15

Анонимен

преди 4 години

Опасния изотоп на плутония PU 238 има период на полуразпад 87.7 години, така че малко остава.

14

Анонимен

преди 4 години

Най-голямата опастност за човечеството е собствената му глупост или иначе казано фанатизираните екоталибани и други религиозни радикали. Нивото на световния океан се покачва последните години с "чудовищните" 3 милиметра средногодишно, но ние вече сме в дива истерия, религиозен делириум. И статията типично за зелената секта е написана много неграмотно, за да обърка и шокира публиката - истината е че нивата на радиация намаляват неприкъсната, защото изотипите си имат период на полуразпад.

13

Бай Иван

преди 4 години

Това е демократична радиация, носи евроатлантически ценности, плювката и другите прости и кресливи да се заселят там ;) !!!

12

Анонимен

преди 4 години

Що за глупости.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Какво очакваш от хибридчик?

10

Пешо

преди 4 години

Ведньж завинаги целият свят трябва да разбере едно-лицемерните приказки за демокрация,общ европейски дом,хуманизьм,европейски ценности и т.н...са само приказки за бальците-а реалито е едно---и се нарича интерес и пари...

9

Анонимен

преди 4 години

Ако оставим темата настрана, изглежда че този, който е превеждал и редактирал статията е бил поразен от доста голямо количество радиация. Толкова правописни грешки на едно място не могат да се направят, дори за това да имаше конкурс!ФОкушима, навлИзе, завлИче...да споменем само някои. Използване на несвършено време вместо свършено, използване на пълен вместо кратък член и обратно, некадърен превод ("марлин" е риба-меч, отворете си речника) - да споменем други. Сменете професията, не се мъчете.

8

Мнение

преди 4 години

Абе оставете ги тия Маршалови остржви. Там нищо не се е случило, а вижте Чернобил. То и Фукушима няма, остана само разпространяването на радиацията в океана...

7

Команиз патреот

преди 4 години

Виждате ли разликата сега между вредната американска радиация и безвредната мирна съвеЦка радиация?

6

Бау

преди 4 години

Ако очакват помощ от дядката, могат да забравят ... Той ще пусне в twitter, че всичко е наред и ще си легне ...

5

ГАДОРЯН

преди 4 години

Timeo danaos et dona ferentes! В превод от старогръцки - Бой се от данайците дори когато ти носят дарове. В случая кашерния краварник. И друго, когат ядохте кифтетата ни ревахте.

4

Дали

преди 4 години

сега ще снимат и за там един филм? По подобие на този за Чернобил. Като наблегнат и на разликите. Едното е авария, а другото съвсем преднамерено действие. Но при американската арогантност, нищо чудно виновни да излязат накрая местните хора.

3

ъцз

преди 4 години

демократи батко... ти винагисе грижат за доброто на хората по целия свят...

2

Анонимен

преди 4 години

До До 1Хич не ги е забравил. Виж пост номер 3. Веднага се започна.

1

Анонимен

преди 4 години

Ааааа не така, де! Как така САЩ ще са виновни? Знаем от филмите на Холивуд и Марвел, че САЩ спасяват света не еднократно! То зомбита трепят, то извънземни, хищници, цунамите, вулкани...... САЩ са добрички! Путин е виновен и "***". Те са заразиха тия острови, за да правят мръсно на човечеството, докато САЩ се гижеше да засипва с бомби половината свят (разбира се за доброто на човечеството).