24

ха ха

преди 4 години

Тези пък вечно са съмняват. Ами като си свикнал да правиш нещо нередно,се съмняваш,че и другите може да го правят.

23

Анонимен

преди 4 години

Не мога да повярвам!

22

17112

преди 4 години

Аз пък няма никакви съмнения. Защо използвате евфемизми - "контролиран" вот? При посочения етнос вотът се купува. Контолиран е корпоративният вот - раотодателт диктува избора, а наемниците го спазват. А партократите на ГЕРБ и техните семейства са си направо крепостни - дори да не примета нечия особа, интересът ги заставя да гласуват - и те, и цялата им рода, та и съседите. С-в-о-б-о-д-а-т-а, Санчо...

21

Анонимен

преди 4 години

Е колко пъти Манолова дойде във Факултета,за да гласуваме за нея? Ми тя се прави на ромка навсякъде,а един път не дойде да пита поне "со керес" бе брат!

20

Анонимен 2.

преди 4 години

За жалост необразованите роми взимат пари,без да се замислят за последствията . Единствено,когато има избори търсят ромите,иначе са излишни като общност,постоянно ви пречат за всичко,но за жалост сте страхливци и само се оплаквате от ромите,сякаш те са виновни за това положение в което се намира България.

19

Анонимен

преди 4 години

За това си има статистика - 100% от ромския вот е отишъл именно при Фандъкова.Общо 23 хил гласа от 17 хил гласа разлика с Мая.

18

Койчо

преди 4 години

Да живее сичкото *** които гласуват за фандъка само срещу 200 лева

17

Ако тез

преди 4 години

от снимката са и щаба трепнещите от вълнение за "разкритията" и 13 гласа как е взела се чудя.

16

House M.D.

преди 4 години

Пчеличката на Валдемар така и не се научи да губи с достойнство.

15

Анонимен

преди 4 години

БсП/ БКП криха за радиацията от Чернобил, никаква прошка за тях!

14

Анонимен

преди 4 години

Никога повече БСП на власт!

13

София не забравяй...

преди 4 години

Софиянци не забравяйте, че Мая Галева(Костинбродска) гласува за избора на Пеевски за министър на МВР по време на правителството на Орешарски и след това плюеше и злобно обиждаше цяла година справедливите протести на софиянци срещу комунистическата мафия. Самото кандидатиране на тази семпла провинциална комунистка за кмет на София е голямо нахалство и обида за софиянци. Да я накажем и отстраним от политиката завинаги още на първи тур !

12

Мая-гургулица

преди 4 години

Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.

11

Анонимен

преди 4 години

Пълен крах претърпя Майчето, да си беше стояла онбудсман. Вижда й се краят на кариерата в политиката вече.

10

София е синя

преди 4 години

*** и комунистка никога не е ставала кмет на София и никога няма да стане. Мая Манолова е и *** и комунистка т.е. никога не може да стане кмет на София.

9

Съмишленик

преди 4 години

До СПАСЕНИЕТО ( 6)Ти си едно много, много умно момче.Ако беше възможно, няколко милиона плюсове щях да сложа на коментара ти!

8

Никога Костинбродска

преди 4 години

Мая Манолова погази закона за изборите като излъга цяла България с абсолютно измислената афера Костинброд, което съда доказа след това. Не сме забравили.

7

Професор

преди 4 години

Ромите като всички останали граждани на страната имат право да гласуват за когото си поискат. Виждат че Фандъкова работи успешно като кмет на София и столицата се превръща в мощен мегаполис и финансов център в региона.

6

Анонимен

преди 4 години

Браво, конспирацията на ГЕРБерските рептили е разкрита!Сопствено го видЕх как три русени рептиляници раздават петдесетлеФова пара из маалата, а в центъра вървЕха по шейсетолефки и осемсетлеФки - лично го видЕх.Сетне некой казА, че обръкало русянката - ама утде дъ знай чувяк? то русото се иднакву.Ама нии не върнало шейсетолевовете, па нА!

5

akud

преди 4 години

контролирано мая ще напуснеш софия