82

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно какво ли ще е изражението на Боко като му "ритнат" стола?Сигурно ще е като Бай Тошо Правешкия!

81

дам

преди 4 години

Радев , му е лесно, щото взема 10 бона заплата, а жена му е возят без пари да си купува рокли.

80

Анонимен

преди 4 години

Типичен профин на прозападният българин:млад, интелигентен, изучен, успялТипичн профил на русофилът:стар и изкуфял, гамен, необразован, неуспял, озлобен

79

хахаха

преди 4 години

Нема,нема и президента като лъцне боце,а оня една седмица после фърфори по всите телевизии дивотии и ундорми!

78

ЗА 85...

преди 4 години

АМА ВИКАМ...ТАКА И С КОМУНИСТИТЕ...ТО , ЗАТОВА В АМЕРИКА НЕМА КОМУНИСТИ !

77

ПРОСВЕТЕН до Тонката

преди 4 години

Колко трябва да си "заблуден","облъчен" или "зомбиран",че да не виждаш ИСТИНАТА и да подкрепяш "НЕО КОМУНИСТИТЕ"!!!!!Чети малко за тези които управляват България в момента(и преди това) и тогава ги "възхвалявай",че заради такива индивиди България изчезва и се обезличава!!!!!!!

76

Радев-фигурант

преди 4 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв безличен президент ?

75

ПРОСВЕТЕН до Тонката

преди 4 години

Колко трябва да си "заблуден","облъчен" или "зомбиран",че да не виждаш ИСТНАТА и да подкрепяш "НЕО КОМУНИСТИТЕ"!!!!!Чети малко за тези които управляват България в момента и тогава ги "възхвалявай",че заради такива индивиди България изчезва и се обезличава!!!!!!!

74

До 82

преди 4 години

Единственото решение е българите да имат огнестрелно оръжие. След като им омръзне от кмета, който лъже. Събират се, и горят къщите му, на децата и внуците също, отнемат живота на децата и ги дават на кучетата, жена му да бъде изнасилена и обесена на центъра. Па на него го кастрирайте и му разнете патлака.Това е единственият начин, може да не ви харесва, но тъй е живота.

73

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Във времена повсеместна лъжа,да казваш истината-----това е екстремизъм?!?!?!!!!!!Джордж Оруел.....Това се случва в момента в България!!!!!Когато казваш ИСТИНАТА си...........

72

Маркс

преди 4 години

До Енгелс"Къде го има политик да кара само на заплата"По целия сват назрява недоволство. Новият етап на класовата борба предстои.

71

Анонимен

преди 4 години

Горанов ни мой живя само сос заплата. И тъй ни мой дъ вържи двата края. Ортако му плати да жуве во Софията.

70

Факт

преди 4 години

До АнонименТова,че който е крал досега се е наситил и повече няма да краде,а ако дойдат нови, по-гладни ще крадат повече, на думи изглежда добре,но практиката го е отрекла напълно!Абсолютен факт е,че апетитът(за крадене) расте с яденето!Крадците стават все по-опитни и по-трудно се хващат.Единственото лечение е редовната смяна на властта,ако трябва и с непълен мандат,тоест докато научат номерата и...пътя!

69

Енгелс

преди 4 години

Къде го има политик да кара само на заплата че да се въведе и у нас, то врели некипели всеки може да бръщолеви.

68

Анонимен

преди 4 години

Тоя и той да се изкаже

67

V

преди 4 години

Ако не помогне малко и прокурора не виждам как ще стане. Използват обществени реклами без никакъв смисъл за да подкупват медиите .Това е си е чиста корупция при това с нашите пари. Ако имаше прокуратура тоя нямаше да излезе от пандиза .Нали има сега европейска прокуратура ??? Няма ли как да го засекат че си купува медии с безсмислени реклами .

66

Анонимен

преди 4 години

Какво го чакат тоа още, не ми е ясно.Открито заема политическа страна!Правителството като вдига заплатите и пенсиите, ги вдига само на тези които са гласували за него! Ха ха ха ха ха ха ха ха

65

(-_-)

преди 4 години

Празни приказки.. Ми нали си главнокомандващ на армията бе!? Оп, забравих, че такава няма.. И какво остана едно изтъркано шоу за народа без хляб.. Щом се очаква от народа да 'дисциплинира' политиците, то нещата са вече непоправими :(

64

Ха-ха

преди 4 години

За да живеят политиците само от заплати,ще се наложи да се отвори отново Белене и други къщи за гости,както и да се върне смъртното наказание...Демек-няма да стане.За ЕС е безразлично дали в България има или няма корупция,стига да се изпълняват нарежданията на Брюксел,за САЩ е същото.Така че не очаквайте външна реакция при това положение.Ако обаче по някакъв начин(случайно,ха-ха) дойде патриотично управление,ще има чудовищен натиск да бъде смачкано,па ако ще да е кристално чисто.

63

ист

преди 4 години

Мъжете и жените като остареят, стават големи моралисти.Фър чилото като се размина с комисионата, стана борец срещу корупцията.Селски, не се прави на голяма работа. Не ти прилича.