54

Анонимен

преди 4 години

Който за малко повече от едно десетилетие, прави милиарди на Лондонската борса има кръви то истинска по ръцете си. На борсата в Ню-Йорк за тези методи на г-н Сорос се влиза в затвора. Даже и съд не е необходим. Филантропството му е много добре, ако честно каже как е спечелил милиардите си в Лондон. От тона ми се разбира, че не съм привърженик на London Stock Exchange а още по-малко на въпросния господин. Лека вечер!

53

българин

преди 4 години

Това евре й че.Трябва да го изгонят от Европа! Много българи не знаят.Но този се опита след 1989 г и продължава.Да влага пари в Европейски държави.Чрез които да подкопав държавните институции,И наложи това което иска чрез пари! Това се нарича влияние в чужда държава! На пръст мирише но следва програмата си!Изчадие адово!

52

POP GRYUIO

преди 4 години

PROKLET DA E SOROS ANATEMA

51

Mdaaa

преди 4 години

Този спонсорира левите по цял сват. Точно Сорос иска машинно гласуване в САЩ и дава много пари на тяхната демократична партия да го налага. В България БСП искат машинно гласуване. Правите ли връзката?

50

ined

преди 4 години

Изключително вреден за цялото човечество рептил. Откраднал милиарди, пък сега ми се прави на голям "филантроп"

49

Анонимен

преди 4 години

Физиономията му прилича на Императора от Междузвездни войни

48

шматка

преди 4 години

Тоя какво го хвалите.Гении бил.Ако бе такъв щеше да знае че като предизвика мешавица между народи раси и религии възкръсването на национализма е неизбежно.Национализма е като белите кръвни телца.При поява на заплаха те се множат.Тоя къде е учил.Да му вземат дипломите че обърка целия свят

47

Анонимен

преди 4 години

Ако Сорос ви каже "Добър ден", първо погледнете през прозореца.

46

Много отворен

преди 4 години

Страхотен превод - "журито е излязло". The jury's out означава "още не е ясно, рано е да се прецени". Както винаги - аферим.Жалбите на запътилия се към небитието мошеник не заслужават внимание. Само за майтап да изтъкна повторената и от него вечна западна мантра, че възходът на Китай се дължал на приемането му в СТО и международните финансови институции. Както би казал Дън Сяопин от отвъдното: "Аре у лево бе, ***. От четири хилядолетия ни има, ще ни има и когато вие сте блед спомен."

45

Анонимен

преди 4 години

Много роми-гербри пишат във форумите ....

44

Анонимен

преди 4 години

Охо с о р о с о и д н и т е правилно е цензурирано хаха

43

Хайдрих

преди 4 години

То ще дойде времето да му изгният костите и на тоя цъървул. Тея дето му се кефят се кефят и на БХК и на НПОтата дето унищожават всичко българско. Да гори в ада изчадието!

42

Анонимен

преди 4 години

Всички хора на Путин викаш са велики? Не съм съгласен!

41

Анонимен

преди 4 години

Манипулаторът се уплашил от изкуственият интелект поради това че може да му създаде буфер и конкуренция и току виж хората прогледнали и му съборили манипулативния октопод. А *** *** са най-жалките и слепи същества на тая планета.

40

me

преди 4 години

Велик човек!

39

Жиб.

преди 4 години

Тоя може да е богат, но е лековерен и наивен *** реотан. Колко ли века ще му трябват за да загрее,че истинска опасност за света не са националистите,а религиозните фанатици?

38

Bg izmet

преди 4 години

На снимката по лявата му буза личи ухапване от некой залежал се секретен комар на Хитлер.

37

Анонимен

преди 4 години

Сорос гняви руснаците от 4 десетилетия и диваците още не могат да разберат откъде им е дошло.

36

Сорос вперед

преди 4 години

Един от малкото достойни хора, които заслужават Нобелова награда за мир.

35

Жиб.

преди 4 години

Инак и той е от червената прислуга- нищо че се прави на голям "демократ"!