28

нормален

преди 4 години

При хеморогична двустранна пневмония изхода винаги е летален В ЦЕЛИЯТ СВЯТ!!! Протича светкавично и спасение няма.То е все едно да виниш лекари за масивен инфаркт че не са спасили пациента.Има ситуации в които не можеш да спориш с природата.Както сте тръгнали да обвинявате ,скоро знахари,врачки и фризьорки ще трябва да ви лекуват.Опомнете се безумци -многознайници,пубери и хейтъри.Съвсем изпростя нацията!

27

Анонимен

преди 4 години

Как пък само в тази държава няма нито един осъден медик?!?Как няма и една независима институция,която ще рови докрай,без да се огъва пред *** и пульо?!?Ей така заради детенцето станало жертва на жестокостта на системата.За затвор са тези,които са върнали родителите и така са загубили ценно време.Търгаши мръсни...

26

Все едно

преди 4 години

Друго не можаха ли да измислят

25

анон

преди 4 години

Медицина - нож с две остриета!

24

Анонимен

преди 4 години

Възможно е пневмонията наистина да е била много тежка и много бърза. Случват се такива неща. Но е едно да го бяха приели в отделението и да се бяха борили с всички сили, за да го спасят, и съвсем друго, да го зарежат в чакалнята и евентуално, след неясно колко часа и кръстосване на няколко болници да почине в Пирогов, защото само те са взели случай, който вече е изглеждал безнадежден. Няма как някой да твърди, че са спазени всички правила и няма никакви пропуски. Защото те са ОЧЕВИДНИ!

23

Анонимен

преди 4 години

Да оневиниш ПРЕСТЪПНОТО БЕЗДЕЙСТВИЕ на две от болниците, е върховен цинизъм!После питат защо бият докторите - ето за това! Все някой трябва да раздаде справедливост...

22

Анонимен

преди 4 години

Гарван гарвану око не вади!Няма как доктор да каже,че друг е виновен,защото утре той самия може да сбърка и...

21

Анонимен

преди 4 години

До ШоповДвустранна ХЕМОРАГИЧНА ли?Има огромна разлика.

20

Анонимен

преди 4 години

На медицинатаЛюбов моя, медецинона работа съм две килца вино. Бил съм доктор млад и хората често ми казват, че съм много у главата слаб. А, моята сестра е първа по грижа, че втори път път в отделението да не идва. Бог здраве да ви дава, че у затвора не ми се ляга.

19

Анонимен

преди 4 години

Хикимяне,ИЗВИНИ СЕ БЕ!

18

89475

преди 4 години

Нищо изненадващо - нашето здравеопазване е в Ранното Средновекиовие. Човешкият живот е с еднаква цена.

17

Анонимен

преди 4 години

После що ги ломят докторята. Ей за това щото все са невинни. Ама да, то детето е виновно че се е разболяло.

16

Анонимен

преди 4 години

Това е потресаващо! Детето е размотавано между 3 болници и е чакало часове. Има свидетели, че не е било прието навреме, как не ги е срам да лъжат! Няма такава държава!

15

Анонимен

преди 4 години

В БГ има неписан закон,че мъртвеца е виновен!Без значние за какво става въпрос,мъртвия е виновен това е!Ето в Пирогов единия бил запалил цигара и затова имало взрив!Сега детето било неизлечимо болно и то е виновно.Има куп други случаи с катастрофи и каквото и да е.Винаги мъртвия е виновен!Това е!

14

билкар

преди 4 години

Лекувайте се с билки и хомеопатия. Те пневмонията и грипа винаги ги лекуват.

13

77888

преди 4 години

Няма смисъл от съд и присъда, бремето от това нечовешко отношение ще преследва виновните до 9 коляно, така е устроен света. Децата им ще пукясат, или няма да имат свои деца, внуците им ще понесат всичко, защото така болу повече от всеки затвор и присъда.

12

Шопов

преди 4 години

Преди 55 години в Плевен от двустранна бронхопневмония съм спасен от педиатъра Доктор Николай Аспарухов ! Върнат съм от ,, оня свят " ! Доктора бе благословен с двама сина единия професор по ортопедия , другия Ст.Н . Сътрудник по история ! Винаги дълбоко благодарен на човека който ми даде втори живот !

11

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо експертите поне нямат достойнство да са честни пред себе си и пред паметта на това клето дете. Осъдени лекари няма така или иначе, съдът няма да въдвори никой както сме видели. Защо просто не кажат истината? Да не ги гледат на криво ли? От това ниво на морал се стигна до тук

10

Анонимен

преди 4 години

Ама вие съмнявате ли се,че ще има някой виновен,след като са го прехвърляли по болниците,вместо да се наемат да го лекуват?Толкова ли неможаха да му бият антибиотици на момента?И да направят веднага изследвания?

9

Анонимен

преди 4 години

Бе да беше приет, пък лекуван, пък после под интензивно наблюдение, нещо ала бала. А то в чакалнята си замина това дете. Но пропуски нямало. Толкова са им *** гащите, че не смеят да се критикуват помежду си, защото ще се отвори кутията на пандора със стотици умъртвени хора. Ако кажеш за моите ще кажа за твоите