125

Обективен

преди 4 години

До КривогледЗащо лъжеш? Кога последно си бил в Сърбия и Румъния? Тяхната пътна инфраструктура е много по-добра от нашата.

124

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че и от София до Калотина са 3 часа!!! Покрай Сливница се минава по стария павиран път, като средната скорост е 10 км/час.

123

Анонимен

преди 4 години

Как се справят без еврофондове сърбите?

122

Анонимен

преди 4 години

Това че има руски бежанци в Европа, не означава че руския Гулаг е Европа !

121

Анонимен

преди 4 години

Браво . Само с Европа и винаги срещу русия

120

ИзвънБГ

преди 4 години

Хубава новина! Ще се изнасем по-бързо на запад.

119

Анонимен

преди 4 години

Китайци ли го строиха?

118

Анонимен

преди 4 години

Браво ! Винаги с Европа, никога с Русия !

117

Чибук селски

преди 4 години

До Анонимен 100Та я ми ги припомни магистралите при Станишев. Че тъй като съм селянин и често ми се налага да пътувам, впечатленията ми са други. Самия Станишев прави сравнение. При неговия мандат, за 4 години 121км. А при Борисов 1 - 115 за 3/ТРИ/години. Сега е Борисов 3 и не е спирал строи. Иначе си прав за чибука. Лула с дълга тръба. Дългата тръба спрямо спрямо 9см чорка/на дължина, да не стане грешка/. След 4 часа идвам в София при червената благоверна. Сещаш се. А партиеца е за риба. Чао!

116

човек

преди 4 години

До: номер 118А изобилието от качествено месо и зеленчуци, както всякакви други хранителни продукти от най-високо качество в Сърбия се дължи на политиката на Йосип Броз Тито. Техният социализъм беше от капиталистически тип, докато нашия беше сталинистки!И там са ограничавали частното земеделие. Но са им давали право на частна земя до такъв размер, в какъвто сега ни върнаха земята която е била в ТКЗС. Тоест, имали са частни земеделски стопанства, частни трактори, камиони и друг инвентар!

115

човек

преди 4 години

До: номер 118Нерде Стамбул, нерде Филибето!Изобщо не ми сравнявай Сърбия с Русия.Нито Югославия със СССР.Защото навремето когато всеки петък гледахме руска телевизия със скучни новини и съветски филми, на югославската гледах "амерички филми". А от рекламите ми се свиваше сърцето с тяхната "млечна чоколада" и какви ли не други вкусотии от които ми потичаха лигите. В България имаше само марципани а "Кума Лиса" и "Крава" се намираха много рядко.Имаше изобилие от сръбски порно списания и т.н.

114

Анонимен

преди 4 години

Били празни Сръбските и Руските магазини? Това от някакъв вестник писан през 90те години ли го разбрахте или от СиЕнЕн?В делничен ден е ККП-то е препълнено с българи които ходят да пазаруват в Сърбия. Там продуктите не са фалшиви.А в Русия изобщо били сте скоро, че сте такива експери колко е зле там? Липсват главно евтинджийските *** с които ни наводняват в нашите супермаркети. Аз летя по работа там почти всеки месец и винаги си взимам допълнителна чек-ин чанта за покупки.

113

Анонимен

преди 4 години

И нека реват Комунделите Нато на 3 часа от Белград

112

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 110В дефилето готови ли са? Минавал ли си там? През май пътувах до Ниш. Септември пътувах до Белград. И там като нашето Кресненско. За герберски *** не знам. Но екипа на онзи зачервения с надутите бузи-Повелителя на троловете побесняват като помиришат асфалт. Не се ядел?

111

Анонимен

преди 4 години

32 години проелт и 14 години стройтелство ... бързо ли му казваш нищо чудно че 14 поредни пъти губите избори червеничкото ми

110

Крал Милошевич

преди 4 години

Знаете ли защо Сърбия строи бързо - защото всички еко-зелени, останаха в Косово за американски "помощи"

109

Анонимен

преди 4 години

Сръбслия участък ако незнаеш е точно 23 км Но реви нито от нашия нито от сръбския ще крадеш ***

108

Анонимен

преди 4 години

До 110 москва питер сигурно Неви е и в проект ...За нашия участък не се бой олгиновото Готов е от готини ...

107

кратко и ясно

преди 4 години

Мая и некадърния и щаб да бягат да заработват от тираджийте по него и без това само за това стават

106

Анонимен

преди 4 години

Сърбите са готови, а ние още не сме почнали да проектираме.