12

Анонимен

преди 4 години

Имотите в София все още са доста евтини. Цените трепърва ще има да растат нагоре защото само в следващите 5г. се очаква София да нарасне със поне 100хил.

11

Анонимен

преди 4 години

Призовавам за толерантност и сдържаност,нека не обиждаме софиянци,те не знаят какво губят като живеят извън красивата провинция. Старите хора казват" хубаво е да си от знатен род,но още по-хубаво е да не се налага да питат за рода ти"

10

gfd

преди 4 години

Всъщност най-големите ни поети, писатели, актьори, певци и др. хора на културата не са родени в София. Вярно, че една голяма част от тях са се преместили да живеят там, но това няма нищо общо с личните им качества. София е предлагала/предлага по-големи възможности, а в крайна сметка никой не бяга от някои удобства, които предлага по-големият град. Голямата заблуда на някои "кореняци" е, че едва ли не всеки се бори да се нарече софиянец, което е много далеч от истината.Пловдив провинция ли е?

9

Каракуда 1

преди 4 години

Интересна е пасивността и липсата на думата " селяни" у софиянци,когато са на море в Бургас.Хахахаха....Европейските столичани веднага оправят акцента и децибелите ,когато групичка местни младежи се настанят до тях в ресторанта...Смяяяях.....

8

Анонимен

преди 4 години

София е най-грозният град-столица в Света !Благо -исуса и Пулев -the kiss са истинските софиянци в луксозните имоти

7

До 8

преди 4 години

Изчезвай !

6

do 4

преди 4 години

много тъпо племе сте селяците... ще ти оставя за домашно да провериш кои българи са прославили България и откъде са били, също така ще изчакам да прочетеш биографиите и на останалите и да видиш, че никой не е прославил България, без да е живял в София, защото само в София има среда на интелигентни хора... и понеже "софиянци" не ставаме за нищо, затова всички се бутате тука... не ме убеждавай мен какъв съм, ами убеди тъпите ти съселяни да не ми се тълпят тука с просташките си маниери

5

Елемаг

преди 4 години

Ами 4 иронията е именно в това,че да се прибират :) И аз съм си прованса.Но недоумявам,как сума ти и млади хора напускат родното селско стопанство,за да се влеят в Софиският шоубизнес.Казвам софийският щото това,което се твори там,нито го гледаме нито слушаме по прованса.20 кабеларки и купени телевизии и всеки си прави реалитита и се канят един друг 20 години.Синовете си уреждат и така.Фрии лансъри,блогъри,влогъри и инфлуенсъри...А няма кой да дискова нивите :)

4

Анонимен

преди 4 години

Елмаг,и какво точно е обидното да живееш в провинцията ? Не знам защо си мислите,че месторождението доказва акъл.Заможните хора в чужбина живеят ИЗВЪН инкубатора.Чист въздух,тишина,спокойствие,лично пространство .Е,да,не сме толкова модерни като софиянците и не ходим с костюм и маратонки,но пък и не ядем доматите с коловете.Между впрочем ,на пръсти се броят софиянците,прославили България пред света или допринесли с нещо положително .Почти всички умове,актьори,спортисти са от провинцията .

3

Анонимен

преди 4 години

Има места за паркиране, на поляната с кал до вратите!!

2

Анонимен

преди 4 години

Имат пари хората...

1

Елемаг

преди 4 години

Надувай балоняяяяя :) Кат гръмне и всичко back то до провинцията :)