52

Ганчо

преди 4 години

Преди ваксините сме мрели на талази при епидемия, ако искате това пак да се случи и с ваще деца не ги ваксинирайте. четете си глупости в нета, вярвайте на някакви откачени *** дето само се чудят какво да напишат и се надявайте да не избухне епидения, което рано или късно ще се случи от безотговорността ви!

51

Анонимен

преди 4 години

И във Варна в дестката градина на детето ми има едно отче с деца която бройката им е изтървана, тези "набожните" ще се окажат по-низши от ромите !

50

Анонимен

преди 4 години

Има деца които не могат да се имунизират по здравословни причини. Това не е такъв проблем когато те ходят на училище с имунизирани деца. Това става масивен проблем когато ходят на училище с не имунизирани деца заради възгледите на родителите си. Адмниистративните съдии са се издънили здраво. Но като гледам какви ***.и. пишат тук, издънването е народен спорт.

49

до съмнения

преди 4 години

Нали се сещаш, че всички работи, и хубави, и лоши се случват след ваксинация. Няма как иначе да е, след като първата ваксина се бие още на 3 месеца ако се не лъжа.Аз имам познати, чиито деца ги приеха в СМГ след ваксинация. ФАКТ.

48

Ххх

преди 4 години

Всички деца би трябвало да бъдат имунизирани, с изкл. на тези к. имат абсол. противопоказания / к. на практика не са много/. Неимунизираните деца поставят в риск останалите, поради к. не трябва да посещават детски заведения. Така, че това е важен медицински проблем и не е никаква дискриминация.

47

съмнения

преди 4 години

Не знам кой е прав, но на две мои много близки семейства, след ваксинация децата им развиха аутизъм. Преди това си бяха здрави нормални палави деца. Факт.

46

Анонимен

преди 4 години

Какъв антиваксър, след като първите му седем деца са ваксинирани? Човекът си го каза - спрели са ваксините, защото едното му дете е получило сериозни усложнения след ваксиниране. Журналистчета драги, много сте зле. На лов за евтини сензацийки а?

45

Светата троица

преди 4 години

1) Религиозен2) Антиваксър3) Най-вероятно и flat eartherТоя е тотална щета. Амин.

44

Black Death

преди 4 години

До АнонименТова, че едно дете е ваксинирано, не означава, че не може да се зарази от неваксинирано дете. Ваксинацията избива болестите, повишавайки имунитета на стадото. И болестите умират защото имат все по - малко и по - малко индивиди, които могат да бъдат лесно заразени. Децата, чийто родители не ги ваксинират, трябва да бъдат отнети. А родителите подведени под съдебна отговорност.А антиваксърите като цяло са ниско интелигентни хора, които не разбират от наука, а от facebook research.

43

Анонимен

преди 4 години

Какъв е проблемът? Ваксинираните не би трябвало да ги е страх,че ще се разболеят.

42

Анонимен

преди 4 години

Да... и като запишат неваксинираните деца на талиб, пардон, ми-г-р-а-нлти, дано не видим пак едра шарка, дифтерит и прочее гадости...

41

Психодиспансер

преди 4 години

Ами утре да почнат и доктори да пишат закони и да се свършва .....

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Първо и да има няма как да го знаеш.Второ, нали твоето е ваксинирано - как ще бъде заразено?

39

Анонимен

преди 4 години

До Бай ИванВ доводите на съда виждам неоспорима логика. Не знам дали някой от съдийския състав е религиозен.Вярата на отец Евгений е едно, решението на съда друго.Но в обърканата ти глава излиза, че състава е нискоинтелигентен и фанатично религиозен, решавайки делото в полза на ищтеца.П.С. По-често съм срещал нискоинтелигентни фанатични атеисти, отколкото религиозни такива.

38

НЕКОЙ

преди 4 години

По време на развитото социалистическо общество Ви ваксинираха задължително още от бебета, та до големи. Защо тогава не ревахте колко е опасно?

37

До 46

преди 4 години

Съди родителите на всички деца! Независимо дали е ваксинирано или не, винаги може да изложи детето ти на риск. Другите родители трябва да те съдят теб, нали се сещаш...

36

анонимен

преди 4 години

ДО 36 АМИ ЗАЩОТО ПРЕЗ СОЦА ИМАШЕ ГОЛЯМ КОНТРОЛ И ВАКСИНИТЕ БЯХА КАЧЕСТВЕНИ И НЕ НАНАСЯХА ПОРАЖЕНИЯ НА ДЕЦАТА. А СЕГА ЗНАЕ ЛИ СЕ КОЙ БИЗНЕСМЕН И ОТ КЪДЕ ГИ Е ВНЕСЪЛ С ЦЕЛ ГЕНЕРИРАНЕ НА ГОЛЕМИ ПЕЧАЛБИ. ИМАМ ПОЗНАТИ НА КОИТО ДЕТЕ ЗДРАВО СЛЕД ВАКСИНА ДЕТЕТО БЕ УВРЕДЕНО И ЕДВАМ ХОДИ, ГОВОРА ЗАТРУДНЕН, УМСТВЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ СЛАБИ. ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ВАКСИНА. ТРИ ДЕЦА ОТ ЕДНА АМПУЛА И ТРИТЕ УВРЕДЕНИ. КАК ДА ИМ СЕ ДОВЕРИШ ОСОБЕНО СЕГА.

35

Анонимен

преди 4 години

Ако в детската градина на моето дете има допуснато такова неваксинирано дете против правилата, ще ги съдя до дупка, че излагат МОЕТО ДЕТЕ на риск.

34

Анонимен

преди 4 години

Ваксините са пълна глупост. То има сто модела болести и грипове и да се опита да те хване баш тоя дето си ваксиниран за него си е направо все едно си ударил от тотото.Не се излагайте, ако организма ви не може да се пребори с един грип няма да може да се пребори и като сте си сложили ваксина и пак ще сте болни.

33

Анонимен

преди 4 години

ПРЕДЛАГАМ ДА ТРЪГНЕМ СЛЕД РАЗНИТЕ ТАМ ЙОГА ШАМАНИ , АНТИВАКСЕРИ И ВЕГАНИ - ДА СЕ ВЪРНЕМ НАЗАД КЪМ ПРИРОДАТА 2 МЛН. Г. НАЗАД, МОЖЕ И ОГЪНЯ ДА ОТРЕЧЕМ! ТОЙ Е МНОГО ВРЕДЕН - ПРИЧИНЯВА БЕДСТВИЯ, ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ГОРИ ИЗГОРЯХА В БРАЗИЛИЯ И СЕГА В БГ? КОЛКО ХОРА Е ПОГУБИЛ?ПОЧВАМЕ ДА ПАСЕМ ГРУДКИ С 1 СМОКИНОВО ЛИСТО ПРЕЗ КРЪСТА И ТАКА...