57

Анонимен

преди 4 години

Само ако тръгнеш лингвистично да анализираш вековни български поговорки, изрази и произведения, ще видиш колко реваншистка и песимистична ни е културата, много преди Бойко, Бай Тошо или царско време.

56

Анонимен

преди 4 години

Ами като да, все като псуваме България щото сме и диоти. А и като се върем от някоя бандитска страна по света пак псуваме тукашните, само защото там давали повече пари.

55

ДртПрч

преди 4 години

До КочДокато вторият е учил и събирал за яхта, първият е пил и хвърлял салфетки по чалготеките.

54

Сатира

преди 4 години

Българинът си е негативен като цяло. И повече пари да имаме пак ще бъдем недоволни, въпрос на психологическа нагласа и култура на ума.

53

Анонимен

преди 4 години

До ПешоНа дъното си, ама на дъното на ЕС.нещо ти убягва от малкото мозъче тая подробност.

52

Анонимен

преди 4 години

До РадославПреди ГЕРБ, по времето на Жан Виденов по-удовлетворен от живота ли беше бе плюнко?

51

Пешо

преди 4 години

Все сме на дъното... Нищо ново

50

Коч

преди 4 години

Дедка, нали ти е ясно, че първият няма за хляб, защото вторият е "събрал" за яхта.

49

1

преди 4 години

Why?

48

До 46

преди 4 години

Така е, българинът е първобитен човек, най-много туземец. Само той трябва да яде и пие, а ти случайно да не би да караш на въздух? Ти навън ли спиш?

47

Радослав

преди 4 години

Как си позволявате лукса да публикувате такива новини и, то в деня на конгреса на БКП, опа извинете ГРОБ? Ще докарате пак някои сърцетуп на Бай Тиквондур пък вече няма никои останал с ДНК вкарана директно от Бай Тошко с кожената инжекция и няма да има кои да го замести! Вие знаете ли какъв катаклизъм ще предизвикате ако Бай Тиквондур вземе, че се гътне? Къде ще го ровим това туловище? Смилете се над гробарите (професията), те с нищо не са заслужили нито наказанието да ровят Тиквондур!!!

46

ДртПрч

преди 4 години

Когато човек не знае какво иска, и много да има, пак ще е недоволен.Така обикновено прявят жените: "Не знам какво искам, но го искамм ВЕДНАГА"

45

Robinzon

преди 4 години

Е то българина е свикнал само за ядене и пиене да мисли.Ако може да има за ядене и пиене ама да не плаща ще е най-добре.За това си обича както беше държавното ,все си открадне по нещо а и комшишята и тои има толкова като тебе.Взима заеми па после трябва друг да му ги връща.А тия предните какво са оставли ще си го изплюска без да му мигне окото.Основния му герой е бай *** или по модерно селски тарикат.С тарикатлак ,лицемерие и мързел не става .

44

Анонимен

преди 4 години

Тия Евростат май се опитват да клатят стабилноста, не е зле прокуратурата на гешев да ги провери

43

ДртПрч

преди 4 години

Ех, сладури!Дедо ви да ви светне, че парите на никого не стигат.На един не му стигат за хляб, на друг за яхта...

42

Анонимен

преди 4 години

Ми щото още ни управляват комунисти, е те затова сме най-нещастни.И комунисти и русофили, които се мазнят на САЩ и на Германия (така правеше и бай Тошо, разлика няма), ама се целуват с Путин, както бай Тошо се целуваше с Брежнев.Разлика няма, освен че стана много по-зле икономически.

41

Анонимен

преди 4 години

Гласувахте ли ? а сега сте недоволнии ? с гласуване Няма да стане -не разбрахте ли ?1, демакратична стъпка -Многомилионни протести на жълтите павета и хиляди по площадите2, ................................................иначе няма Никога да спрът да ни дерът и крадът.

40

спокойствието

преди 4 години

Ааа не, Баце каза, че сме най-успешни и трябва да сме щастливи с такива кметьове по села и паланки.

39

Асан Герберджията

преди 4 години

Путинови фейкови новини...Не ви е срам...за жалки копейки да плюете по нашата просперираща и благоденстваща тиквовина....

38

До 1

преди 4 години

Не се яде демокрацията. Значи не я бива...