4

.

преди 16 години

Абсолютно те подкрепям за мнението, което изказа.Нагледахме се и се наслушахме на простотий и изнудвания за пари(стачки и т.н.), а за децата кой мисли? Аз няма деца, но мисълта че детските са 18лв. направо ме шокира. После защо прираста бил отрицателен. 18лв. ли струват децата? А някакви даскали дето ходят на работа за 2-3 ч. и имат около 60дни платен отпуск, 650лв. не им стигат!

3

sas

преди 16 години

Станишев,по-добре Наукоубиец,отколкото ***!!!

2

sas

преди 16 години

Абе ние едва оцеляваме и едва си изхранваме децата,те наука ще правят.Знаете ли колко струва един учебник,тъпоглавци такива.Сега е време за оцеляване,не за наука.Наука ще има и след 50 години,ама БЪЛГАРЧЕТА НЯМА ДА ИМА.Незабавно да се увеличат детските надбавки от 18 на 180 лева за всички майки със средно и над това образование!!!!

1

.

преди 16 години

Ей, пък тези да не видят нещо! Не ни ли стигат наглите учители, които едва не провалиха учебната година! Вместо да стачкувате, започнете да работите по - усърдно. Добре свършената работа никога не отива на вятъра. Ама нали трябва да се направите и вие на интересни! Пфу, аман от подобни изпълнения!