15

Анонимен

преди 4 години

"Москва подаде ръка", а Западът зина да я налапа до... кръста.

14

ист

преди 4 години

Горбачов да не се прави на изненадан. Соц лагера беше яко закъсал. А че реформаторите са се появили изненадващо, е дърта лъжа. Всичко е планирано за целия соц лагер - политическата власт да се превърне в икономическа. И започна чудовищно разграбване активите на соц колониите. ОАлигарси са бивши партийни величия, комсомолски секретати е агенти на ДС.

13

Край

преди 4 години

Русия освободи Германия от войските си ОБАЧЕ Америка не. Германия е окупирана от САЩ.

12

Край

преди 4 години

Москва подаде ръка на Запада а той и се подигра първоначално, а после и реши да я обкръжи с военния си съюз.90те. мислех че мястото на Русия е в НАТО и ЕС.НАТО се оказа че е съюз ПРОТИВ Русия.Солженицин - мислех че се борите против комунизма, а се оказа че сте против Русия.

11

Анонимен

преди 4 години

Когато Москва подаде ръка на Запада, Запада се опита да я отхапе до лакътя...

10

Анонимен

преди 4 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

9

Анонимен

преди 4 години

Никакво доверие на Запада. 30 години от Запада само лъжи удари под кръста. Бъдещето на България е с Русия.

8

До 8

преди 4 години

До АнонименВ този договор пише също, че двете страни са дружески и няма да водят враждебна политика едва срещу друга. А то какво стаанааа? В Украйна започнаха да преследват етническите руснаци, забраниха руския (майчиния им) език, започнаха да водят политика за влизане в НАТО (това не е приятелски настроена към Русия организация) и подготвяха Крим за военна база на САЩ. Каквото повикало, това се обадило...

7

Буржоаз

преди 4 години

Време е да изметем руските *** от България.

6

Анонимен

преди 4 години

Путин като иска спорузомението да е в писмен вид ,да чете договора с Украйна в който пише ,че Русия е гарант за териториалната цялост на Украйна!А,то какво стаанаа!!

5

за Русия с любов:

преди 4 години

чемодан-вокзал-сибир за всеки рашистанец, да се настани в землянките, да кърка ,картофена водка и квас за да не се шляе в краката на цивилизованите народа пречи на човешкото развитие. Рашистанеца забави развитието на цяла източна и централна Европа 1 цели 70 години и продължава да ни влече надолу с мръсните си далавери на Балканите.Шута и вън от Европа, да се оправят с Китайската армия в мъртвите сибирски полета.

4

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно, с помощта на братски китайски народ демократичните режими на запад ще бъдат скоро свалени.

3

Анонимен

преди 4 години

"Горбачов направи грешка", каза Путин и допълни: "В политиката споразуменията трябва да се закрепват в документ."А Путин прави грешката да си мисли, че за договорите със Запада заслужават да бъде похабена хартия. Толкова е "гъвкаво" и "демократично" всичко, че те ще направят каквото им изнася и няколко договора няма да ги спрат.САЩ прави каквото си иска. И печели. Китай прави каквото си иска. И печели. Раша търси договори, морла, ценности. И тъне в мизерия.

2

Анонимен

преди 4 години

inb4 Съсипаха я тая държава

1

раша да подава ръка

преди 4 години

от Сибир, руските варвари нямат място в Европа. НАТО да ги натири в Сибир, там от където се е пръкнала тези нканибали, като определи Сибир за китайска провинция за да може някой да ги вкара в пътя. Монголците ги подучиха, сега е ред на Китай да ги оту1чат от кражби.От Берлин, до Одеса беше първата фаза на обезрашаване на Европа, следващата фаза ще е от Черно море до Урал, зона където е забранено присъствие на руснак, дори тези от смесени бракова да не се допускат. В Сибир ии е мястото