27

Обаче

преди 4 години

Ако наистина беше блъснала 200 кг глиган с 130 км/ч, едва ли щеше да се прави на медийна звезда пред камерите, а щеше да е в някоя болница - в най-добрия случай.

26

Сата НАТО

преди 4 години

Абсолютно лъже, и за това трябва да понесе съдебна отговорност.

25

Анонимен

преди 4 години

Гадове!

24

иcпирател C*

преди 4 години

оставете я тая перхидролна фуста и нейните бели кахъри. вие разбрахте ли какво е станало бе? в държавата има *** диверсанти и предатели дето не са от герб и са още живи. порко веднага събирай прасен и другите здрави бичмета и ги подгонвайте. свински холокост втора част. порко направо извади шлангата дето само за баба меца и вон дер ботокс я пазиш и ги напръскай прасетата с бел сосес.

23

Анонимен

преди 4 години

Виждам млади хора на клипчето, които си търсят правата и негодуват без да изпадат в излишна агресия. Да са живи и здрави и никога да не залитат по леви или патриотически идеи.

22

Анонимен

преди 4 години

За нисколетящ глиган ли става въпрос?

21

Иван

преди 4 години

слонове там няма, хипопотами също.... така че кат са прави!

20

Моите КАТ инциденти

преди 4 години

Ни най-малка изненада какво е сторала КАТ.Ето два мои лични случая:1. 2007г. на полицейски пост на бул. Европа, на кръстовище за Люлин ме спряха нощес и ми съставиха (неправомерно) акт. Заведох дело. Резултатът беше, че дори не същестуваха катаджийте в системата на КАТ2. Януари 2012г. пък спрях правомерно и ми съставиха акт за НЕПРАВОМЕРНО спиране. Отидох да платя 50 лв. , но на гишето разбрах, че са ми съставили и акт за липса на гражданска. А аз имах такива. Обжалвах. Глобата обаче остана!

19

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден на излизане от хоримага ме нападна цяло ято розови слонове.

18

Анонимен

преди 4 години

Ако вали дъжд по асфалта и за неголи ще съди "Пътна инфраструктура"? Разбирам за дупки, пясък, непочистено масло и т.н. но е съвсем нормално за дивите животни да пресичат пътищата.Затова на шоьорските курсове бъдещите водачи се обучават за карат със скорост, която им позволява спирачен път по-къс от зоната на видимост.Такива шофьорки все ги блъскат виновни коне, овце, елени, деца, дървета, завои. Иначе те си карат супер.

17

Анонимен

преди 4 години

Глиган попада под гумата?!?Това да не са 10 ст, че да попаднат под гумата?

16

Анонимен

преди 4 години

Ако не се усетила да възрази писмено при подписването на протокола, ще бере ядове. По тия географски ширини се брои само докИмента и той може да бъде оборен само с по-голям такъв.Успех на девойката!.

15

Анонимен

преди 4 години

А карала ли е наистина с превишена скорост?

14

шматка

преди 4 години

Смешки.Този акт ще падне още при портиера на съдаПревишена скорост се констатира с уред а не бля бляЛошото е че създават главоболия на хората а полицайте не носят никаква отговорност за това.Ако за неправилно написан акт се наказват финансово нещата ще се оправят

13

До 1

преди 4 години

Това е само ако е защитен или застрашен вид по ЗБР!

12

<<<

преди 4 години

До АнонименДа се глобят солено КАТ и АПИ защото не им пука за шофьорите

11

Ъъъъъъ

преди 4 години

Прасето чумаво ли е било, че нещо не разбрах.Ако е било, да и дадат един тиквен медал - лично от ББ.

10

123

преди 4 години

Защото КАТаджийте са безхаберници и са искали просто да приключат смяната. Че променят човешки съдби не ги боли.

9

бг

преди 4 години

Като млад шофьор се загледах в една секси мацка в следствие на което се натресох в един висок бордюр и потроших колата. Извиках КАТ, понеже автомобила беше служебен и ги излъгах, че е изкочило изневиделица куче и за да избегна сблъсък с него съм нацелил бордюра.....

8

Анонимен

преди 4 години

А дивото прасе с пернишка регистрация ли е ?