180

13

преди 4 години

Обсада на Парламента оставка и разпускане на ВСС. Или 7 години робство..

179

Анонимен

преди 4 години

Пеевски си назначи главен прокурор и ония 560 млн. откраднати от КТБ ще може да си харчи със здраве и да краде още колкото му душа сака.

178

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Банките и мандрите ги крадат само позитанците...

177

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ко мунисти е *** дума... - и се цензурира...

176

Анонимен

преди 4 години

Пеефски & Ко. са заседнали по масите от обяд.Честито, още 7 години неприкосновеност, обръчи от фирми и пари за наши хора.Средния българин дс се оправя как може

175

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Сега ще ги погне ***... - затова плащат луди пари за протести...

174

Анонимен

преди 4 години

А случайно да сте забравили че в България спестени по банките има едни 83 милиарда лева,които чакат някой да си"изцапа" ръцете с тях.А и че главния Прокурор,(току що избран) ще прикрие далаверата му е вече 100%сигурно,понеже е натрупал доста опит.Внасяйте,спестявайте,че да има какво да се открадне от мафията-Държава.Леле мале голяма далавера се задава пак,леле како дупсе да ви е яко.

173

Анонимен

преди 4 години

Проблема е ,че сега не сме 200 000 да излезем пред министерски съвет и парламента, а пишеме тука у в 7 ще пуснем новините, ще сипем по една ракия и ще псоваме!

172

Анонимен

преди 4 години

Дай да ти изясня логиката, г-н Милионер (високото ниво), дето щял да си харчи пенсията в България, понеже съм ***. Ти идваш да си харчиш парите в България, понеже е евтино. Евтино е, защото държавата не е толкова развита. Защо не идеш да си харчиш парите в САЩ или в Швейцария? Защото са развити държави и ще ти излезе солено. Така че изказването аз ще дойда да си харча парите в БГ понеже държавата върви напред е доста ограничено от тази гледна точка.

171

Tangra

преди 4 години

Да очакваме прегласуване за Шишо шеф на ДАНС ?

170

Анонимен

преди 4 години

Еми неможе всички да сме като теб милионери. Работарите се перчим с коли и т.н. Много съм ***, че ми е кеф да не съм в Бастунистана, където щях да бачкам за 1000 лв за да може Тиквата да си играе на държава с моя труд. Как посмях!

169

Анонимен

преди 4 години

До агент гибс. Ама според *** като теб. Защото нормалните хора мислят другояче.

168

Реалист

преди 4 години

До 170. Ами аз не съм фантазьор като теб и разсъждавам реалистично. Приемам това, което е възможно, нормално и постижимо за сегашната ситуация. Другото са ала-балистики.

167

ахаахха

преди 4 години

До Анонимен 177Май всичко си схванал...ахаха Не съм толкова ниско ниво, че да се репча с коли и прочие.....ахахахахахахаПарите от Европа ще ги харча в България! Още да ти обяснявам като на м.а.лоу.м.ен?Мале, колко прости хора чаткат в този сайт!

166

Агент Гибс

преди 4 години

Поредният корумпиран герберастки чадър на тиквенската мафия , а и голям тъпунгел.....Амин за правосъдието !

165

Анонимен

преди 4 години

Дайте биографията на чилякът, де! Или още не е спусната отгоре?

164

Анонимен

преди 4 години

Това е една безпрецедентна процедура в рамките на света- заяви го самият новоизбран, пардон назначен прокурор!

163

Изнервен

преди 4 години

До омерзен. Значи 11 висши прокурори и 9 висши съдии са мафия, така ли? Не се ли изхвърляш яко? Ама е добре, че коментарите са анонимни, нали, и не знаят кой си?

162

Анонимен

преди 4 години

И аз се връщам за стовара няколко хиледарки и да ме гледат все едно съм Господ. На кой не му харесва да гъзарее? Като се има в предвид, че в Германия съм просто представител на средната класа. Това ако му викаш напред, да си средна класа германец, а като си идеш в БГ да си като Господ с няколко хиляди еврака джобни, незнам.

161

Писател

преди 4 години

Какво прекрасно нещо са форумите! Избрали тоя, избрали ония...хъм. Човек подраска, подраска малко за одушник, па гнева му се успокои, вместо старовременния начин да ходи по митинги.