78

Анонимен

преди 4 години

Бягат щото в Китай живота е много труден. Ако си важен комунист за теб има всичко а останалите са роби и човешка тор.

77

спас

преди 4 години

До Анонимени по какво реши че е първа икономика, може би от БВП на глава от населението а

76

Защо

преди 4 години

Защо в САЩ, страната която е производител номер 1 на петрол в света, над 50 милиона американци гладуват?

75

Анонимен

преди 4 години

Това си е чиста търговия на органи.

74

Анонимен

преди 4 години

Грешка в статията. Първо Китай не е втората икономика а първата в света и второ от кога виетнамците са китайци

73

До 76 Ужасите

преди 4 години

Ей! Забравил си да си вземеш хапчетата. Това вече дава отражение на и без това разбитата ти психика.

72

До 79

преди 4 години

Стига с тия лозунги бе. Това не ми се вярва да са истински китайци. Китайците са свободни да пътуват където си поискат. Може да са други азиатци но с китайски паспорти или са от китайските ислямисти "уигури".

71

Анонимен

преди 4 години

Бягат от комунизма към свободата.Когато бягаш от бедност, просто си купуваш билет трета класа. А така се бяга, когато си напълно отчаян и няма никаква перспектива.

70

Ха-ха

преди 4 години

Не се забелязва населението на Китай да намалява,за разлика от това на БГ,което буквално изчезва....

69

Boni

преди 4 години

Ами щото е най - голямата страна в света по население. Колкото и много богати да има, има и толкова бедни. Както на всякъде. И 5% да са бедните от 2милрд.са си 100милн.и не са избягали с камьона а с контейнер в кораб. А той след 40 дена е сложен върху камьона влекач. То чудно е що от Бг бягат а уж с най-големия растеж на БВП. Щото е голям растежа, а не БВП. Расте ама си остава малък, щото и другите неспът

68

Ужасите

преди 4 години

Досега никой не е видял погребение на китаец или китайско гробище, умрелите китайци се разфасоват и се сервират като храна в китайските ресторанти, на тяхно място идват други, които използват същите паспорти.

67

БЕЗ СОЦИАЛИЗЪМ

преди 4 години

НАРОДИТЕ ГО ИЗХВЪРЛИХА НА БУНИЩЕТО!!!ХОРАТА БЯГАТ ОТ НЕГО--ДОРИ С ЦЕНАТА НА ЖИВОТА СИ!!!!!ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!!!

66

Анонимен

преди 4 години

Една от жертвите е младо виетнамско момиче,което е изпратило СМС на родителите си преди да изсъхне от недостиг на въздух.R.I.P.https://mirror.co.uk/news/uk-news/breaking-essex-lorry-deaths-fears-20723133

65

Анонимен

преди 4 години

Според мен може да са мюсюлмани уйгури които са подложени на масов терор в Китай. Два милиона от тях в момента са в концлагери от сталински тип и в световните медии напоследък се пише за търговия с органи на уйгури вършени от китайците. За да тръгнеш с хладилен камион да бягаш трябва наистина да си на голям зор.

64

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден нови експерти. Преди два дни имаше едни експерти, които си развиваха свободно съчиненията с афганистанци и сирийци, преди още да е станало ясно каква е самоличността дори.

63

Калеко Алеко

преди 4 години

Силната икономика не означава автоматично висок жизнен стандарт и демократични свободи за населението ... Факт е че почти всички мигранти били те икономически или бягащи от горещи точки на планетата, се насочват към Западна Европа, Щатите и Канада, което е показателно за страни, като Китай, Индия ... или раССия ... !!!

62

Анонимен

преди 4 години

Царе ли са експердите на елементарните обяснения?Бежанци ли са китайците или трябва да помислим за друг термин?Дали не изпълняват държавна задача по мека експанзия?Дали не добавят в останалия свят с все по-наситена и концентрирана жълта боя?

61

Анонимен

преди 4 години

Китай е бил дълго време първа икономика в света между годините 1500-1700 защото са били най-многобройни и при ползването изключително на ръчен труд и жовотинска тяга е било нормално да са първи. Сега е втора икономика, но по показател на глава от населението са доста назад в световната класация дори и след България.

60

Анонимен

преди 4 години

Ами заплатите са двойно по-големи, защото цените са десеторно по-големи !Факт!Бензин-30ст/л.,кв/ч-2ст,вода-5ст/л,хляб-25ст ...и тнт

59

Анонимен

преди 4 години

Китай е втора икономика в света, защото има огромно население, иначе по показател БВП на глава от населението са по-зле от нас.