30

Дойче Дезинформеле

преди 4 години

Хората на издържат на глупостите на Дойче Свинеле и посягат на живота си.

29

Рави Дави Гонанижа

преди 4 години

Лигльовци и глезльовци. Тоя изнежен и червив с пари бижутер е предпочел смъртта пред това да се хване да бачка някаква тежка и нископлатена но мъжка и достойна работа като арматурист, кофражист и т.н. Сигурно е с еврейски произход завалията, тия умират, но работа не попипват.

28

бай ганю

преди 4 години

мдааа омбашията ердо харчи за излишно нефункционални летища млрди също за руски ракети за които да го питаш за какво ли са му,за всякакви други проекти повдигащи духa на обикновенния мехмед но не и пълнещи джоба мунабляга на религиозно образование от което в съвременния свят файда никаква вместо да охлаби консерватизма довел до успех в западни страни....но какво ли му дреме на ердо щом има механизмите да се задържа на власт

27

Анонимен

преди 4 години

Пичуе, пуснете си Нат Гео, в момента дават за ниската земя. Вижте как се правят нещата и цъкайте с език.

26

гражданин

преди 4 години

Умират от щастие от управлението на R-доган.

25

Анонимен

преди 4 години

Драги консуматори и коментатори от вас нищо не зависи,защото на власт са тези който ви зомбира с рекалми за простатата, уискита,бира и салами.

24

Анонимен

преди 4 години

Като гледам писанията и тук доста хора са изтрещяли и се самозаблуждават че личните им неудачи се дължат на световния заговор на шепа хора.

23

Анонимен

преди 4 години

до 24Така е българите са зомбирани от турските сериали.Сигурно вместо западна си искал да напишеш източна Турция.В Анадола живеят в къщи от керпич масово още

22

Анонимен

преди 4 години

В някои случаи може да са "помогнали" на самоубийците, например на бижутера.

21

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Братя турци,не посягайте на живота си,той ни е даден...свише.Не губете вяра и надежда за промяна.Всичко е...преходно,не губете кураж,последните ще станат...първи,но не трябва да се предават и да падат духом.

20

Анонимен

преди 4 години

Айде стига сте писали глупости ...Гледате турските филми от богаташките квартали на Истанбул около босфора и си мислите, че в цяла Турция се живее яхти, скъпи коли.На един от митингите за изборите Ердоган се обърна към хората с думите, че вече в почти всяко турско семейство имало хладилник.Вие представяте ли си за какво говорим. Има цели местности в Западна Турция където се живее като през 19 век

19

Анонимен

преди 4 години

Корпорация ГЕРБ превзе страната. Борисов допреди 1-2 години все още вземаше оставки сега вече знае че времето му изтича и не се занимава с такива подробности а играе само на едро, а онсовните му опоненти продължават да са жалки като електората си.

18

Русия

преди 4 години

Туй щот ощи са в ОТАН!

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНяма такова нещо като безработица, особено в Турция. Ако искаш да работиш, работа колкото душа ти иска. Но ако като днешните младежи да търсиш работа която да е с работно време от 15 минути на ден в климатизиран офис, от вторник до четвъртък, като работната седмица да е само всяка трета седмица на месеца и да взимаш заплата, която да се транспортира с четири товарни вагона ... ех, тогава работа няма! Ще трябва да почакаш още малко за такава работа.

16

Shark

преди 4 години

Ами като си избират, и те като нас, диктатори. Оня даже е по зле и от наш Боко. Тепърва ще има да страдат турците. Вина има да изкупуват и грехове да плащат скъпо и прескъпо.

15

Salim

преди 4 години

Така, е когато Ердо иска по минимум 3 деца, не казва как ще се гледат. За него е важна бройката и да има кой да става шехид, докато сина му не ходи казарма. Младежта в Турция масово виси по кафенетата и мисли схеми. Другото е, че турците са страшно хазартни и пробват ва банк начинания на кредит. Като не се получи пък са честолюбиви и често си теглят куршума, и на рода, за да не го петнят, когато главата му си е заминала. Такива са. Народопсихология.

14

Анонимен

преди 4 години

В Турция безработицата е 15%, а в България е под 5%Ако трябваше да се самоубиват българите от бедност, трябваше през 1997 година да не остане жив човек, след като другарите от БКП-БСП докараха българите до дневна надница от 20 центаТова днешната младеш няма как да си представи, че техните родители са ги гледали със 8 долара на месец заплати

13

Анонимен

преди 4 години

Разбира се самоубийства стават само в дивата Турция! Някой да е чул за самоубийство в цивилизования балкански амджъкаазлистан булгарристан?!Класациите на страните по самоубийства на 100 хил. души :Турция - 116, докато амдъкказлистана буулгаристан е 105, Канада - 72, Швейцария - 61, Австралия и Швеция - 51, Франция - 48, САЩ - 34, Русия 3 и так дальше!!

12

До 14

преди 4 години

Хахах я дай една от твоите класации за ръста на световните президенти. Сигурно Путин в на първо място с ръст 198см :))))

11

Анонимен

преди 4 години

.......Турските зрители и те си искат нормални неща а не шериатски глу.потевини и промивка на мозъци и го показват с рейтингите на сериалите,а те всеки сезон са десетки,а уж турците били много консервативни,да бе вервайте!!Замъгляват ако има чаши с алкохол и пак глоби.не дават цигари да запалиш,петно кръв и то се замъглява,пак глоби ПЪЛЕН ФАЛШ!ПРОДУЦЕНТИ И ТВКАНАЛИ ПЛАЩАТ ГЛОБИ,ЕРДОГАНИСТИТЕ СИ ВЗИМАТ ПАРИТЕ И СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ЗА СЕКССЦЕНИТЕ!ТОТАЛНО ЛИЦЕМЕРИЕ.Кой не плати,дава фира!!!