29

Анонимен

преди 4 години

на тая кифла кой и гледа детето , докато тя прави митинги?

28

Анонимен

преди 4 години

Жалко е, когато една добра кауза бъде опорочена така от група патици, които са се самозабравили и се мислят за повече от другите хора в тази държава.

27

Анонимен

преди 4 години

Писна ми от тези и откровенно ме дразнят вече.

26

Анонимен

преди 4 години

Тия са абсолютно ненормални. Няма ли кой да им каже две приказки на кръст? И защо не си гледат децата, нали това им е проблемът? Дадоха им се пари, които доста работещи не получават, за да могат да си ги гледат спокойно и нормално. А те вместо това ходят на протести да казват кой ще ни управлява и кой не.

25

Абсолютна наглост!

преди 4 години

Значи не стига, че се гласува да им се плаща по 1000 лв. от нашите данъци, за да може да си гледат децата, ами те сега даже не ги гледат??? Вместо това ходят само по протести?? Да им се спрат плащанията, за да си гледат децата веднага! Това е безобразия!!! Аз наистина се вбесявам! Значи аз мога да бачкам по 8 часа, че и отгоре за 800лв., а тези получават от МОИТЕ данъци 1000 лв., за да ходят и да протестират по цял ден и да казват моля ти се кой ще е министър и кой ще е депутат? Ненормалници!

24

Наблюдател

преди 4 години

Ефекта от протеста на тези майки е засилване на покрепата за Симеонов. Станаха антипатични. Нямат ли нещо по-смислено за правене, вместо да висят по площадите? Другият път на изборите направо да се кандидатират за депутати, не да ми редят листи във фейсбук, щого явно политиката ги напъва отвътре. На практика му правят услуга на Валерката, настроиват хората в негова защита.

23

Анонимен

преди 4 години

1. Кой им гледа децата, като по цял ден са на площада?2. Нали промениха закона специално за тях, за да получават 1000 лв. всеки месец за да си ГЛЕДАТ ДЕЦАТА. Защо им ги плащаме ако не ги гледат?3. Защо се месят в неща, които изобщо не са тяхна работа като това, кой ще е социален министър?4. Защо си позволяват да неглижират гласовете на няколко милиона души, които са гласували за тези хора да са в парламента днес (добри или лоши)? Моят глас по-малко важен ли е от тяхния?Искам отговори!

22

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Тия бяха майки,когато ходеха на протести с децата си.Сега децата са си в къщи на топло.Значи тези вече са, обикновенни ЛЕЛКИ.

21

дУпетатите

преди 4 години

Еееее, оставка точно преди Коледа и бонусите, айде молим вЪ!

20

Интересно..

преди 4 години

Аз не схващам защо като имат време да ходят на площада да протестират (явно има кой да им гледа децата) за нещо дето не им е работа да го правят, не се хванат на работа вместо да им се плащат по 1000лв месечно от нашите данъци. Значи щом са там, има кой да им гледа децата нали така? А щом има кой да им гледа децата, защо ние им плащаме месечно по 1000 лева, за да може "уж" да се грижат за тях?? Изобщо не ми е ОК това, ама изобщо! Излиза, че ние всички им плащаме по 1000 лв, за да протестират??

19

51703

преди 4 години

Алооо, я се вземете малко в ръце бе! Как ще казвате кои са депутати? Нали ходим на избори точно затова, за да може ВСИЧКИ ни да си дадем гласа, за да се изберат депутатите. Как така няколко човека, било то и майки ще казват кой ще е депутат и кой няма да е??? До преди няколко месеца им симпатизирах, но вече не. Явно някой им плаща яко и явно те са се съгласили, което е меко казано непристойно, защото използват каузата за децата с увреждания за такива неща. Срамна работа...много срамна..

18

Анонимен

преди 4 години

Апелирам към децата с увреждания да приберат майките си от площадите, че хората ги ненавиждат вече !

17

Е НЕ

преди 4 години

Не е истина. Крайно време е вече на тези другарки да им се отнемат всички привилегии, които им бяха дадени. Да отиват да си гледат децата и да си намерят работа. БЕЗОБРАЗНИ СА.

16

Не разбитам...

преди 4 години

Не ги разбирам. В началото тези жени имаха протест с конкретни искания свързани с децата с увреждания, които напълно подкрепям. В последно време нещо се промени доста ситуацията и намирисва доста. Исканията им станаха изцяло политически и сами настройват хората срещу тях. Не може да казват кой ще е министър, камо ли кой ще е депутат. Ми нали ходим и гласуваме всички за тия депутати, за да изберат министрите? Излиза, че гласовете на няколко милиона са без значение заради 20 самозабравили се жени?

15

Пилат Понтийски

преди 4 години

Всички искат другите да протестират! А може би да кажем: " Защо не протестирате против всички, които не протестират? Или протестирайте поне против протестиращите!". Звучи абсурдно, цинично, перверзно Просто в стил: Пилат Понтийски, демек аз си измих ръцете със съвета, който отправих към другите и сега съвестта ми е чиста.

14

питам

преди 4 години

1, Парите които им дават като помощ за децата ли отиват или за плакати, палатки, тениски, якета и проче атрибути на "протеста"?2. Кой им гледа болните деца като по цял ден са по плошадите и улиците3. Бензина на автошествията кой го плаща?

13

онбашията

преди 4 години

хехе, видяхте ли че валерката беше прав за тия гъски

12

Анонимен

преди 4 години

Симеонов поне е мъж и си казва нещата такива каквито са, а не политкоректно мекотело, което прави всичко за да си вдигне рейтинга. За жалост днес да казваш истината не е модерно, да говориш и действаш разумно още повече, всички гледат да се харесат - власт на тълпата, най-прекия път към дъното във всяко едно отношение, тотална деградация.

11

Ясна е работата

преди 4 години

Малко очевидно става, че тези жени грам не се борят вече за децата си. По-скоро действат като нещо средно между НПО и партия, защитавайки някакви политически искания. Първо кой ще е министър щели да решават??? Сега пък щели да махат половината депутати, щото преди 3 години гласували Симеонов да е в кабинета, а него го свалиха преди година така или иначе. Според мен някой им плаща и се възползва от тях с политическа цел. Няма логика сега изведнъж да искат оставки на депутати за нещо преди години.

10

Анонимен

преди 4 години

Тия пък тотално пресолиха манджата. Ай ся десетина гъски да казват кой ще е парламента и кой не.