50

Ужас

преди 4 години

Чета крайни мнения и се чудя. Пазара ще си се регулира. Ясно е, че няма да има 600евро/м2 в центъра, ясно е и че панелка в Обеля няма да се продаде на 1200евро/м2. Истината е по средата. Хубави локации, читави строители и инвеститори, ще държат цени, корекция най-много с 5-10%. Надценени коптори в квартали без транспорт и улици, няма как да се продават на високи цени. Но читав имот под 900-1000 няма как според мен. Парите се обезцениха доста, по-скоро няма да се продаде, но няма да падне много.

49

Анонимен

преди 4 години

Българите стават все по богати. Щом могат да си позволят да изплащат заеми над 100 хил. лева.

48

Анонимен

преди 4 години

50/60 ГОДИШНИ ПАНЕЛКИ НА ДОИЗЖИВЯВАНЕ ЗА 1200/1700 ЕВРО НА КВАДРАТ МУХЛЯСАЛИ, НЕ РЕМОНТИРАНИ- ИМОТИ ПРЕСТОЯВАТ ПО РАЗЛИЧНИ АГЕНЦИИ.

47

хахахаха

преди 4 години

тези 50 000, които напускат БГ, продават или купуват?

46

Бен Шалом Бернанке

преди 4 години

споко няма, само курса долар лев ще се променя!

45

Tojo

преди 4 години

Много ми е интересно как не се очаква срив на цените, след като ни тресе сериозна демографска криза... Може би очакват бежанците от Сирия и Северна Африка да теглят супер мега изгодни заеми и да заемат огромната част празни апартаменти в София...Надувайте балона, пък като ви се спука в лицето недейте да ревете... Жалкото е,че удара ще поеме обикновеният гражданин със заем от банка... Абе важното е, че сме стабиуним нали!?

44

ПОРЪЧКИ

преди 4 години

Хора, всички тези статии са платени от МАФИЯТА, която се занимава с недвижимите имоти. Всички сайтове са платени. От това си изкарват хлябва.

43

Икономист

преди 4 години

Едно птиче ми подсказа, че новата финансова криза започва от м. Май , 2020.

42

Анонимен

преди 4 години

Червените *** са започнали диверсантно форумно тролене, тука един си купил апартамент в Киунс за 80 хил. долара, а имаше друг, който работел в Германия и се чудил къде да си инвестира парите щото Путин изкупил златото. Мишкииии, толкова сте слаби, че чак ми дожалява.

41

Анонимен

преди 4 години

Що пък трябва да се очаква, високите цени на имотите са признак за развиваща се икономика. Но почервенялото след 45 години мозъче на *** може ли да го разбере това нещо. Иска да му е ефтинко.

40

Мен

преди 4 години

ХХАХАХАХ всички анализатори пишат че спад СЕ очаква догодина и 2021, само тази сънува ръст...

39

мид

преди 4 години

и аз гледайки слънцето навън не очаквам зима тази година...

38

Анонимен

преди 4 години

Да , тази седмица няма да има спад ... Много ще се смея обаче след 2-3 години ...

37

иррелигиоз

преди 4 години

до "имам 3 апартамента"Това, че възрастните ти роднини са се споминали след комунизма и са ти оставили имоти, няма нищо общо с политическите режими. Така или иначе си измисляш защото има хора, които помним как се "работеше" в Кремиковци и по колко време. Да не говорим за бомбастичната заплата, която си писал...

36

СПОРЕД МЕН,

преди 4 години

българите са на едно от първите места в Европа по притежаване на собствени жилища.Според статистиката, 90 % от българите притежават някъде апартамент или къща.

35

Анонимен

преди 4 години

Спад на цените ще има в малка част от кварталите и това са - Манастирски ливади, овча купел - 1,2,3, обеля, люлин 1-10 и център, младост 1- 4, Гео Милев, Яворов, Банишора, захарна Фабрика, Илинден, Света троица, Надежда 1-4, всички, не се очаква спад в квартали като Ботунец и Кремиковци. Спада ще е незначителен между 30 и 50 процента. Ако банката дава пари с лихва 3 процента, а инфлацията е 3,5 значи баката работи на загуба с 0,5 процента, надхитрили сте я, а дано ама надали.

34

Анонимен

преди 4 години

Миналата година си купих апартамент в Ню Йорк, в квартал Куинс.114 квадрата, с обзаведена кухня и баня за 80 хиляди долара.В София ми излиза по-скъпо.

33

Анонимен

преди 4 години

Имам 3 апартамента в Идеалня Център. В единия живея, двата ги давам под наем.Нямам никакви финансови проблеми, нито пък заеми.Не работя и ходя 4 пъти в годината на почивки. Много съм си добре при демокрацията.При комунизма работех като огняр в Кремиковци - 6 дни седмично по 10 часа на ден.За 420 лв.

32

Имотен-Безимотен

преди 4 години

Нещата са прости : 1.Ако ти трябва жилище и ИМАШ пари - купуваш.2.Ако имаш много пари и ти изпадне ГОТИНО жилище - купуваш.3.Игри с банките САМО ако си с високи доходи последните поне 10 г. и имаш перспективна професия, която се очаква търсене и занапред и теглиш кредит за МАКС 10 г. изплащанеВсичко останало е балъшка история и теглене на ралото като вол или пък ЧСИ-та и т.н., стрес, развод, депресия, обратно на село при мама и т.н....

31

до един преди мен

преди 4 години

Много ясно че след 20 години 300 хил няма да са това което са днес, аз затова из ония дни дръпнах един потребителски заем от 10 000 еврака с лихва 3,95% , идеята е до Нова Година да съм ги вложил в акции и фондове и да видя каква доходност мога да им докарам,