86

Анонимен

преди 4 години

Знаех си, че ще подпише..нема къде да ходи.Сега може да се обади на Манолова да обикалят с папки като изоглавени да касират Конституцията !!!Казвал съм и друг път: Радев е последното доказателство, че мястото на военните е само казармата.

85

123456

преди 4 години

Дела трябват народе ,не думи .Дано няой политик се замисли над тези прости но много вярни думи казни от Апостола .Полиитиката на Радев сега е гръмки изказвания и пронизителни речи .Общо взето единици са качествените хора който могат да управляват държавата ни но те отдавна са в чужбина и качеството на живот ги държи далеч от родината им.Да не говорим за днешните управници те толкова си могат .Некомпетентност е нацйоналният ни проблем не друго..

84

Анонимен

преди 4 години

подкрепям подписването от президента за Гешев

83

Анонимен

преди 4 години

Абе ако Радев не беше подписал и сега, русофилчовците щяха да го възхваляват пак, а сега го хвалят, че спазил Конституцията.Ами ще я спази, иначе Импийчмънт !

82

Анонимен

преди 4 години

Тоя аскууски .......дали се е примолил на Гешев да не го погва за Грипените,уплаши се надутия пу..к четящ високопарни глупотевини по тиливизоръ да не го импийчмант,прави се на интересен ама накрая кандиса,КЪДЬЕ ЗЪВЪРИ.

81

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktПунктче нещастно, прочети си изделието!"Зеленият пъпеш" се дърпаше като тетива на лък". Тетивата я дърпат, тя не се дърпа сама! Научи значението на думичките, семпъл драскач! Много неприлично е да нарича така г-н Президента на Р България! Избран честно от милиони, които той не разочарова! Тези милиони сме зад него и ще го подкрепяме!

80

Българофил

преди 4 години

В България липса опозиция и алтернатива, радев беше натиснат и няма сили и воля да се бори. Борисов продаде и последния ни останал суверенитет на Тръмп. Горко на България!

79

Анонимен

преди 4 години

от това което прочетох стигам до извода че няма да се оправим никога

78

Георги

преди 4 години

БРАВО!!!

77

До 81

преди 4 години

Ти очевидно си доста *** и не можеш да разбереш иронията, не случайно главата ти се е надула. Десен комунист е парадокс, но факт в нашето настояще. Хем се представят за десни, хем предлагат само леви политики - що е то? Политическия франкенщайн Демократична България.

76

Sichtpunkt

преди 4 години

"Зеленият пъпеш" се дърпаше като тетива на лък, но всичко беше предизвестено.Все пак благодарим на "Зеленият пъпеш", че употреби конституционните си задължения на време и не създаде институционална криза.

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 58Главата ми се наду от нови термини! Сега пък: "десните комунисти от Демократична България". Ти се с несъмнен принос към политическата терминология и алабалистиката!Гений!

74

Гражданин

преди 4 години

Правилна реакция на Президента!

73

шшшш, алооо

преди 4 години

Къде се завряхте на кучето в...бе раданчовци? Аре, вийте на умрело сега! аххаха

72

Анонимен

преди 4 години

Дру. Радев и др. Нинова да ви е честит новия главен прокурор. Радвам се , че го одобрявате и го обичате. Апропо конституцията е дело на БКП-БСП. Сега ще сърбате супата, която надробихте. Смешници.

71

Активист на БКП

преди 4 години

Радев е агент-провокатор на Гешев !!! На Никола Гешев !!!

70

Анонимен

преди 4 години

До СтатистикЗа да си статистик, трябва да си завършил математика, а не 7-ми клас! Така че смени си наменцето!Радев е мъж, а това в една джендърска територия не се харесва! Човекът и този път стриктно спази Конституцията!

69

Анонимен

преди 4 години

Огин...

68

Анонимен

преди 4 години

Много народ ги е страх от Гешев. Ще им изкара кирливите ризи и ще се раз, смърди. Такива като Баневи са много 900 милионера има откъде ли са ги спестили тези милиони от закуските ли.

67

До 59

преди 4 години

Дори Гешев да е посочен от Борисов какво от това? От кой трябва да е посочен главния прокурор според теб? Христо Иванов, Тома Белев и Иванчева, може би? Много отдавна трябваше да се инициира промяна в Конституцията и прокуратурата да стане част от изпълнителната власт, функциите на главния прокурор, спокойно могат да се поемат от правосъдния министър, така както е в почти целия цивилизован свят. И да главния прокурор трябва да е подчинен на министър председателя, а не свободен електрон.