62

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха-ха. Ердоган е купил продажника Путин като му е обещал че ще му заяви още една С-400 ако не му пречи да прогони кюрдите с геноцид. Путин е приел офертата на драго сърце.

61

Fenasi Kerim

преди 4 години

Чавушоглу е уважаван дори от тези които не гласуват за Ердоган, но няма тази харизма на Ердоган която да заплени масите. Иначе наистина Чавушоглу е Патриот, не е продажник, също така е дипломат. Патриот и дипломат не е едно и също. Можеш да бъдеш патриот и да обичаш страната си но това не означава че си политик-дипломат или държавник. Според мен Чавушоглу е пред Сюлейман Сойлу. Сойлу говори това което искат да чуят хората но не е дипломат. Нещо като Сидеров, съжалявам за сравнението.

60

Анонимен

преди 4 години

До АТАКИСТАми то ти такива глупости тиражираш че трябва да те уволнят като българин и да те пратят в Сибир да миеш руски *** с език.

59

НЕбългарин

преди 4 години

До Fenasi KerimСпоред мен най-близък до риториката на Ердоган е Чавушоглу. И той говори директно право в целта, като Ердоган. Затова най-добрия наследник според мен ще е той.

58

АТАКИСТ

преди 4 години

до 63Западните вестници и медии, които казаха че Осама Бин Ладен им съборил кулите, а Чарли Шийн като им каза че сами си ги събориха го уволниха от киното?Не ме разсмивай, ***!

57

Fenasi Kerim

преди 4 години

Американците не са етнос. Така че дали се увеличава броя на латиносите, чернокожите, белите и пембените е без значение. Американците са си американци.

56

Дъ Експлойтед

преди 4 години

България не ме интересува.България не фактор и Бтлгария си отива необратимо по-добре да се мисли за присъединяване към Турция като най-близко разположена държава.От демографско-икономическа гледна точка България е аут от картата.

55

Анонимен

преди 4 години

Самите хамериканци определиха за политик номер 1 Владимир Путин!К'во да говорим повече!====А ти получи ли оргазъм?Робското съзнания на ....

54

Анонимен

преди 4 години

До АТАКИСТПалячото си ти защото вярваш на мошеника Путин. Всички западни вестници пишат точно за тази заплаха на Путин, само българските порусначени медии пишат глупостите дето ги тиражират руснаците и ти като техен верен слуга.

53

Анонимен

преди 4 години

Няма ли нещо за Дришлю ами пишитИ по теми от които нищо не разбиратИ?!

52

НЕбългарин

преди 4 години

Американската раждаемост е около 1.8 на жена деца осезаемо под 2.2 необходими за възстановяване на популацията.Основната раждаемост в щатите се крепи на латиноси и афроамериканци.Спукана им е работата да не днес не утре не и в другиден но тяхното време със сигурност идва.-Така така! Хубаво правите сметките на другите, но я направи същите сметки за България? Да не се окаже още по зле?

51

АТАКИСТ

преди 4 години

Самите хамериканци определиха за политик номер 1 Владимир Путин! К'во да говорим повече!

50

Fenasi Kerim

преди 4 години

И минуси да ми цъкате файда няма. Така посрещна Путин Ердоган с тези думи че с "Ердоган се оправило времето". Има го видеото не е някаква лъжа или измислица. Да ми цъкаш плюс или минус е без значение.

49

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Американската раждаемост е около 1.8 на жена деца осезаемо под 2.2 необходими за възстановяване на популацията.Основната раждаемост в щатите се крепи на латиноси и афроамериканци.Спукана им е работата да не днес не утре не и в другиден но тяхното време със сигурност идва.

48

АТАКИСТ

преди 4 години

до 56 Буквалните думи на Владимир бяха, че турците няма да ги нападат повече, а само ще има засилено турско военно присъствие в региона, без агресия...***!

47

Fenasi Kerim

преди 4 години

Путин посрещна вчера Ердоган с думите:"С Вашето появяване се оправи и времето". Стиснаха си ръцете и след това Ердоган с другата си ръка покри ръката на Путин. После Путин направи същото усмихнат и гледаше срамежливо. Ердоган с усмивка до ушите. После Путин се здрависа с Акар.

46

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Ердоган не му пука Турция е млада Турция има Ноу Хау Турция има голяма армия Турция е голям пазар Турция има висока раждаемост Турция е вече 80+ милиона млади и образовани из Запада хора.Турция си прави танковете снарядите БТР-ите.Кой и какво ще им каже?

45

Ник

преди 4 години

Не дават обещания но ги подкрепят.А не дават обещания щото ги е страх че ако се намесят може и да ги пребият.

44

Анонимен

преди 4 години

Аз живея в Германия и съм свидетел, че таково образувано общество и все пак е много лесно захапан от провокативната мрежа !

43

Анонимен

преди 4 години

Поддържа ли Ердоган връзки с "Ислямска държава"?Разбира се че поддържа, само преди часове се срещна с шефа на ИД товариш Путин.