44

Анонимен

преди 4 години

Обяснява обстойно човека защо САЩ хвърля екологията в трета глуха, и предпочита да не си прави застраховка за бъдещетите поколения и използва долара за политически манипулации.

43

Икономист

преди 4 години

Левът е добра валута за Турция.Пробитата лира не става!

42

Сатана

преди 4 години

Докато има кешево разплащане, винаги ще има инфлация.

41

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо да дофалираме и да ни закриват като държава

40

Анонимен

преди 4 години

До фактАко имаш Евро в джоба - никъде по Света няма да останеш гладен.А лЪвовете дори и в корекома при бай тошо не ги взимаха.А и още помним Жан.

39

факт

преди 4 години

рогофф=евреин=лъжец. Най-добрата валута за България са лъвовете, наречени левове. Следват евро, долар, руска рубла, турска лира, еврейски шекел, швейцарски франк и японска йена.

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45Ами спестявай в друго бе . Що спестяваш в евро?Спестявай в рубли.

37

Анонимен

преди 4 години

До ИванЕ в ЕС не финансираха ли дълговете на Гърция централно?

36

Анонимен

преди 4 години

До Иван - прав си за САЩ но това не им решава проблема с неконкурентното производство - няма държава която може да си изпринтира благоденствие и просперитет - работа трябва... Относно ЕС дефакто еврото е добро за всички в съюза - проблема на ЕС е че се опитва да свръх регулира икономиката и не прилага наказателните механизми спрямо държавите членки при дефицит, задлъжнялот и т.н. това води до липса на стимул за реформи...

35

Анонимен

преди 4 години

Ако България напусне ЕС и стане съюзник на Русия, до 1 година ще паднем под Венецуела по заплати и още 2 милиона българи ще се изнесат на запад.Това е добре дошло за Русия де - прилапва територийка за да си прекарва газопроводите без населението.Русофилите ще са първите изнесли се, естествено заедно с комисионните получени от Путин.

34

Анонимен

преди 4 години

И да добавя - проблема не е във валутата а в структурните реформи - валутните кусове са временно решение и замаскират проблема но никога не го решават...

33

Анонимен

преди 4 години

Що не каже нещо за трилионния дефицит на САЩ ами дава на нас акъл? Защото му е платено! - после гледай чудо на чудесата Голдман Сакс или Сорос прави една валутна спекулация (защото ликвидността на нашата валута ще е малка) и хоп ето ти няколко милиярда печалба. Истината че БГ е хубаво да влезе в Евро зоната - по този начин ще получи валута със статус на световна резервна валута, ниски лихви по облигациите и нула валутен риск спрямо основните търговски партньори. На САЩ обаче това не им харесва..

32

Анонимен

преди 4 години

Еврото - не е добра валута за България но е добра за банкери търговци и измамници. С влизането на еврото за пореден път ще ограбят спестяванията на хората.

31

Анонимен

преди 4 години

До ИванА в САЩ дали Кентъки ще иска да спасява фалирала калифорния? примерно.

30

Анонимен

преди 4 години

Срещнал ли се е с нашия виден икономист и реприсиран заради сексуалните му желания към студентки, по-известен като завряния зет, че да изказва такива мнения!

29

Анонимен

преди 4 години

Пол Робъртс: "Единствената надежда за България е да напусне ЕС, да затвори американското посолство и стане съюзник на Русия"Пол Крейг Робъртс баща на Рейгъномиката, републиканец, бивш заместник финансов министър при Рейгън, старши научен сътрудник в института Хувър към Станфордския университет, редактор на Уолстрийт джърнъл. Кавалер на Ордена на Почетния легион.--------И понастоящем освидетелстван 80-годишен дядо с безумен поглед - има снимки в нета.

28

Анонимен

преди 4 години

означава по-строго събиране на данъци, с оглед да не изпортим "общата валута"------А на тебе ти се иска по-лабаво събиране на данъци?

27

Сата НАТО

преди 4 години

Нямам много доверие на хора, чиито фамилии окончават на "-оф"

26

АнонимеН

преди 4 години

ТОЙ ПОХВАЛИ ЩАТСКИЯ ДОЛАР КАТО ОТЛИЧНА ВАЛУТА :DАМАН ОТ ИНТЕРЕСЧИЙ!

25

Панталей Партизанина

преди 4 години

Всеизвестно е че капиталистическите професори правят оценки защото някой им е платил за да правят оценки! За разлика от тях икономистите на БСП са честни, компетентни но преди всичко мъдри! След дълбок анализ подкрепен с брейнсторминг и дедуктивни хипотези, те достигнаха то заключението че България трябва да въведе руската рубла като национална валута! Така инфлацията ще заклони към 1% а пенсии и заплати ще излетят нагоре с 45-50%. Фактите и компетентността са налице. Но Герб не искат.