57

Анонимен

преди 4 години

Журалистите по добре да се занимава народа с собствените проблеми,защото те са МНОГО.Международната политика не е за ГАЙДИТЕ и терлиците.

56

Хаха

преди 4 години

Да бяха направили по едно "туъркване" пред Ердогановите войници . Поне нямаше да ги бият както тия "лоши, лоши неандерталци" от Хърватия . Можеше и с по някоя турска лира напъхана в прашките или залепена за челото да се тръгнат . Смелите американски геройчета с влажен поглед и нацупени устнички .Психолози и психотерапевти очаквали Американските сили в нова луксозна база в Австралия където бързичко щели да ги преместят ако Ердоган реши да атакува следващото село близо до Сирийската граница .

55

Анонимен

преди 4 години

до 62Казваш, руснаците, со кротце со благо, и со малко кютек от муджахидините напуснаха в "пълен боен ред" с гордо развяно знаме, оставяйки хиляди убити и стотици танкове и хеликоптери разбити и унищожени. После муджахидините с години ползваха трофейното оръжие. Лелелеле, тук русофилите правят реклама на рашките какват и най-яростната КГБ пропаганда не можеше да постигне. Хахахаха. Пускайте си руските маршове по ВЕФаааааа. Ураааааа!

54

Анонимен

преди 4 години

До НЕбългаринСлава Богу, че не си българин.СССР напусна Афганистан в пълен боен ред, а командващият беше на купола на последния танк под развятото знаме на страната си. Изтеглиха се, като разбраха, че са водили безсмислена несправедлива война. Война между разни кланове, измислено идеологизирана. Афганците до сега говарят с уважение за достойния противник и подържат военните руски паметници. Не като за факаните янки, които показват снимки как пикаят върху трупове на убити талиби!

53

Анонимен

преди 4 години

Е какво негодувате и форумците и кюрдите, лошите си отиват, идват добрите.

52

SS

преди 4 години

Това бягане ли му викат??... Едно време какво бягане беше само!!...Най-доброто постижение за храбрите янки на тази дисциплина е през 1975, на игрите във Виетнам. Там са бягали поголовно към морето да се докопат до отплаващите кораби, но не като плъхове, ами като дезориентирани стада офци (ударението е на 'о').Под непрекъснат и безмилостен обстрел на виетнамските бойци, които като за последно са ги изтребвали като мухи

51

Анонимен

преди 4 години

Ванга май ще познае, че победителя ще се окаже друг. Или поне "предсказанията й" които руски филми промотират.

50

Анонимен

преди 4 години

Хаха май.муни мръсни..

49

Кюрдите си

преди 4 години

заслужават кютека от Ердо. Щом като отказаха автономия, предложена им от Асад и Путин и се съюзиха със САЩ. Хак да им е дружбата със САЩ.

48

Анонимен

преди 4 години

до 53Не ти е ясно. Свободен си.

47

Анонимен

преди 4 години

Кюрдите са големи балъци ако са си мислили че Краварите им са приятели. Краварите само разпалват войни забъркват качамака и като видят дебелия бегат като ку, чка от х, й. Нищо чудно ако някой ден не ни намешат в някоя тяхна афера и да ни оставят да се пържим в собствен сос. Затова всички сеяндурски управници които ни баламосват с евро атлантически ценности да си обират крушите и да заминават на село да си доят кравите. А не да ни правят на олиго.

46

Анонимен

преди 4 години

Имам един въпрос, ауе, защо кюрдите се нервират че американците ги изоставят? Ако руснаците са "на хляба мекото" не би ли трябвало да се радват, че остават в техните ръчички, ами пищят американските войници да останат? Що така уе?

45

световна война

преди 4 години

Поредната световна война ли да стане ,ако почнат да стрелят по американските сили ще дойдат и Американските самолетоносачи и разрушители.Ще стане голям конфликт.САЩ имат 17 самолетоносача .

44

Верно

преди 4 години

До шматкаИ освен това не смятат да се изтеглят от заграбените петролни полета!То демокрацията е вятър работа,ама петролът е суха пара!

43

шматка

преди 4 години

Сори към всички коментиращи но нищо не разбирате от САЩ външна политика.Стратегията на американската администрация от десетилетия е да създават горещи точки навсякъде където могат.След тях остават огнища на напрежение и конфронтации в продължение на десетилетия.Това им е държавната политика.Защо заминамат от Сирия.Защото си свършиха работата.Целия арабски полуостров е настръхнал и всеки обвинява съседа си за нещо.САЩ си поставиха цел и я постигнахаЧао

42

Патриот

преди 4 години

Да се разкарат от България също!

41

Анонимен

преди 4 години

до 45Виетнам е производствена мощност на САЩ. Това ли имаш предвид, че Сирия след време и тя ще стане?

40

Анонимен

преди 4 години

Сирия - вторият Виетнам за бургерите!

39

Социолог

преди 4 години

Турция е мост между Русия и САЩ. Двете потделно са безсилни пред непреставащия да ръсте и вооръжава Китай...

38

Анонимен

преди 4 години

До ГАДОРЯНРусия в собствената си страна: ПРОВАЛ Хахахахаха