12

Анонимен

преди 4 години

Ердоган поиска касиране на изборите в Истанбул и си го получи с десетократно по-голяма разлика на вторите избори.Ще амбицирате и такива като мен дето тоя път пасуваха защото ние в северна София нямаме причина да сме доволни от Фандъчка,но пък чак да гласувам за ЛАЯ-НИКОГА!Обаче ако се дават излишни пари да си чешете крас/тата отивам да гласувам и не само аз а много други ще го направят.Кротнете се един път поне след избори бе,стига с тая вечна злобна истерия,ОТВРАЩАВАТЕ!***/или такива.

11

Анонимен

преди 4 години

След посещението на Папата на 5. 5.т.г.БСП отиде в миналото. Просто няма какво да покаже освен популизъм.

10

Анонимен

преди 4 години

В БСП жените са нахални алчни и криминални. Остатък от соца.

9

Нинова доволна:

преди 4 години

ликвидирала потенциялен конкурент за лидер на БСП. Сега ще казва: Видите ли, Манолова се кандидатира в София и не успя.Интересно ако Нинова се бе явила на избори, то колко ли процента щеше тя да вземе? БСП не е имала кмет в София от лето 1990-то.

8

Анонимен

преди 4 години

За Манолова гласуваха не че е по удобна за кмет. Просто знаеха че няма да и се получи изборът и. И в същото време искаха и нещо ново от Фандъкова. Но проблема е в това че цялата власт вече 10тодини от както сме в ЕС Е Централизирана.Такова чудо в ЕС НЯМА

7

Кика

преди 4 години

По нахална от тая не съм срещала... Слага тенекиените очила и върви

6

Анонимен

преди 4 години

ДА СЕ ЗНАЕ: прекъсват правото на някои хора да коментират незаслужено.

5

Анонимен

преди 4 години

Какво касиране КУКУНО,5%-тни ПУНКТА НЕ 500 ГЛАСА Е РАЗЛИКАТА!!!Каква промяна е необратима ***,имате цифром и словом ТРИ ГРАДА ОТ ОБЛАСТНИТЕ,ТРИ *** ТРИ,НЕ ТРИНАДЕСЕТ!!Герберите печелят ПОВЕЧЕ ОБЩИНИ ОТ 2015 НАЧЕЛО С РОДНОТО ТИ МЯСТО,ТАМ ДОРИ НЕ ТЕ ИСКАТ!Ето това е ПРОМЯНА КУКУно,в северозапада дето ви беше бастион СТЕ БАСТА!!ЛАЯ Мазолова нали беше независима ***,ЩО СЕ ДЕРЕТЕ КАТО МАГАРЕТА СЕГА??Всеки път искате касиране защото щом губим е нечестно АМА КАТО ПИЧЕЛИХТИ С 102 % БЕШЕ ЧЕСТНО НАЛИ??МАРШ!

4

Ха ха

преди 4 години

До Анонимен 4Изпревари ме и аз щях да питам същото.

3

Наблюдател

преди 4 години

Ако се гласува отново избирателите ще накажат Мая, че им отваря работа в неделя и харчи народна пара за излишни избори .

2

Анонимен

преди 4 години

"Не съжалявам че издигнахме кандидатурата на Мая"-Нинова.Буля ама нали беше независима и подкрепена от БСП?

1

Анонимен

преди 4 години

След Манолова пуснахте и крушовската текезесарка Импексова. Колко още поста трябват за да изпълните таргета, щото вашите не са статии, а постове.