121

Необходимост

преди 4 години

Трябва да се запази съдържанието и да се преименува от Истанбулска в Московаска Конвенция и социал-комунистите веднага ще я приемат защото другите в парламента вече са я приели.

120

Анонимен

преди 4 години

Ромите и турците също не искат конвенцията факт.

119

Анонимен

преди 4 години

До 105През колко устройства влезна, за да си плескаш лайковете бе ьД

118

Циник

преди 4 години

Намесата във вътрешните работи на страни членки на Евросъюза - се превърна в "обичайна практика"...А изнудването най-вече с финансови инструменти - стана ежедневие.Така щото - ни поучават да "награждаваме" ромите нарушили куп закони с незаконните си коптори - с Общински жилища!Така неусетно и полека -ще ни вменят да наричаме децата си "То"...докато те пораснат , и не решат сами - искат ли да са нормални....или гейове и лесбийки.Това в общи линии е ИК.

117

Анонимен

преди 4 години

До Владимир ЖивковЗащо манипулираш? Изнасилването е забранено със закон в България. Който изнасилва и сега има закони по които да бъде съден. Истанбулска конвенция не ни трябва. Натрапва се лъжата, че без истанбулска конвенция няма да има закони за защита на жените, което е ЛЪЖА и МАНИПУЛАЦИЯ.Закони има!

116

Анонимен

преди 4 години

Да ви пиkaя на Истамбулска конвенция,не я искаме ИК,ставате досадни вече с нея!

115

Повечето...

преди 4 години

Насилници са от малцинствата, а тая конвенция няма да важи за тях. Като чуя по новините за изнасилена бабичка, все някой смотан римлянин. А тях БХК ги пази.

114

Анонимен

преди 4 години

В България и БЕЗ истанбулска конвенция физическото насилие над мъже, жени и деца е забранено със закон. Човек и сега няма право да пребие жена си. Хората които бият жените си го правят и сега в нарушение на закона. И приемането на истанбулската конвенция няма да подобри по никакъв начин ситуацията. Защото насилниците не се замислят за закона или за конвенциики когато посягат. България не трябва да кляка пред всяка глупост която в чужбина проповядват. ДОЛУ истанбулската конвенция!

113

Ха-ха

преди 4 години

До Владимир ЖивковДа не би да си изнасилван или завиждаш?

112

ПроСоТо

преди 4 години

за много "отворените":-така наречената "Истанбулска Конфекция" има ДВЕ основни цели:-1..Да ЛЕГАЛИЗИРА така наречения "трети пол",и-2:..Да вмени на правителствата,подписали Извращението,ЗАДЪЛЖЕНИЕТО да организират и ФИНАНСИРАТ съответните "органи",произтичащи от "Конфекцията"..Има я в Нета,прочетете я!..Достатъчно интелигентни сте за да разберете за какво става дума...И "КЪДЕ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО" сред многото словесни АЛАБАЛИСТИКИ..

111

Факт

преди 4 години

Жените могат спокойно да бъдат защитени и без ИК!Обаче без нея трудно ще бъде прокарана джендъризацията...

110

ВВ

преди 4 години

*** и бездарен народ. Те ще си е приемат напук на неистовия вой на местните *** и ***, друга алтернатива няма.

109

Владимир Живков

преди 4 години

правешкия сатрап имаше много деца, повечето незаконни в резултат на изнасилвания =, но Владимир Живков беше лигитимени с неограничени права - този *** изнасилваше масово студентки, групови изнасилвания, а сега притежава стотици милиони долари.ИК дава право на жертвите на Владмко Живков и подобни да осъдят изнасилвачите, което означава че Владко Живков ще се прости от имането си и ще изкара десетки години в затвора.Ако България не подпише ИК то тя защитава изнасилвачи като Владимир Живков.

108

ПроСоТо

преди 4 години

споко,граждани!../"ииии селяни"/..Просто с известни ХВАТКИ ви "меткат на крушата"..Основния "темел" тук е чл .5 от Конституцията:."(4) Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат."Айде сега ..само помислете:-Коя държанка от Боко Харем ще се опълчи на чорбаджиите си?"Баш Мадам"-Боко ?..Майтапите с

107

до №105

преди 4 години

тези които се опъват на ИК не е '***', а семействата на бившата комунистическа и чингиджийска номенклатура, те подкарва ддоносниците от ДС да протестират.Причината е че ИК дава права на жертвите от сексуално насилие да съдят изнасилватчите без давност, а комунистите ги е страх - децата на БКП номенклатурата изнасилваха масови и безнаказано, ИК дава право на жертвите им да ги съдят.Не става въприос за гейове, констирутуция , децата и т.н. ИК е предимно за ЗАЩИТА ЖЕНИТЕ от сексуални насилия.

106

Анонимен

преди 4 години

До 105Ква еволюция бе ;дТи за еволвнал ли се имаш ;д

105

Sichtpunkt

преди 4 години

Тази конвенция е само една папка хартия, нищо друго!Еми щом е "само една папка", защо ви е страх от нея?Да я приемаме тогава, а тя нека бъде "само една папка"!

104

ИК защитава правата

преди 4 години

на жените от СЕКСУАЛНО насилие. Българските жени бяха превърнати в безплатни ккурви от номенклатурата на БКП. Комунисти и ченгета изнасилваха наред, като домовете за сираци пръщяха от тяхните ккопилета.Сега ИК дава право на изнасилените да осъдят изнасилвачите. Пеример : Владимир Живков беше масов изнасилвач, сгеа притежава стотици милиони и ако България подпише ИК изнасилените от него и подобни иззроди жени ще могат да го осъдят.Затова БСП се дърпа като магара, защото ги е страх от съдилища

103

Анонимен

преди 4 години

*** не е дорасъл да защитава жените си - той предпочита да ги бие, защото това е единственото, което го кара да се чувства мъж. Гледам на плаката пише "затрива мъжа и жената". Е, ако жената е в ролята на боксова круша, а мъжът я спуква от бой за щяло и нещяло - да, затрива ги. *** и останалите ориенталци от 16-ти век не могат да понесат, че ще им отнемат единственото, което придава смисъл в жалките им животчета. Тези индивиди така или иначе ще бъдат бързо забравени - еволюцията си върви.

102

Анонимен

преди 4 години

До БКП превхърна женитеАбе стига ни занимава с твойто БКП,което вече от 30 години го няма,за да оправдаваш престъпната ИК!БКП ли ти е виновно,че днес живота е по-лош от времето на социализма и че днес няма свобода на избор?