14

Анонимен

преди 4 години

Важно е също така гумите да са Мишелин и да са купени задължително от гуми "Диана".

13

Анонимен

преди 4 години

Закона е : над 4 мм за летни гуми ИЛИ зимни гуми без изискване за грайфер.Друг е въпроса Ушевия дали знае как се обозначава зимна гума и дали няма да се заяде

12

Анонимен

преди 4 години

Сменете и летните фарове със зимни, а не е зле и да сложите зимния покрив на колата. Аз лично винаги сменям и летните капачки на витилите със зимни! А сайта може да смени летните дописници със зимни такива.

11

Анонимен

преди 4 години

Важно е също да знаете че качествените зимни гуми започват от 200 лева нагоре. А под 100 лева са абсолютни фалшификати които в най добрия случай изкарват един сезон.

10

Анонимен

преди 4 години

Зимата дойде ама ва Мук

9

Очите

преди 4 години

Почваме пак с поръчките на лобитата. Кви зимни гуми, кви пет лева?! Трябват ви 4мм грайфер, а ако ще гумите да са за мъгла. И ако колата ви е по-малко от 10 годишна сигурно има филтър на купето. Ми от около 25-30 години почти всички имат филтри на купетата, ама то един филтър е 15-20 лв и търгашите няма да спечелят кой знае колко...абе много сте зле днес бгето..

8

MaйMyнaтa

преди 4 години

До СоняУ аптеката бе сонче! Има и с грайфер и без, ама ти си земи гуми с грайфер, че щи е по-убаво

7

ДГД

преди 4 години

Зимата започва на 22 декември. В момента рано сутринта навън 10 градуса през деня става над 20 градуса. Сняг изобщо не се очаква да има в близките 2 месеца. Дори и да превали ще се стопи за 1 ден.

6

Анонимен

преди 4 години

Що за простотия...при 18 -20 градуса ако сложиш сега зимни гуми, то до началото наатрономическата зима да си ги стопил заради подобни температури. Зимна гума се кара ако температурата на въздуха е до 7-8 градуса за да не се хаби.Няма такава държава....дошла разбириш ли зимата с 20 градуса. Скaпaняци!

5

Соня

преди 4 години

Къде се продава грайфер?

4

Булшит

преди 4 години

Няма закон за зимни гуми. Поръчкова статия.

3

Така е...

преди 4 години

До глупостиАми така е... ама кой да седне да прочете закона. Ще се преуморят.

2

глупости

преди 4 години

Журналистите от почти всички медии нарочно ли заблуждават хората за зимните гуми или просто повтарят един от друг като папагали. Изискването е поне 4мм грайфер ИЛИ зимни гуми.

1

Анонимен

преди 4 години

Много е важно да сме добре информирани какво прави най-некадърната и ненужна прослойка на обществото,освен че дреме на хранилката, чака пенсията на младини и двадесетте заплатки.