78

Сандо

преди 4 години

Повечето жени вече са доста разкрепостени и дори развратени, но те правят една основна грешка, която после прескъпо заплащат. Всяка невярна жена си мисли и надява, че няма да бъде разкрита и хваната от половинката си. Някои дори са стигнали до там, че вече са определили съпруга си за смотан, сляп и глух, щом досега не я е разбрал какво прави зад гърба му. Демек, щом не я е хванал досега, значи се справя блестящо с измамата и криеницата и това ще продължи вечно. Да, ама не.

77

До 96 Л.

преди 4 години

"Тази "новинва" закъсня с около 2 години..."Не става въпрос за новини, а за негативни тенденции.

76

Анонимен

преди 4 години

А в САЩ е по добре превъртели младежи направо разстрелват дузина от съучениците си!

75

До 90 МАТРИАРХАТ

преди 4 години

Мъж и семейни ценности ?! Мъжете ако имаха семейни ценности щяха да раждат. Не искат да издържат семейство, жените сами да възпроизвеждали човечеството. А същевременно държат световните богатства. Пpиличaт на нашeнските paботoдатeли от които всичко бягат. Жените са като наемни работници. Как да стане ?!

74

Анонимен

преди 4 години

Като е толкова хубаво в България защо ви е да гледате Русия!Пожелавам на вратата ви да почукат майсторите на покриви

73

Л.

преди 4 години

Тази "новинва" закъсня с около 2 години...

72

Анонимен

преди 4 години

Снощи гледах от 22 30 по БТВ предаването 112 и там се каза, че на 100 отвличания 13 се разкриват у нас!Седнали в Русия да гледат как е

71

Анонимен

преди 4 години

Па то ще излезне, че бyлrapиcтaнцитe сме най-нормални от всичките, бе!.Ммммне, *** правим всичко това накуп

70

МАТРИАРХАТ

преди 4 години

ТЕНДЕНЦИЯТА Е ЯСНА ПОВЕЧЕ ПРАВА ЗА ЖЕНАТА ПО МАЛКО ЗА МАЖЪ ОТ ТАМ ИДВА АГРЕСИЯТА АКО ЖЕНСКАТА СИ СТОЕШЕ НА МЯСТОТО И НЕ И ПРОМИВАХА МОЗЪКА ЧЕ Е СИЛЕН ПОЛ НЯМАШЕ ДА ИМА СИМЕНТЪРЛЪК И МЪЖЕТЕ НЯМАШЕ ДА ГИ ТРЕПТ Я СЕ СЪБУДЕТЕ БЕ МАСОВО СЕ РУШАТ СЕМЕЙНИТЕ ЦЕНОСТИ В КОИТО ЖЕНАТА Е СЛАБИЯ ПОЛ И РАЖДА И ОТГЛЕЖДА ДЕЦА СЕГА ЖЕНСКАТА СМЕНЯ МЪЖЕ КАТО НОСНИ КЪРПИЧКИ ЛЪЖИ *** МАЖЪ СИ ПОСЛЕ ЩО ГИ ТРЕПЕЛИ .

69

Наблюдател

преди 4 години

Руснаците бият жените си, америнакците стрелят по непознати без причина, мислимантовците избиват непознати заради господа, швабите е..т дъщерите си заключени с години в мазето...Па то ще излезне, че бyлrapиcтaнцитe сме най-нормални от всичките, бе!

68

Анонимен

преди 4 години

Типично за Мордор, а както се вижда от коментарите, *** са стигнали и до БГ. Дали щяха да са толкова доволни, ако бяха отрязани ръцете на техните майки....

67

Садул

преди 4 години

Той я е предупредил,а тя напук ми носи развод. Ами как да реагира в нервите. Да са радва,че за крачетата не му е дошло на акъла.

66

Анонимен

преди 4 години

И във Библията и във Коранът ясно е написано че жената трябва се подчинява на мъжа. Даже на мъжа е позволено да набие жена си кого не се подчинява. Но леко. Без да я наранява. Без кръв и синини. Без удари по лицето!Прочетете внимателно Ефесяни 5:22-33

65

Готвач

преди 4 години

Претоплена манджа!

64

Анонимен

преди 4 години

ЖИРИНОВСКИ СЕ ИЗРЕПЧИ В ДЪРЖАВНАТА ДУМА-" В РУСКАТА КУЛТУРА Е ПРИЕТО МЪЖЪТ ДА ПОСТУПВА ЖЕНА СИ ИНАЧЕ ТЯ НЯМА РЕСПЕКТ ОТ НЕГО, ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРА ТАКА НАРЕЧЕНОТО ДОМАШНО НАСИЛИЕ"..ДА СИ ГИ ТУПАТ КАК ИСКАТ, ИЧ МИ НЕ ДРЕМИ.

63

Анонимен

преди 4 години

Те руснаците един нормален закон да имат в цялата си *** И го казвам без грам ирония

62

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 4 години

Тц,Тц,Тц тъй не напрайхти ина статия за ФАЩ или за Бобко щот всичко им е наред до поредната масова стрелба срещу дица.Туй заглавие(статията разбира се няма да са хабя да я чита) важи за всяка държава! Де ней тъй? У Норвегия ли?

61

14/88

преди 4 години

Да му мислят германците източна германия е пълна с руснаци.

60

Анонимен

преди 4 години

Ако новината беше за държава от близкия изток всички коментиращи щяха да кажат ами да е такива са мюслитата *** и т.н. Това е православна държава с традиции Къде е уважението любовта към ближния или съчувствието ??? С една дума *** има навсякъде

59

Анонимен

преди 4 години

По време на американската окупация Ръ Бъ загуби близо 1/3 от населението си.