13

Анонимен

преди 4 години

Германците за разлика от англичаните например са много възпитани хора и за нищо на света не биха дошли да живеят в просташка държава като БГ, колкото и да им е евтино.Хората си имат принципи.

12

Анонимен

преди 4 години

Средната пенсия за мъжете е около 1000 евро, а за жените 700-800 евро. Това касае преобладаващата част от пенсионерите. Има и значително по-ниски пенсии. Та така с икономика No 1 в ЕС.

11

запознат

преди 4 години

До АнонименНемците търсят предимно сигурност, това е на първо място, после да е евтино. В България няма никаква сигурност. Както за живота ти, така и за парите ти, така и за имота ти.. И така е от 1944 година насам. Така, че БГ определено не може да е избор за немците!

10

Анонимен

преди 4 години

до Ала-Бала,съвсем си го закъсал, момче.

9

Ала-Бала

преди 4 години

Доста възрастни германци прекарват зимата на топло в Санкт Петербург, като си наемат апартаменти. Отоплението и ел. ток са евтини, обществения транспорт чудесен и евтин, храната истинска, музеи и театери - много.

8

пецата

преди 4 години

Немските пенсняци ги излъгаха по същия начин като нашите, 40 год бачксли за държавата и накрая с пенсията си не могат да се изхранят и ходят да събират бутилки и кенчета за да ги връщат в автоматите за 5 цента бройката и повярвайте не го правят за екологията. Тъкмо бяха започнали да купуват имоти в бг и немската пропагандна машина ги наплаши как тука ще им вземем парите и няма да получат нищо, гледайте в ютуб как ги плашат с бг и коментарите от долу на самите немци за пенсионерите

7

Анонимен

преди 4 години

Има една подробност, масовата пенсия в Германия е около 1000 евро. Колкото е наемът в среден град за малък апартамент. И понеже старите хора остават често сами, правете сметка кое за колко ще им стигне. За разлика от нашите пенсионери, немските често нямат недвижими имоти.

6

Анонимен

преди 4 години

Разбрах - в старчески дом.

5

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Дрън-дрън , точно в третия свят *** ще дойдат .Ще видим вие къде ще я карате.Новата нация иска нова държава- цар Киро президент

4

Бах мааму...

преди 4 години

Стара. "Германия има 14 500 домове за възрастни хора.". Преди сто години това щеше да е немислимо, чужд човек да те гледа. *** така е като не правят много деца на младини...

3

Анонимен

преди 4 години

Още не съм чул немец да си е купил имот в Тикеоландия.

2

Анонимен

преди 4 години

Нело, ***, вчера тръгна славчовата телевизия 7/8 с първи гост Мая Манолова. Фърли го тоя кокал на троловете, че са гладни. Да им обясним за ТРМ- Независимата Света Троица.

1

Анонимен

преди 4 години

В Австрия и Швейцария.