8

Анонимен

преди 4 години

Ако направите от химици,цигулари,пианисти,и тнт учени футболисти ще стигнете не само на световно и европейско ами и на фаза полуфинал и финал със татуирани чалгари връзкари с изкаран трети клас или пети клас и до там в спортни училища дето се водят национали и са там само за парите от 2 та мача ще падаме винаги с по 10 20 гола в домакинските мачове дори и от отбори 220 място в ранглистата

7

Анонимен

преди 4 години

Изриването се отнася и за "***" като Хиндлиян и сие,пожизненна забрана да посещават мачове!

6

Анонимен

преди 4 години

Любимецът на властта Домусчиев кога ще върне откраднатите 86 милиона от българите, опростени му от ортака му Тиквата ?

5

ДОМУСА

преди 4 години

да върне тогава десетките милиони от ТИКВАТА за неговия стадион. Както и всички авери на ББ от СИК и ВИС, станали собственици на спортни клубове.

4

АМА КАК

преди 4 години

И ЧЕРНОТО ТОТО ли ще закриете....

3

Кух профил

преди 4 години

Да, ама за вас пияните и корумпирани "ръководители" всички знаят. А някой знае ли как се казва шефа на футбола в Англия???? Но имената на повечето футболисти ги знаем. Ето къде е проблема.

2

+-

преди 4 години

Добре че има лумпБени да ходят да викат и да си избиват комплексите на неудачници ....то кой ще ходи на тези ритнитопковци.

1

Анонимен

преди 4 години

Браво, само така.Всичко да се изрине с голямата лопата и да се започне на чисто.И футболистите, и треньорите и тупаните, които не спират да пият във Федерацията.