34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41Да това е любимото ми как почват издевателства над психиката на децата с изречения само заради теб трябва да живея с този. Само заради вас живеем заедно. И след това се очаква силна психика при подрастващите. Как става това .... с вменяване на вина без човек да е виновен.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Пиша за хората, които познавам лично.Не знам с какво се занимават твоите познати, но онези, които са намерили стабилна постоянна работа там, живеят доста добре и си позволяват повече от две деца.Възможно е ти да имаш предвид онези хора, които заминаха веднага след промените, работиха нелегално, не знаеха езици. За тях е било много по-трудно.Сега в повечето случаи се заминава слез предварително проучване за работа и за настаняване.

32

Анонимен

преди 4 години

До ОсманТочно турците са едни от най-консервативните и държат на брака и гюрултията на сватбата.

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Къде е казано, че за раждане на деца трябва дълго съжителство?Ако връзката ( брак или не ) не е подкрепена с деца, е много по-вероятно да се разпадне отколкото ако има деца.Хората си омръзват.Факт.А също и вероятността да срещнеш човек, който да те търпи на 40, е много по-малка отколкото на 20.

30

Анонимен

преди 4 години

До Само сред хората,А от моите познати в чужбина, повечето са стари моми и ергени, които никога няма да имат деца. Друга голяма част заминаха за чужбина с партньор от България и с готови деца от България.Тези дето емигрират и срещат партньор в чужбина са под 1%.На практика - никакъв шанс.Знам 2 двойки с по 3 деца. За 4-детни не знам.Нещо си се поизхвърлил ми се струва.Според мен раждаемостта на българите в чужбина е по-ниска отколкото в БГ.

29

Анонимен

преди 4 години

Да се бракуваш и да раждаш деца преди 30 години в съвременния свят е пълна глупост. Очакванията от съвместното дълго съжителство винаги стигат до разочарование и за двете страни.

28

Само сред хората,

преди 4 години

които познавам лично и които са под 40 г., с висше образование, избрали да живеят в чужбина, има няколко семейни двойки с по три деца, и една такава двойка с ЧЕТИРИ деца. С други думи, когато има условия, българинът създава повече деца.За съжаление, всички тези деца, за които пиша, са родени в чужбина, идват в България само за малко през лятото при бабите и дядовците им. Говорят български, но се усеща, че за тях той е нещо като втори език и не рядко се замислят, за да намерят точната дума.

27

Анонимен

преди 4 години

Ей, съсипахте тии хора.

26

Спиро

преди 4 години

Разград и Кърджали стожери на семейните взаимоотношения.Софиянки раждат току преди менопаузата тц тц тц...

25

Не е трудно

преди 4 години

Демографският профил на нацията бързо ще се нормализира, ако:1. Ако въведат тежки глоби за съжителство с малолетна и непълнолетна, а също и за търговия с хора (продажба на момичета за "булки").2. Ако отнемат децата от родители под 18 г., но заставят първо родителите им, а после и тях самите да отработват издръжката на детето в соц. дом.3. Ако махнат всички бонуси за т.нар. самотни майки от малцинствен произход.4. Ако се премахне толерирането на децата от малцинствата чрез безплатни услуги.

24

Анонимен

преди 4 години

Като ви чета коментарите... все ГЕРБ ви бил виновен за тоя манталитет.

23

до 30

преди 4 години

Един мъж щом кръшка(говоря за безобразно), значи жена му ама ич не я бива.

22

Анонимен

преди 4 години

Ако се премахнат бонусите за явлението "многодетна самотна майка от малцинствен етнос", броят на извънбрачните деца рязко ще намалее.Момичета и момчета, а също и млади мъже и жени от етническите българипод 40 г. също създават деца без брак, но почти във всички случаи тези родители живеят на семейни начала и детето расте в семейна среда. Изключенията са малко.

21

Анонимен

преди 4 години

До и аз се развеждамАма разбира се че не желаят да се развеждат мъжете.Моя позната се разведе, след като беше и писнало мъжа и да хойка и да не се интересува от нея и детето, да не пипва нищо в къщи и въобще да се прави на мъж.Обаче щом тя поиска развод, оня се кълнеше че я обича и не пожела развода да е по взаимно съгласие дори, защото той не бил съгласен да се развежда.Удобно му беше да си има слугиня и готвачка, не че толкова я е заобичал.

20

Анонимен

преди 4 години

Вече с право могат да си казват ko*ле. Вече в тази дума има смисъл.

19

Анонимен

преди 4 години

всяко второ дете не е българче. При последното етническо преоброяване на новородените се оказва, че за 40% от тях българският не е майчин. Това се случва през 2001г. Статиските са толкова отчайващи, че е решено да се прекратят и да не се изнася подобна информация пред хората. Днес може само да гадаете какво се случва

18

пецата

преди 4 години

Колегата на бившата ми жена се ожени и след година брак започна да *жена ми и тя забременя от него а с нея бяхме женени 2 години , толкова за брака от мен

17

анонимен

преди 4 години

Адвокатът или лъже, или по-малко вероятно е некомпетентен, макар в ориенталска България и това е възможно - мъжът иска да се развява насам - натам, облаготелствуван от общото мнение и неправилно възпитание от ограничените си майки, а някоя да слугува, че и да му се радва какъв е мачо, но макар и бавно, и тук нещата си идват на мястото...

16

Сокче

преди 4 години

Бракът гарантира ,че каката след свадбеният марш ще запее марш от апартамента!

15

и аз се развеждам

преди 4 години

Адвокатът ми сподели също, че по време на развод, поне 75% от мъжете не го желаят... Така че, това дойде от либерализма, феминистки филмчета и внушения и така...