103

Анонимен

преди 4 години

Наготово дават на запад пълно и в германия и във франция с хора които си клатят краката и само факта че баща им и дядо им били некви ги крепят живи.Българина знае езици занаяти и как да оцелява.Това ще помогне в еволюционното ни развитие.Ешкенази евреите затова и са най-умноте в Света щото са преодолявяли трудности.

102

Анонимен

преди 4 години

Миграцията сложи край на илюзиите, че хубавите неща се постигат лесно. Ако някой е "обичал" Запада заради това че там е хубаво, и е решил че нещата се дават а готово на неговата "любов" определено й е сложен край.

101

Дъ Експлойтед

преди 4 години

А защо да го харесвам е въпроса.

100

Анонимен

преди 4 години

До Лоу ДаунКаза, че искат да отидат някъде другаде. Амнезия? Що се отнся до другото, не можеш да вържеш две изречения логически: България е в ЕС политически, и в Европа географски, тъй че няма противоречие това да "милея за ЕС" и да участвам в роден български форум". Това, че на теб не ти харесва, че има кой да ти каже че говориш небивалици, не означава, че някой не е желан. Не че това е под въпрос де, аз съм сигурен че такива като теб *** по природа ще намерят какво да не харесат винаги

99

Лоу Даун

преди 4 години

Не съм казал че франция е празна казвам че са 67 милиона с отвъдморските територии от които 15 милиона афро-араби.А ти като толкова много милееш за ес що не се разкараш.Ако беше малко умен щеше да загрееш че не си желан в Български форум.

98

Анонимен

преди 4 години

До Дъ ЕксплойтедНе разбрахме, кои са твоите примери, от които могат да се поучат всички свирепо засегнати от твоята "критика".

97

Анонимен

преди 4 години

До Лоу ДаунДрапат, гледам че Франция е празна. Или драпаш да показваш още колко неадекватни неща приказваш. Няма нужда, вече се убедихме.

96

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Българина може много най-вече да краде взривява банкомати и да дава акъл но не и да нареди 10 колчета в права линия и то в центъра на София за деуги села и паланки не ми се мисли кво е.

95

Хахахааааа.....

преди 4 години

Нали руски депутат искаше да купи България СО се българите, като стадо ***.От братска любов щото... ХАХАХААААА... МАКРОН Е ЦВЕТЕ В СРАВНЕНИЕ С НЕГО!

94

Лоу Даун

преди 4 години

Да ви бутат където искат бе смешници един самолет и отиваш където искаш.Само че французите драпат да отидат у Австралия или Канада Кебек и гледат с отворени уста нищо че според тука пишещия били развити.

93

Хахахааааа.....

преди 4 години

Нали руски депутат искаше да купи България СО се българите, като стадо ***.От братска любов щото... ХАХАХААААА... МАКРОН Е ЦВЕТЕ!!!!!

92

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Еманюел Макрон ни нареди до укринците.За ваше сведение България е равноправен член на ЕС и плаща членски внос и имаме поне на теория права като вдеки един французин Украйна какви се падат на тоя съюз.Да го дуа ЕС.тва е!

91

Анонимен

преди 4 години

До Дъ ЕксплойтедТова и в Щатите и в Русия и навсякъде го има. Българина иска хубаво *** не дава дупе за хубаво. Виж село Чавдар какво чудо са направили там, бас държа, че кмета им не кара немска каска за 100 000. Навсякъде където дават пари за простотии и прахосват ще има напукани тротоари и не само.

90

Анонимен

преди 4 години

до 93Класическите похвати на пропагандата: цитиране без контекст.

89

Анонимен

преди 4 години

Предпочитам хора, идващи от Гвинея или от Кот Д'Ивоар, отколкото българи или украинци.Еманюел Макрон, президент на Франция.

88

Анонимен

преди 4 години

до 91Западноевропейците не презират Балканите. Повечето от тях дори не знаят къде се намират те, или кои народи точно живеят там.

87

Анонимен

преди 4 години

До ИнженерИнженерО, кажи пак за геманците дето нищо не става от тях. Особено в инженерните науки.

86

Анонимен

преди 4 години

До Лоу Даун"Европейците масово бутат балканите в китайско турски ръце."А защо трябва да ги дърпат на Запад? Да не са ти длъжни не нещо да те дърпат на Запад да ти осигуряват живот и стандарт като техния. Западно европейците презират балканите и за тях това са хора втора ръка която се използва за черната работа и слугинаж. Ти къде си тръгнал да се буташ там където не те искат, пък и отгоре на това претенции - бутали към Китай, ще те бутат където си искат, това си решават те, не ти.

85

Анонимен

преди 4 години

До Дъ Експлойтед"Не можете". Ако не е тайна, ти не си ли българин? Така като гледам колко "не можеш" тук не ми се мисли как всъщност изглеждат резултатите от работата ти. Иначе, българите много неща "можем" и все повече ще можем, напук на такива като теб.

84

Анонимен

преди 4 години

До Дъ ЕксплойтедЗначи германската икономика е зле, въпреки че използва "цяла Европа за васали", а ми даваш за пример Китайската, която използва цял Китай, плюс половин Югоизточна Азия за васали и няма проблем да не го споменаваш. Ганьовски номера на кило. Добре че си ти да критикуваш колко е зле четвъртата по сила икономика в света.