37

Ха-ха

преди 4 години

Обаче нищо не казват за необходимостта от драстично намаляване на раждаемостта в Третия свят!Напротив-искат да ги докарат в Европа!Иначе е ясно,че потреблението трябва да се намали.

36

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече се свиваме, толкова повече ще остава за богаташите.

35

Ужас

преди 4 години

Всичко идва от идеята за постоянен "растеж" и все повече консумация. Произвеждат се некачествени стоки, планирано остаряване само и само да се купува нов и нов ***. Макар че може да се печели и от ремонти. Лошо няма, обаче преди това трябваше да се създадат адекватни методи за рециклиране на тоновете ***. Най-големия проблем е пластмасата. Играчките за деца например - абсолютни пластмасови *** издържащи няма и час. Имах 1 комплект дървени кубчета и 1 парцалена кукла - е щастлива бях

34

ЕКО

преди 4 години

Карам си немско дизелче 1999 г. Това няма как да замърсява щото е немско нали? Е, продадох катализатора щото имах да връщам бърз кредит за телефон, ама пак съм ОК.

33

Грета

преди 4 години

И като карате колата в тъмното... не палете фаровете! Ама вие досега правихте ли го?? HOW DARE YOU?????!!!!!!!

32

Анонимен

преди 4 години

Обожавам полиестер и нафтова печка. Сменям техниката всяка година.

31

Антифа

преди 4 години

Всички азиатци трябва да бъдат намалени.Те не са хора!

30

Дарвин философ

преди 4 години

Трябва да се ограници безогледното консуматорско поведение на "западняците".Купувайте само местни стоки .Китайски еднодневки никога,сменейте по нарядко техниката "Света ще загине когато китайците започнат да ядът с лъжици"-когато си вдигнат стандарта и всеки китаец и индиец поиска кола,хапартамент и прочие блага за ,които планетата просто няма за всеки един от тия над три милярда кандидат "западняци".

29

Анонимен

преди 4 години

Когато Хилари и Сорош започнат да си купуват дрехи втора ръка и да се бършат с листа-тогава и аз. Ще чакам пример.

28

Анонимен

преди 4 години

Хората са все повече, но все по-сити. Средната продължителност на живота се увеличава постоянно. Качеството на живота не спира да се подобрява... И ако това не ви убеди, че живеем в хармония с природата, не знам кое. Не се връзвайте на фалшиви спасители, че ей го новият комунизъм *** на вратата.

27

Мел Гъбсън

преди 4 години

Ай полудеха хората

26

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам от какво трябва да спасяваме планетата, като животът за човечеството никога не е бил по-хубав и охолен от сега!

25

Анонимен

преди 4 години

За какво са ми дрехи 2ра ръка, като карам с 1 дънке 2 години..

24

Антифа

преди 4 години

Че аз предпочитам Африканците да останат пред българските "бели" комунистически *** примерно за руските помвиари да не говорим.

23

Кой кого надвиква

преди 4 години

Няма да чуете за истинските проблеми, защото буйните луди и платените наемници от "борбата с климата" заглушават исканията на мислещите еколози. Трябва да престанем да пълним океаните с милиони тонове пластмаса и тежки метали, да се отървем от канцерогенните вещества в битовите продукти, от замърсяването на въздуха и още какво ли не. Ама друго си е фанатични сектанти да крещят за климата, за да могат едрите финансови мошеници да си пълнят сметките с парите от "програмите срещу затоплянето".

22

Анонимен

преди 4 години

По-малко месо, дрехи втора употреба и колело. Но за плебеите.А Единият процент ще си живее.

21

фатмака

преди 4 години

Земята ще се спаси, когато селяните урбанизирали градовете се върнат на село.Това означава-никога!

20

Край

преди 4 години

Всичко хубаво ама без редукция на населението няма да мине. С темповете с които нараства, Хаити е бъдещата планета. не трябва така. САЩ трябва да са бъдещата планета а не Хаити.

19

Анонимен

преди 4 години

тия се видиУтиха окончателно

18

Анонимен

преди 4 години

Аз ще намаля разхода на вода, като загърбя клозета и започна да сepa на площада.