83

НЯКОЙ

преди 4 години

В България китайски шпиони няма. Няма и американски, защото ни си имаме съветници от САЩ, които не слушат какво правим а ни казват на слушаме какво да правим. Като каним съветници от САЩ да ни учат какво да правим с атомната енергетика, защо не поканим съветници от ФБР да ни кажат как да преборим корупцията?

82

ШАВАИВЪ

преди 4 години

Тази година Р30pro, след април 2020... Р40pro.Това са ми плановете. Гуглата има я, няма я,това е! На Доката няма да му уйдисвам на глупостите и 3 бона за технологичен *** като ай ай фон нямам!

81

Лабораторни плъхове!

преди 4 години

Всички технологични компании събират информация! Даже на повечето от големите интернет компании това им е основния източник на приходи. Събират вашата инфомация и я продават на правителства и трети лица които пък я изпозват за маркетингови цели и за различни проучвания. Има цели фирми които със това се занимават само с това. Да анализират данните и да изготвят модели на поведение по които могат да предвидят бъдещето! Чрез статистически анализ откриват как реагират хората на различни стимули.

80

Анонимен

преди 4 години

Huawei не е лъжица за устата на янките. По-добре да се опитат, да воюват с ЕТ "Евстати Евстатиев - семки занимавки".

79

ВетЪра на ПОДмяната

преди 4 години

Да допълня смисъла на даннитепо долу .Тръмп се опитва чрез ОБВИНЕНИЕТО в шпионаж да намали дългът към САЩ! Номера е това да изиграе роля в преизбирането му за втори мандат догодина .

78

Анонимен

преди 4 години

До ВетЪра на ПОДмянатаАко една информация се използва с цел таргетиране на реклама и потребителите са се съгласили с това условие при регистрацията, то няма от какво да се оплакват потребителите. Проблема е когато информацията се изпраща на тайните служби без съгласието на потребителите.

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82Путин иска да печелят руските софтуерни фирми и затова така е наредил.Руските софтуерни фирми работят за кейджиби

76

ВетЪра на ПОДмяната

преди 4 години

81 77 % дълг от САЩ е в ръцете на пет страни -Япония на първо място с 1.16 трилиона долара към САЩ. Китай на второ място от октомври 2019 е с дял от 1.11 трилиона долара който е станал толкова след 2013 година тогава е бил 1. 3 трилиона. Англия с 334 .1 милиарда долара е на трето място .На четвърто място са Бразилия чакащи връщане на298.6 милиарда долара .Ирландия са пети чакащи да се изплатят 286.6 милиарда долара .22 трилиона САЩ дължи към себеси чрез фондоове пенсии и тн

75

Анонимен

преди 4 години

Всички комуникации се контролират от корпорациите и службите ...............това е новата форма на робство............казвам ви го като инженер по телекомуникации !!!Кога ще го разберете, селяни прости????

74

Анонимен

преди 4 години

Подслушват и то още как. То затова другаря Путин нареди всички смарт телефини, смарт телевизори и т.н. смарт устройство от 2021 година да бъдат само с руски софтуер, което пък принуди Епъл да напусне Русия след година.

73

Sichtpunkt

преди 4 години

ВетЪра на ПОДмянатаТова не е вярно! Не може да се правят такива генерални заключения. Имаш ли реални факти дай да видим. БВП, стокооборот, финансови доклади.. В днешното динамично време, нито една икономика не е самодостатъчна, нито една!

72

Анонимен

преди 4 години

До 74Съгласен съм с теб. Това е главната причина, поради която падна комунизма. Но благините, които спомена, бяха сиренцето в капана.

71

ВетЪра на ПОДмяната

преди 4 години

На Епъл и Гъгъл (фейсбук, ютуб , амазон , и бей ,туйтър ) го наричат пазарно проучване за подобряване услугите на клиентите .Докато ХуайУей и други подобни китайски фирми с продукти са обвинени че са шпиони . Американците да вземат да започват яко да работят че 1 ,11 трилиона долара не се връщат лесно на Китай. Няма нужда Китай от шпионство ,те на практика притежават цялата икономика на САЩ и останалият свят !

70

До 62

преди 4 години

Че то при комунизма и огризки не оставаха, другарю партиен секретар.Иначе се крадеше от полето, от завода, от ресторанта, от строежа и кой каквото можеше да докопа, та затова пищите като заклани.Ама свършииииииииииииии.

69

Sichtpunkt

преди 4 години

Аз не вярвах, но самите китайци следят за неправомерно събиране на информация. Оня ден обвиниха два концерна в такова действие, единият от които е Xiaomi. За съжаление при iPhone нещата са много непрозрачни. Не излезе *** Кук да каже, събират ли информация или не. Рен Женгфей на няколко пъти, на много форуми увери, че Huawei не събира информация. Нали ако се докаже обратното, с Huawei просто е свършено.

68

Цирк

преди 4 години

Какъв цинизъм и лъжа,държавата терорист и агресор сащ в която всичко се подслушва и следи,седнали да се правят на демократи?!

67

Анонимен

преди 4 години

Никой не подозира македонците какъв софтуер разработват.

66

Sichtpunkt

преди 4 години

При комунизма българите живееха добреИмаше и хубави неща, но всичко се правеше за да се "окопаят" на постовете си партийните ръководители. Аз съм живял по комунизма и мога да твърдя сто процента, че 99% от благините сега ги нямаше тогава. Само селскостопанските продукти бяха що годе. Всичко друго под всякаква критика - нито бяла техника, нито коли, нито стоки с висока добавена стойност, нищо.

65

да=а=а=а=

преди 4 години

Слушат, да. За разлика от Апъл, Гугъл, Фейсбук...те изобщо не слухтят, не събират данни и не ги използват/продават да-а-а. И един мармот седи на един компютър и следи да се спазва реда и да не се нарушава личното пространство в интернет :-)))

64

Анонимен

преди 4 години

Въпрос на време и количествените изменения преминават в качествени. Айфон и Хуа са доказателство.