземат добри заплати.Няма общество да се вдигне,колкото да е позорно и смешно даже и Доган го каза в своя поздравление,народа не е готов.България е освободена от Русия,сега няма кой да е освобождава.

8

V

преди 4 години

Европейското население намалява под натиска на управляваща хунта която взема 17 000 ? за да унищожи континента .И въпреки нежеланието на англичаните даси плащат за унищожението на мазни герберас еврогейци никой не коментира тия факти ,а пак голи думи. Кога ще махнем некадърните управници от ЕС и герб за да не изчезнем като нация???Кога ще има присъди за душманите които не позволяват на народа да се развива ? Не говоря за мазни тарикати на доживотни хранилки м,а за реални хора които са си плащали

7

Анонимен

преди 4 години

В България живота си е екстра!!

6

мдаа

преди 4 години

Като споменахте Хонконг поне да бяхте казали,че Българите не протестират за същото нещо и БГ съдии продължават да екстрадират българи в държава изпълняваща смъртни присъди!!!Надявам се разбирате що за хора населяват тази обрулена територия!

5

Бояджиев

преди 4 години

В БЪЛГАРИЯ РОБИТЕ СА ДОВОЛНИ ОТ ЖИВОТА СИ !!!И ТАКА ЩЕ Е ДО КРАЯ НА СВЕТА!!.........................Българите са разбрали, че за всяко нещо си има време. Понякога колкото повече мърдаш, единствено ти влиза по-надълбоко. Ще дойде новата Шипка, пак ще изреве лъва.

4

отегчен

преди 4 години

Разбрахме, че не са случайни протестите и че има едни тарикати, дето обичат да ловят риба в мътна вода.

3

Последни мирни време

преди 4 години

Земята навлиза в четвърто измерение. Променя се вибрационната честота. Това е само загрявка. Тепърва предстоят истинските протести и бунтове, които ще залеят цяла Западна Европа и САЩ. Те са затънали в дългове и са свикнали на охолен живот на заем, но ще започнат банкрути, протести, безредици и бунтове. Тогава всички, които са напуснали Бг ще започнат да се връщат, но не всички ше могат?

2

ужас

преди 4 години

В БЪЛГАРИЯ РОБИТЕ СА ДОВОЛНИ ОТ ЖИВОТА СИ !!!И ТАКА ЩЕ Е ДО КРАЯ НА СВЕТА!!

1

Анонимен

преди 4 години

Тонката, изхвърли ли пуйката?