18

Анонимен

преди 4 години

Истината е или САЩ или Русия.

17

Анонимен

преди 4 години

СЕЛЯНИЯ, ЛАКОМИЯ И СЪВЕТСКИ ГАЗ

16

Анонимен

преди 4 години

А план ББ представяш ли си го?

15

Анонимен

преди 4 години

Решили в една страна в Африка да премахнат расизма .Мислели ,мислели и го измисили "Вече няма повече да се делим на черни и бели .Всички ще сме зелени" казал лидера на страната. На другият ден деца отиват с автобус на училище .На пътя нещеш ли паднало дърво, шофъорът се обърнал и казал "Айде сега по *** да излязат да изместят дървото от пътя ".____________________________________И така е с дядо ви Мони Рулетката . Обиденена Европа няма как да има ,като не останаха европейци !

14

Анонимен

преди 4 години

ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ - СТРЕМЕЖ КЪМ СЕЛЯНИЯ И СЪВЕТСКА ВЛАСТ.

13

Монархист

преди 4 години

Леко намеква, че дори България е троянски кон на Русия, но трябва да се вникне в смисъла и да се прочете с аналитичен ум.

12

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че няма, ЕС е най богатата структура в света. Който не му харесва да отива в Евразия при държавите от третия свят, където скоро ще бъде приета и труция, та хептен ще западнат като съюз.

11

Русофил

преди 4 години

ДА обединена Европа ,но НЕ срещу Русия.Симеон да си гледа старините по добре.Видехме го като политик.НАТО и САЩ се наредиха по руските граници ЗАЩО ?

10

тоа чучело от КГБ

преди 4 години

пак са го активирали от руските служби, синовете му ограбиха България с над 4 милиард евро/долара когато създадената от БКП и ДС службите НДСВ бе поставена на власт, а ДС агентурата на синода от БПЦ го провъзгласи за цар, този полуграмоте нехраниммайко!Мутрата и КГБ агент Илия Павлов до домукна от Мадрид по заповед на руските служби, сега пак му натиснаха бутона - един ритник на това ***!

9

V

преди 4 години

Много го дразнели популистите дето обещавали всичко .НАПРИМЕР ЧЕ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ ЗА 800 ДНИ. Обединена Европа означава Европа без ЕС . Тъкмо той вдига стените в Европа и това дали си у шенген или не си .За да има европейски съюз всички страни трябва да са в него. Трябва обаче да има и общи правила .Девиза на България е - Е винаги с Германия но никога срещу Южен поток в полза на не европейска империя ;) Защото така се обединява Европа ;)

8

roslio

преди 4 години

Прав е , но и това което го мисли е утопия. Такава е природата на човека.

7

Повечето държави.

преди 4 години

С най-висок стандарт на живот в Европа. Са монархии. Прословутата Люксембург с 2000 евро минимална и тя е монархия. Само будалите стават републики. Тя и Швейцария не е република. А директна демокрация. Ние не сме и демокрация даже, а парламентарна република. Но червените бастуни ме искат да си сменят червената аристокрация за истинска.

6

Анонимен

преди 4 години

Симо може да е всякакъв но е факт че през неговото управление България беше на челните места по Свобода на Словото. Днес е на 111-то място.

5

Българин

преди 4 години

За това е АБСОЛЮТНО ПРАВ!

4

Монархист

преди 4 години

Царя го е казал правилно. Нямам какво да добавя. Не знаят що вършат, но трябва да им прощаваме. Някой ден ще прогледнат- комунизъм, посткомунизъм, мутри, тиквокрация, импотентна президентщина. Добре, че не стигнахме дъното на руснаците, които избиха царската фамилия. Греха ще им тежи още 1000 години и няма да отлепят от дъното. Ние имаме шанс да се върнем към корените. Ханове, князе, царе, 1300 години ги забравихме много бързо.

3

Анонимен

преди 4 години

Цяр -далеко !!Бог -високо !Демокрация -изобщо !!!Правилно съм написал - цяр !

2

До монархиста

преди 4 години

А НЕЩО ДРУГО МОЖЕШ ЛИ ДАкажеш ,като изключиш комунизма.Я пробвай -за чипа съм съгласен ,но той си е чип и при царско и при комунизма и сега анархизъм под прикритието на демокрация.

1

Монархист

преди 4 години

Царя е прав, но при толкова много комунисти, които разделят нацията няма как да се получи. И в Шенген не ни искат заради паметници и кофти манталитет, и визи няма да ни дадат. Няма да си сменят чипа.