31

Корнелийо бъди мъж!

преди 4 години

Закрий тази сто годишна престъпна организация.Остави родината да се развива без да и слагате прът в колелата.

30

Анонимен

преди 4 години

Социализъм е да вземаш от богатите и да даваш на бедните. Не може един програмист да взема 3 бона да седи на топло шп цял ден а един бачкатор в завод да превива гръб за 700 кинта.Нормалното е порграмиста да взема към 1200 лв, а работника към 1000 лв. Ето затова трябва да се бори БСП, но те не го правят , а искат да вдигнат данъците за да има повече за крадене.

29

наследство

преди 4 години

Баба ми казваше че и чучовизите и комунизите са престъпници.

28

Стар партиен член

преди 4 години

Нищо ново под слънцето - както и след всеки друг пленум отново имаме пълна изборна победа и не ни достига само ... ЕДНА ЕДИНИЦА :))) Ама как си я представяте Столетница та партия без Нинова ?! А-а-а,не може то така - без кощунства,моля! Тя има още цяла торба с лъжи и дорде не ги изръси няма отиване,ами как?! Така,че надежди всякакви оставете- още си я бива жената!

27

Анонимен

преди 4 години

БСП е 30 годишна, а не 130 годишна партия.Дядото е основал БРСДП. СЛед това е имало БКП в продължение на 45 години. Идеологическата връзка между БСП и първите две никаква я няма.

26

Петков

преди 4 години

Чистката в БСП , предстои!Като начало ще си отидат критиците на Нинова!

25

Анонимен

преди 4 години

Англигански министър Майкъл Гоув се е изцепил,че булгарете не трябва да имат повече права от жителите на Бангладеш.Аз пък мисля,че британците не трябва да имат повече права от мумуните в Бангладеш.

24

Анонимен

преди 4 години

Друмева е права !Трябва основно прочистване в БСП, и да се премахнат хората с подарен Партиен билет!

23

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Станишеф е с елече,като...късния Ленин. Явно...копира и него.

22

Анонимен

преди 4 години

Между другото един от основните виновници за възхода на ГЕРБ е другаря Станишев с неговото безотговрно управление на тройната коалиция, когато управниците дори не си правеха труда да си прикриват кражбите.

21

Анонимен

преди 4 години

БСП нямат кауза и идея, в това е проблема. Ако питам някой активист или симпатизант вие за какво се борите,т.е като вземете властта социализъм ли ще настъпи, ще има ли национализация и всичко да е общо както едно време? Ще се окаже че не е така. Тогава какъв е смисълът на БСП?

20

дедо Ви

преди 4 години

Сергейчо, имаш фундаментални пропуски в изучаване на историята на тази почти 130 годишна Партия. Не правиш разлика между ШИРОКИ и ТЕСНИ социалисти......

19

Анонимен

преди 4 години

Докато съществува преименуваното БКП няма да пропусна нито едни избори да отида да гласувам срещу тях.И те така, поне още 30 години! Картаген трябва да бъде унищожен!Нямам жал към хората, които ще си пропилеят живота членувайки и гласувайки за Престъпната партия!

18

Анонимен

преди 4 години

Разкарайте станишеф!Направи достатъчно, за да затрие идеята! Няма как да се забравят 10% и липсата на необлагаем минимум. Без малко не закри БСП - превърна я в дребнобуржоазна партийка със затихващи функции, в партийка за лична употреба.Станишев демократа изключи от партията Първанов, сега сее разкол и вие, дошъл е и неговият ред. Всичките му болки за от жажда за лична власт. Идеята и електората са му последна грижа.

17

Анонимен

преди 4 години

След всяка загуба - анализ. Очевидно от анализите им полза няма. Жалки!

16

Анонимен

преди 4 години

Бойко черпи тази вечер, че Корнелия остава начело на БСП.На следващите избори - още от същите резултати.Ай, честито!

15

Анонимен

преди 4 години

бсп, бсп,...победа..а...а!

14

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще гледаме сеир, как сегашните младежи, които изхвърлиха старите кучета от депутатските банки, ще искат да се отмени партийното ограничение за максимум 2 мандата. Тези хора са влезнали там най-вече да папкат и да слушкат Корни. Като наближи края на папкането, ще спрат и да слушкат и ще подкрепят различен от нея, който им обещае 3-ти и 4-ти мандат.

13

Анонимен

преди 4 години

Ей го, уСраинеца СтаниШеф (един от родителите му беше уСраинец) който такова и майката, и лелята, и бабата на БСП-то и в коалиция (Триглавата Ламя) със Саксофона (известен и под псевдонима "Испанската муха") и Доган нъ оправиха яко за "800 дни"!!!!!!Трябва да помним "Героите" си, че иначе те пак ще се завърнат!!!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Докато БСП не се отрече от продажното си минало ще си остане една посткомунистическа русофилска Мафия !