14

Анонимен

преди 4 години

А зелените човечета, които идваха като "военни съветници" да раздават разни работи и "акъл" на разни т.нар. "войнски съюзи" в България, какви мислите, че са? А тези хора, ръководители, председатели и т.н. на тези войнски съюзи, какви мислите, че са? Нали от това печелят? Нали за друго озвен за предатели не стават и се чудят от какво да жовеят? Разни бургаски и ямболски дилъри-национални "герои", какви са? Откъде мислите, че взеха пари да си настроят къщи и да си накупят коли?

13

Анонимен

преди 4 години

до УСА,хахахаххах ужасяващо прав. Човека си го интересува контрабандата на цигари и изборите и това, кой какво записва и кого подслушва му е все тая хахахахах.

12

ГОЛЯМ ПРАЗ

преди 4 години

снимали двама възрастни мъже как си подават някакъв пакет...А какво има вътре - ТАЙНА. Може да има рецепти за баница

11

Е ДОБРЕ ДЕ

преди 4 години

защо режисьорите и операторите на тези кадри не са в сръбското следствие да обясняват КОЙ направи записа? Нъл тъй ТИКВЕНОВЧЕТА

10

Анонимен

преди 4 години

To и в България е пълно с такива.

9

Анонимен

преди 4 години

Работата е там, че заблуденият руснак не е знаел, че Путин не знае за него. И после - олеле, мамо, каква я мислехме, а каква стана. За това - винаги проверявайте кой какво знае за вас. Иначе - лошо. И за него, и за вас.

8

УСА АГЕНТИТЕ

преди 4 години

яко са се разпищолили на БАЛКАНИТЕ. Ходят си, снимат хората, после публикуват. Да вземат пример от ТИКВАТА - колко пъти го записваха, ефект като пръдня в ***

7

ПУТИН НЕ ЗНАЕ

преди 4 години

обаче ЦРУ всичко знае. Даже и това което ПУТИН знае. А най-вече което БГ "политиците" имат като ОФШОРНИ сметки. Само не знае, че българина си обича РУСИЯ и вари го, печи го пак с РУСИЯ иска. А ТИКВИТЕ ги обича само печени

6

Зозо

преди 4 години

Те и в България раздават така пари на стари ***, военни и доносници, за да възхваляват СССР, социализъма, Путин и Раша. На всички е ясно, че Болен-кримския издържа руската си телевизия с такива пари. С гаранция в кюпа е и Ташко Ерменков и подобни руски екскременти.

5

от 1

преди 4 години

Трябваше да обърна повече внимание на жужи, който навремето слухтеше и шпионстваше в ГДР, че и документи унищожаваше. Слочаенос?!

4

Анонимен

преди 4 години

Ha, ha, haaah!

3

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Вучич,не бъди наивен.Следващата съпка на КГБ джуджето,ако не му вървиш по гайдата е НОВИЧОК.Той и без това има комплекс от теб,че си с ТРИ глави над него.

2

Анонимен

преди 4 години

Путин не знаел... И за теб ли не знае?

1

Анонимен

преди 4 години

Касскетите слухтят, не щото им трябва някаква информация, а щото друго не могат да правят. В бившия соц. лагер 20-30 млн. са били само слушалките и доносниците, много от тези сега са на отговорни, какво точно очаквате да се случва? Карат си по инерция, кучетата си лаят кервана си върви, а Русия технологично е в 18 век, самун хляб не могат да си изпекат без помощта на западните концерни.