17

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха-ха..............а нашичкия ходи зад голямата локва и ще се дръвчи на руснаците! Абе, а меркелица няма ли да му дръпне ушото? Всъщност, той вече сам си се закопа, особенно ако одобрят някаква база на Черно море.............ТОВА ЩЕ МУ Е КРАЯТ........АКО НЕ ИСКАМЕ КРАЯТ НА БЪЛГАРИЯ!!!

16

анонимен

преди 4 години

Първо не съм ти нито другар, нито за твое сведение русофил, защото това е медицинско понятие, и ти ако се толкова смел, що не идеш в Украйна да трепеш руснаци, белким се поуспокоиш............

15

Анонимен

преди 4 години

Ако тази "социологическа " агенция е като нашенската бекапейска Галъп няма да се учудя ако желаещите дружба с Путин станат 110%

14

Стига бе, 13

преди 4 години

Напоследък употребата на "шестдесет" и "шейсет" в писмения език горе-долу се изравни, ако ще и това да ти се струва неправилно. А колко от твоите познати произнасят ясно и отчетливо "шестдесет"? Може би никой. Всички казват небрежно "шейсет", за да не си гънат излишно езика. Журналята си имат достатъчно други трески за дялане, няма смисъл да се заяждаш излишно.

13

Кутев

преди 4 години

До анонимен 11Другарю, това за износа на Полша за Русия повече не го пиши. Това не кореспондира с опорната точка, че Русия си произвежда всичко и даже изнася.

12

a

преди 4 години

Шейсет и шест може и да се казва в селото от което произхожда журналистката писала статията, но в книжовния език, на който би трябвало да се пише в България, се казва шестдесет и шест.

11

Кеф

преди 4 години

Новмално в немската локва има 6 милиона руснаци.Има обаче и 6 млн поляци.Така ми се иска да бъде разпалена една гражданска война в германия с много убити и осакатени.Само така туморът в историята наречен Германия ще му изтече кръвчицата.Да си го пожелаем все пак идва коледа казват че се сбъдвали чудесата.

10

анонимен

преди 4 години

Нали сме пазарна икономика, какво грачите срещу Русия? Който даде по-евтин газ, с него да се търгува и стига с тези вражди - след млатенето през ВСВ ето една добра новина! И тези, несъгласните, да ми обяснят защо Полша, дето толкова мрази руснаците, е изнесла селскостоп. продукция за почти 900 мил. в Русия, а ние - за 20? Има толкова полета за конкуренция между народите, стига омраза и нещастия! Защото вашите синове ще ***, а не тези на политиците!

9

Анонимен

преди 4 години

Ами както чета по-горе статията на 100 запитани са отговорили 220.........

8

Анонимен

преди 4 години

За какво им е Русия на Германците ?Това което те искат е газ, а той не е руски, а природен и го получават дори повече отколкото искат !

7

Иван

преди 4 години

Аха! Ами да си сменим държавите. Да дойдат тук и да си дишат един друг във вратовете.

6

Край

преди 4 години

Така е НО Германия не е суверенна страна. Базите на САЩ там ги пазят от такива сближавания. Русия напусна ГДР и позволи обединението на Германия. Най доброто за ЕС е Русия да влезе в него. Съюза на технологиите на германците с ресурсите на руснаците ще стане най-мощния в Света. Америка не го иска. За България също е добър съюза на Германия и Русия обаче всичко минава през еманципирането на Германия от САЩ.

5

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно - кремълска пропаганда !

4

Krom

преди 4 години

До Анонимен 2 - има един сериозен проблем в "речта" ти. А именно: Германия имаше план "Маршал" с който т.н. Пиндостан я превърна в икономическа супер сила. Днес търси с Русия РАВНОПРАВНО сближаване. Обратното сме ние. Тук Русия не иска партньорство а губерния. А ние не можем да застанем на германската позиция. Така че, не плямпай простотии. Като "***" те определя изказването ти - стиснал капата в потна ръчичка, и чакащ "Дядо Иван" да го погали по главицата. Тъжна картина си.

3

?!

преди 4 години

Фейк нюз е голяма стръв за таранките...

2

Анонимен

преди 4 години

И германците искат сближаване с Русия и французите искат, само *** се сближава с Пиндостан.

1

Анонимен

преди 4 години

Германците не са глупави хора.